icon

Čo by ste robili, keby váš partner klamal o kurzoch?

21. dec 2025

Baby, co by ste robili keby ste zistili, ze vas muz sa polroka tvari, ze chodi 2 x do tyzdna na jazykovku a vy zistite, ze do ziadnej jazykovky nechodi...blba nahoda a ja som zistila, ze v tom case v danej jazykovke kurz nie je, potvrdili mi to v jazykovke....kam muz chodi v tom case - to netusim....🙄

Strana
z3
tundra
21. dec 2025

Mozno trenuje jazykom,ale nieco ine🤔

haley7897
21. dec 2025

Povedz mu, ze by si chcela chodiť tiež, ze ci prijímajú...
Seriózne - začni rozmýšľať a plánovať ako sa zariadiť...

autor
21. dec 2025
@tundra

Mozno trenuje jazykom,ale nieco ine🤔

@tundra nemam ten pocit, ze by niekoho mal....ale ja som v soku.....

haley7897
21. dec 2025
@anonym_autor

@tundra nemam ten pocit, ze by niekoho mal....ale ja som v soku.....

@anonym_autor si si 100% istá, ze ma chodiť do danej jazykovky? Nemáte v okolí viacero?

pribinak
21. dec 2025

Kľúčové by bolo, kde chodí?
Posilka? Kurz varenia? Tanečná škola? Frajerka alwbo frajer?

majus2323
21. dec 2025

@anonym_autor všetci vieme kam chodí a vy nie ? Divne. Každopádne máte 2 možnosti - buď miesto vypisovania sem prídete za ním a natvrdo , píšem naozaj natvrdo bez možnosti prípravy nejakých výmyslov to z neho vytĺcť, alebo sa tváriť že nič a ísť ho sledovať a podľa toho sa zariadiť. Nezávideniahodna situácia, môže sa to stať každej z nás. Držím vám palce, nech sa z toho zotavite po psychickej stránke čo najskôr

anonym_c6642e
21. dec 2025

@anonym_autor asi si zlyhávala ako manzelka ..aký eú váš intímny život?

anonym_e3983f
21. dec 2025
@anonym_c6642e

@anonym_c6642e omg intímny život nie je najdôležitejší. Fakt fakt nie.

autor
21. dec 2025
@pribinak

Kľúčové by bolo, kde chodí?
Posilka? Kurz varenia? Tanečná škola? Frajerka alwbo frajer?

@pribinak netusim kde chodi a ani neviem ako to zistit...tanecna nie, tancovat vie 😁 varit aako-tak tiez....nikdy nechodieval nejako extra na pivo s kamosmi (nikdy som mu nezakazovala) ....

anonym_c6642e
21. dec 2025
@anonym_e3983f

@anonym_c6642e omg intímny život nie je najdôležitejší. Fakt fakt nie.

@anonym_e3983f pre ženu nie

pribinak
21. dec 2025

Nezostáva ti nič iné ako sa opytat: Michal jazykovka nie, tak kde si ??

anonym_e3983f
21. dec 2025
@anonym_c6642e

@anonym_e3983f pre ženu nie

@anonym_c6642e to je skutočne dobrá poznámka. Lenže žena musí mať aj energiu z ktorej dostane chuť. Ak doma robí všetko tak ...

autor
21. dec 2025
@haley7897

@anonym_autor si si 100% istá, ze ma chodiť do danej jazykovky? Nemáte v okolí viacero?

@haley7897 na 100% viem do ktorej jazykovky akoze chodi.

haley7897
21. dec 2025
@anonym_c6642e

@anonym_c6642e nie všetci chlapi podvádzajú lebo sa im doma nedostáva... tieto mk analýzy by mali byt zakázané 🫠

tundra
21. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor mozno chodi na fušky a chce ta prekvapit dovolenkou....môzme so rana tipovat.

domkakvet
21. dec 2025

@anonym_autor isla by som ho sledovat.

haley7897
21. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ako, môžeš sa ho opýtať na priamo, osobne by som tak urobila az ked viem ako sa v prípade, ze by sa mi odpoveď nepáčila zariadim. Detto ak máte deti. Zlé uz očakávaš, prekvapiť ta môže len pozitívne. Pol roka je dlhá doba a y ti tajne chystal prekvapenie alebo pod blbosť...

biba_18
21. dec 2025

a možno chodí inde na kurz… ale ako sa poznám, ja by som sa ho rovno spýtala čo za kurz to má…

autor
21. dec 2025
@pribinak

Nezostáva ti nič iné ako sa opytat: Michal jazykovka nie, tak kde si ??

@pribinak ano, na to sa pripravujem....ale je to tvrdenie proti tvrdeniu. Co mu poviem: v jazykovke mi potvrdili, ze taky kurz v tom case ako chodis ty, tak nemaju? Proste potrebujem nejaky "uchopitelky" dokaz. Lebo ma vysmeje a povie, ze: jooj, ved oni tam maju tolko kurzov, ze isto sa pani pomylila ked si sa jej pytala... a zrazu bude obozretnejsi....

haley7897
21. dec 2025

Nevieš sledovať polohu mobilu? 😬

anonym_83f482
21. dec 2025

mas 3 moznosti -nanstalovat mu sledovanie do mobilu -napriklad life 360... alebo dat air tag ak ma iphhone do vacku a sledovat kde bude... 2) sledovat ho sama 3) konfrontovat a dufat ze hovori pravdu ...

biba_18
21. dec 2025

a prečo si volala do jazykovky?

anonym_d6f729
21. dec 2025
@anonym_autor

@pribinak netusim kde chodi a ani neviem ako to zistit...tanecna nie, tancovat vie 😁 varit aako-tak tiez....nikdy nechodieval nejako extra na pivo s kamosmi (nikdy som mu nezakazovala) ....

@anonym_autor 3 dni pred vianocami mate zarobene na totalny pruser...a ty sa rehoces?!...asi uz mame dovod, preco chodi, kam chodi

haley7897
21. dec 2025
@anonym_d6f729

@anonym_autor 3 dni pred vianocami mate zarobene na totalny pruser...a ty sa rehoces?!...asi uz mame dovod, preco chodi, kam chodi

@anonym_d6f729 kurzy smiechu?

anonym_c6642e
21. dec 2025
@anonym_d6f729

@anonym_d6f729 čistá trúba, ta "jazykovka" je ich najmenší problem

gribka1
21. dec 2025

Počkaj ho akože po kurze vonku, že prekvapenie. Potom mu zavolaj, kde je, že ho čakáš 😂.

luccys
21. dec 2025

Neviem, v akom vesmire by som sa tvarila, ze to neviem a hrala mrtveho chrobaka. Ci kym to nevybali sam od seba, tak vsetko je ok?

sasa1310
21. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ja neviem, ale keby mi manžel chodil niekde, kde netuším, tak by som určite nedávala vyrehotaný smajlík a rovno by som sa spýtala jeho. Ale tu zjavne vo vašom vzťahu nefunguje asi nič.

doriiis
21. dec 2025

Povedz mu, že si sa chcela prihlásiť na ten istý kurz v tom istom čase ako chodí on. Aby ste chodili spolu. A čo cert nechcel? No lož má krátke nohy

roxy2
21. dec 2025

Sledovať ho, ak je to možné a potom konfrontovať

Strana
z3