Čo by ste robili, keby váš partner klamal o kurzoch?
Baby, co by ste robili keby ste zistili, ze vas muz sa polroka tvari, ze chodi 2 x do tyzdna na jazykovku a vy zistite, ze do ziadnej jazykovky nechodi...blba nahoda a ja som zistila, ze v tom case v danej jazykovke kurz nie je, potvrdili mi to v jazykovke....kam muz chodi v tom case - to netusim....🙄
Pol roka chodí preč a nebavíte sa o tom, čo sa tam naučil? A koľko má trvať ten kurz podľa neho? Asi sa málo rozprávate spolu a málo si ho všímaš. Čo si berie so sebou, ako sa vychystá, ako dlho je preč, o čom sa baví po kurze... Daj vedieť, ak sa niečo dozvieš.
@loliki @vkatush
Vzdy sa ho pytam, ako bolo? Doma sa nejako extra neuci, knihu ma,...vzdy si berie notebookuvku, odchadza +-10 min vzdy rovnako, prichadza tiez cca rovnako.
Ide o to, ze chodil na ten kurz aj minuly rok a vzdy mi povedal, ze mali sme takuto temu, alebo ze prisiel iny lektor, alebo ze nemal som kde zaparkovat...proste vzdy ked som sa pytala tak to viedlo ku konverzacii.... Teraz iba strohe odpovede, ze bolo oK,....najskor som si myslela, ze je unaveny (praca, jazykovka, deti) ze ma toho vela, cim najviac som ho odbremenila od rodinnych zalezitosti...
@pribinak netusim kde chodi a ani neviem ako to zistit...tanecna nie, tancovat vie 😁 varit aako-tak tiez....nikdy nechodieval nejako extra na pivo s kamosmi (nikdy som mu nezakazovala) ....
@anonym_autor jednoducho to zistíš. "Nasadis" na neho niekoho kto zisti, kam chodi. Pokojne popros kamosku. Vec vyriešená.
@loliki @vkatush
Vzdy sa ho pytam, ako bolo? Doma sa nejako extra neuci, knihu ma,...vzdy si berie notebookuvku, odchadza +-10 min vzdy rovnako, prichadza tiez cca rovnako.
Ide o to, ze chodil na ten kurz aj minuly rok a vzdy mi povedal, ze mali sme takuto temu, alebo ze prisiel iny lektor, alebo ze nemal som kde zaparkovat...proste vzdy ked som sa pytala tak to viedlo ku konverzacii.... Teraz iba strohe odpovede, ze bolo oK,....najskor som si myslela, ze je unaveny (praca, jazykovka, deti) ze ma toho vela, cim najviac som ho odbremenila od rodinnych zalezitosti...
@anonym_autor akože zo všetkou úctou ženo, každá šikovná by si to už dávno zistila. Načo čakáš? Veď pri prvom podozrení idem riešim. Zaujíma ma rozuzlenie
Nejde niekam len na kávu aby mal pokoj?
Notas a kávička koláčik ciga nealko drink a len je?
Alebo..?
Ja mužovi tvrdím, že idem na nákup do obchodu, ten vybavím za 10min a kludne ešte 40-50min sedím v aute a relaxujem :DD
@loliki @vkatush
@anonym_autor zas iba román na pokračovanie.
V reále by už každá mala zistené,čo sa deje,len ty nás tu naťahuješ tretí deň s ničnevypovedajúcimi komentármi
TROL
Načo hľadáš zúfalé "dôkazy" ? Ty ich nebodaj potrebuješ?
,, Jano, viem že si ma oklamal a do žiadnej jazykovky nechodíš, kde sa teda túlaš a s kým?"
A on začne báchorky xy tak je čas sa pobrať doprdele. K tomu dôkaz nepotrebuješ. Už máš hneď dva, že ti klame vedome a chce ti klamať aj naďalej, nič viac nepotrebuješ.
@anonym_autor moj ex chodil sa akoze prejst, a nakoniec chodil: za svojou mamou (mavali tajne pikniky, o ktorych neviem preco nik nemohol vediet 😀 ), ist sa sam najest do restauracie (tiez neviem preco taku hovadinu treba tajit), k psychologovi /psychiatrovi (ktori mu pomahali, tak tiež nie je nutne to asi pred zenou tajit). Kazdopadne toto bolo kus patologicke. Co tym chcem ale povedat je, ze nie vo vsetkom je zena.
@anonym_5a729c ísť sám do reštiky a ženu nechať doma nech si navarí sama, to už čo je… 😏
@loliki @vkatush
@anonym_autor Moja, zapamätaj si, že keď manžela odbremenis čo najviac, je to chyba. Vtedy má čas na chobotiny a začne vymýšľať.
@anonym_autor prečo ho neskúsis sledovať? Alebo popros nejakú kamošku. Lebo na akékoľvek tvoje otázky alebo náznaky sa môže vykrutit.
@anonym_autor Najala by som si detektíva a dala ho odsledovať, alebo by som si zobrala deň voľna a odsledovala ho sama.

Možno to myslel obrazne.
Nechodí do jazykovky, ale študuje nejaký cudzí jazyk.
🙂