icon

Cítite sa vo vzťahu ignorovaní? Skúsenosti iných žien

31. aug 2024

Ahoj na úvod sme dvaja dospeli ľudia 36,38r sme spolu menej ako rok.
Mám dve situácie na ktoré sa chcem opýtať či mi niečo vadí neprávom alebo ina žena by to videla podobne.
1.Hocikam ked za ním prídem každý jeho známi ma privíta poda ruku a bozk na líce.On sa ani nepostaví len mi povie čau.Pytala som sa prečo ma ignoruje on sa nerád víta bola odpoved.(isto sa pýtate či mi to predtým nevadilo vadilo ale trval na tom že mame vzťah tajný nie verejný že sme neni malé deti aby niekto vedel že sme spolu.)Nie manželku nemá už je rozvedený.
Včera sme išli na jednu akciu medzi ľudí sedeli sme za stolom a jeho kamaráti sa rozprávali s jednou ženou on sa zrazu postavil a išiel ju privítať a pobozkať.Tak som sa urazila a povedala mu že mňa včera úplne odignoroval tak prečo za cudzinou ženou uteká.Nevidi na tom nič zle ja preháňam.Ale mňa naozaj nikdy neprivíta.
2.Situaci druha dohodli sme sa že niekam ideme na čas ale poprosila som ho aby mi predom napísal že kedy mám vyraziť že už pôjde aj on.Nevedela som kedy tam presne bude len sme vedeli kedy akcia začína ale mal niečo ešte vybaviť preto som chcela aby napísal že už tam ide aby som tam sama nečakala.
Už sa blížil začiatok volala som nedvíhal tak som vyrazila aby som tam bola na čas.Ked som dorazila on tam už bol s mobilom v ruke stal tak som sa zas nahnevala že mi ani nedal vedieť že už mám ísť že tam už je a drží ho a nedvíha.
Tvrdil že práve došiel a len si ho vyberal z kapsicky že on by mi zavolal.Vrvaim ale tak by som nevidela 20-30minut predstavenia keď by si mi volala až z miesta a nedodržal si dohodu.
Zas to bola hlúposť podľa neho a len zvelicujem a chcem sa hádať .
Vadilo by vám to ?Ked vás človek ignoruje zabudne na vás
Ďakujem

Strana
z2
ascotka
1. sep 2024

Maj sa rada a nechaj ho ísť čo najskôr a čo najďalej. Bude to len horšie a zbytočne sa budeš trápiť.

earlgrey
1. sep 2024

Nemala si pristúpiť na to, aby bol váš "vzťah" tajný. Mala si od začiatku trvať na tom, že ste oficiálne pár. Takže on sa k tebe aj tak správa.

kitycat
1. sep 2024

Tajne spolu spite?

A pred iamosmi sa spolu nebavite? Nechapem, ale co ocakavas od takeho vztahu?

danica2711
1. sep 2024

nestrácaj s ním čas, toto nie je vzťah, to je len tajný sex

tim23
1. sep 2024

Áno, vadilo by mi to. Vadilo by mi obe situácie. Môj nepríde a neodíde bez toho aby mi nedal pusu. Také sa ešte asi ani nestalo. Nieste spolu až tak dlho, čím skôr to ukončiš tým lepšie. Popr si s ním normálne sadni, povedz mu všetko čo ťa trápi a podľa jeho reakcie sa zariaď. Ale nevidím to ružovo, veď ťa zatajuje 🤦

kvadrinkaaa
1. sep 2024

Si zaľúbená, on nie.

crazy_cat_lady
1. sep 2024

Mna manzel "privita" aj ked pridem domov z prace - objime ma, da mi pusu. S tebou sa nezvita, ale s druhymi zenami ano? Mas doma daky vadny kus

som_realistka
1. sep 2024

Bohužiaľ, si pre neho niečo ako kamarátka s výhodami, len ti to zabudol povedať. Ty chceš vzťah, on hľadá niečo iné, teda niekoho iného. Možno som to povedala na hulvata, ale z Tvojich popisov to tak vyznieva. Nájdi si takého, co ta bude mať rád, a prihlasí sa k tebe vždy.

alickapusinka
1. sep 2024

Toto nie je žiadna láska správaš sa ako pubertiačka.ON ťa ma na háku ako TI povedal tajný vzťah.Prečo tajne chce byť s tebou už má nejaku inu. Normálný chlap dospelý a dospela žena rozvedený všetko vysporiadne a ON chce vzťah na tajno.Niečo mi tu vôbec nesedí.Prečo ak ste sa dohodli že akciu pôjdete spoločne tak prišiel tam sám ak si tam prišla už tam bol.Mne to príde tak že nechce aby ostatok vedel že ma teba a že tvorite pár mne to príde ako keby niečo skryval.Ináč neverím že rozvedený by sa tak choval ak by mal všetko vysporiadane.Evidentne nechce s tebou nikám chodiť sú dva možnosti bud sa za teba hanbí a nechce s tebou nikam ísť alebo niečo schováva pred tebou a nechce aby niekto vedel že ťa má ako partnerku.Mate sex a je všetko v poriadku.ON podľa mna ťa ma len na chviľkove povyraznenie a na nič viac lebo nechápem že sa s niekým dohodnem a ten ma ignoruje.Už by mojím priateľom nebol ver mi.Toto sa nerobi ja pochopím mate sa schovávať lebo má 15 rokov aby ho jeho mama alebo tvoja nevydela ale dospelý chlap a že rozvedený v tomuto mi niečo nesedí.Nikám s tebou
nechce ísť a TY v jednom kole sa len vnucuješ načo to je dobre maj vôči sebe úctu a najdi si vzťah v ktorom sa nebudete musieť schovávať a budete sa ukazovať verejne a nebudeš klamana štylom dohodenm sa s ním a prišla som na miesto už tam bol sám.Toto nie je vzťah ON ťa nechce možno do postele.A kto vie či je naisto rozvedený lebo dospelý chlap a vzťah na tajno a ešte k tomu rozvedený čo TI aj viem podľa ma ťa má na háku.

mimikarol
1. sep 2024

Vykašľala by som sa naňho. To by som už musela byť, prepáč ale naozaj, posledná chudera aby som bola s niekým kto by ma tajil.
A vadilo by mi aj všetko ostatné čo píšeš.

apolka77
1. sep 2024

Nechala by som ho .
Skús si logicky odôvodniť že si len zaľúbená to nie je láska. Trápiš sa kvôli nemu plačeš , to mi stačilo prečítať, to nemá budúcnosť.
Čo by si poradila svojej dcére?
Ja určite odchod.
Partner čo nevie prejaviť úctu ( vstať ,objať pobozkať)
nestojí za veľa. To je úplný základ slušného správania.
A celé to vaše tajné chodenie , viem si predstaviť ten typ chlapa a jeho odvodnenie hotový mamlas.
Ukončí to. Budeš len trápiť.

rorino
1. sep 2024

@walentina7 nie je divná,ja s manželom sa vždy zvítame aj rozlúčime pusou,lebo podávať ruku som ho odnaucila 😂.

rorino
1. sep 2024

Tu bliká povestnej červené svetlo,on je malé dieťa,ktoré chce utajiť vzťah.Vyzrety človek nemá na to dôvod.Nie ste dlho spolu,ani ho nezoznamuj do svojimi deťmi,lebo on očividne o to ani nestojí.

autor
3. sep 2024

Ďakujem za každý názor pohľad na situáciu.
Neni náhoda aby bola odpoved od kazdej skoro totožná .Musim popracovať sama so sebou a nechať to ísť …

Strana
z2