icon

City k inému mužovi aj počas vzťahu

meliss1
Včera o 22:02

Ahojte.baby ,zažili ste že ste, mali silné citové puto k druhemu mužovi aj počas iného vzťahu?
Pred 5 rokmi som sa zoznamila s miestnym mužom ,zrovna v tu dobu mi potom zomrela mama.jemu som preplakala na rameni.spala som uňho noc po pohrebe a ešte par krat.Boli na snehovej prechadzke v lese .skončilo sa to,pretoze sa necitil este na vztah s niekym. A ja uz som tam citila vacsiu naklonnost. a po 3 rokoch som našla muža a som s nim vo vzťahu 3 roky.no a tak si často spomeniem na neho.Ako sa má,či je šťastny.
Viackrat sme si pisali.aj vianoce,silvester,...správy ako priatelia.zakaždym sa pyta či mám som ešte s ním.
Je mi to hlúpe ale pri každej hadke s priatelom v zlobe si pomyslim ci sa mu mam ozvat a ake by to bolo.
Mam k nemu city asi koli spojeniu so smrtou mami.mam k nemu postoj ze keby sa jemu nieco take udeje s rodicom,chcela by som byt pri nom,oplatit mu to..
Da sa mat city k dvom muzom naraz veru..je tam to puto aj z jeho strany.napisal mi ze som dobra baba,za kazdym ked sme sa osobne stretli,ze mi usmev moc pristane..a ja vysmiata,stastna ze ho vtedy vidim,rozpravam sa s nim.keby vedel.
Posledne pisanie som ukoncila spravou ze nech sa opatruje,mam ho rada a kludne nech sa niekedy ozve.neodpusal

anonym_0bdd39
Včera o 22:10

@meliss1 keď máš city k dvom naraz, výber si toho druhého. Keby toho prvého miluješ, nikdy by sa ti to nestalo. Mala som to podobne

meliss1
autor
Včera o 22:12
@anonym_0bdd39

@meliss1 keď máš city k dvom naraz, výber si toho druhého. Keby toho prvého miluješ, nikdy by sa ti to nestalo. Mala som to podobne

@anonym_0bdd39 mas na mysli terajsieho alebo z minulosti??
@anonym_0bdd39

babydesire
Včera o 22:19
@meliss1

@anonym_0bdd39 mas na mysli terajsieho alebo z minulosti??
@anonym_0bdd39

@meliss1 mala na mysli toho z minulosti

babydesire
Včera o 22:22

@meliss1 a vobec neopisujes svoje city k tomu aktualnemu partnerovi,,preco si snim, co knemu citis.. ak muza lubis, nepotrebujes ineho..mam pocit, ze tohto nelubis a stym z minulisti to nemas v sebe ukoncene a si zvedava ako by vam to spolu slo..mozno bol citlivejsi ale zas velmi ste sa asi nepoznali..ono az dlhsie spoluzitie odkryje aky v skutocnosti sme a co dokazeme ak lubime

enmery
Včera o 23:29

No rojčiť za neexistujucim vzťahom a mužom, ktorý sa "necíti na vztah" a preto ste sa veľkodusne rozišli....

koniarova
Dnes o 07:27

Haloooo. Ten druhý ťa nechce. Si mu ukradnutá. Píšem ti ti takto surovo, aby si to pochopila. Takže tiež radšej terajší vzťah a nevymýšľaj.

lindous
Dnes o 07:34

Ako by to dopadlo s tým prvým? Nijako, robila by si mu handru na spríjemnenie chvíľ, sex a sem tam, keď sa nudí rande až kým by nestretol tu, s ktorou na vzťah pripravený bude… lebo to nikdy nie je, že človek nechce vzťah, on ho nechcel s tebou… nehovorím, že máš za každú cenu udržať aktuálny vzťah, ak nefunguje a nevidíš možnosť nápravy (neviem o čo ide, píšeš len o hádkach), tak je normálne to ukončiť, ale určite by som to nerobila kvôli tomu prvému… tam máš city len k nejakému vysnívanému ideálu, tvojej predstave čo by keby

anonym_627da2
Dnes o 07:58

No jeden ťa chce a ty chces druheho
a druhý ťa nechce
Takže treba ukončiť a hľadať inde

moonlight1210
Dnes o 07:59

@meliss1 prestan s tymto.
Ty zijes v takej iluzii co by bolo keby.

Zabijas tak roky realneho vztahu, co mas, tajnym snivanim o iluzii, co mat nemozes. Nedavas sa do vztahu cela, kus teba je stale niekde inde. Pripraveny vyskocit a utekat za tym druhym.

Takze, ak pre teba tento vztah neznamena vsetko natolko, ze iny muz ti ako potencialny partner hlavou ani neprejde, tak ten vztah ukonci. To je ako robit robotu napoly. Nie je ani urobena, zabity cas, na konci nulovy vysledok a sklamanie.

A bud chod za tym prvym, vyznaj mu city a uvidis.
Alebo si najdi tretieho, popri ktorom konecne nebudes riesit ani toho prveho, ani potom mozno toho druheho.

Alebo ak tento vztah chces, zacni v nom byt pritomna bez vyfantazirovanych zadnych vratok. Ries ho tak, akoby si nemala inu moznost, iba tuto.

motylik2559
Dnes o 09:08

@meliss1 Ahoj, myslim si, ze to co citis k tomu prvemu nie je laska, ale vdacnost. Preto si na neho spomenies, lebo ti v najtazsich chvilach pomohol. Mala by si si to v sebe upratat a nenazyvat laskou to, co je v v tebe vdacnost za co ho mas rada. Jasne,ze na neho nezabudnes, ostane ti to ako spomienka, pretoze ta podrzal vo velmi tazkej chvili. Ale to je tak vsetko. Vidis,ze sa ani neozval. Ty sa sustred na tvoj vztah, ktory mas, teda pokial toho sucasneho skutocne lubis. O tom nepises. Uzavri v sebe toho prveho ako peknu spomienku v tazkej chvili. Neziv to v sebe po rokoch. On keby zaujem mal, tak by sa ozval.
A co tento sucasny? Funguje vam to? Alebo si vzdy na prveho spomenies len vtedy, ked s aktualnym mate nezhodu, pohadate sa, ked sa citis nevypocuta?

biba_18
Dnes o 09:39

@babydesire s tým novým je preto že nie je s tým starým. aby nebola sama. nemiluje ho. proste s ním iba je…

anonym_808198
Dnes o 16:00

@meliss1 nechci dopadnut ako ja, co sa 13 rokov rozpravam v hlave s chlapom, ktory ma nechcel 😆