Citovo nedostupný muž: Ako sa s tým vyrovnať?
Dlhsie som uvazovala ci sem napisem ale neda mi to. Ma niekto priatela, alebo manzela ktory nieje velmi citovo otvoreny? Sme s priatelom rok a nieje to ten typ chlapa ktory by prejavoval lasku gestami, slovami atd. Myslim slova ako lubim ta a podobne som od neho este nepocula (nehovorim ich kvoli tomu ani ja). Taktiez nepride prvy sam od seba neprituli sa, neda sam od seba pusu, nepovie kompliment. Ked sme sa o tom bavili povedal ze on je proste taky, ze mu to pride ako dokazovanie niecoho co je jasne…ze jasne ze ked je so mnou tak ma lubi.. snazim sa to ppchopit, ale uprimne mi to velmi chyba. Snazim sa ukludnovat hlavu tym ze ma lubi urcite len nieje ten typ co by to daval najavo, ale pohravam sa aj s myslienkou ze to tak nemusi byt…ze mozno ku mne neciti to co by mal..

@lenagawel úplne jednoducho. Zbaliť ho a poslať preč 😀. Mna stretla asi 4 mesiace po rozvode taka staršia pani suseda a ona ze co robím lebo vyzerám velmi dobre. Schudla som 10kg a mohla som byt sama sebou. Veľa som sa smiala, chodila vonku s kamarátmi a proste mohla som dávať zo seba von všetko co som pri ňom potláčala.
@anonym_b4edd9 na toto sa uz tesim ked to bude vsetko zamnou ❤️