icon

Čo by ste robili, keby váš partner klamal o kurzoch?

Včera o 19:12

Baby, co by ste robili keby ste zistili, ze vas muz sa polroka tvari, ze chodi 2 x do tyzdna na jazykovku a vy zistite, ze do ziadnej jazykovky nechodi...blba nahoda a ja som zistila, ze v tom case v danej jazykovke kurz nie je, potvrdili mi to v jazykovke....kam muz chodi v tom case - to netusim....🙄

Strana
z2
anonym_c8891a
Včera o 19:47

Ja by som išla pred jazykovku a zavolala mu ze prekvapenieeee cakam ta vonku zájdeme spolu na kavu.

haley7897
Včera o 19:50
@anonym_c8891a

Ja by som išla pred jazykovku a zavolala mu ze prekvapenieeee cakam ta vonku zájdeme spolu na kavu.

@anonym_c8891a predtým mu ale treba zavolať alebo poslať text "máš dnes jazykovku?"
Inak by sa vedel vykrutit. "Oh, zabudol som ti povedať, ze dnes jazykovku nemáme..."

anonym_9d8be9
Včera o 20:04

A aky " jazyk" sa "akoze" uci? Ja by som urcite uz po 1.hodine bola zvedava na ucebnice, zosity, poznamky, co sa naucil. Aj by som ho z " jazyka vyskusala"😆

anonym_182ea5
Včera o 20:05

Náš známy, bývalý kolega môjho manžela tresol manželke že si robí ďalšiu It certfikáciu.
Čo bola pravda, ale nerobil si ju po pracovnej dobe.
Po pracovnej dobe klátil kolegyňu čo mal pod sebou.
Prasklo to tak , že môj manžel chodil normálne domov po pracovnej dobe.
A manželka toho známeho je moja kamarátka.

anonym_ed8f6f
Včera o 20:06

Neda sa odsledovat platba? Ci platil, ak ano, kde..
Ved 2x tyzdenne to nebude lacny peniaz..

anonym_f6b697
Včera o 20:30

kamosky milenec tvrdi, ze chodi na hokej, ale chodi s nou trtkat, takze cim skor ho konfrontuj

tinka3435
Včera o 20:32

Tak sa ho to opýtaj .Možno chodí niekde kde by nemal a možno je tam iný dôvod

anonym_65c55a
Včera o 20:35

@anonym_autor Niekoho ma. 2x do tyzdna je proste vela, aby to bolo nieco nepodstatne.

deti95060810
Včera o 21:30

by som ho počkala autom pred jazykovkou.

anonym_4914c2
Včera o 22:35

@anonym_autor peniaze vám nechýbajú možno chodí gemblit.Spytala by som sa ho ako mu to ide, aký je lektor najprv nenápadne, že či si bude vymýšľať bájky, alebo nebude mať chuť odpovedať až sa mi nechce veriť doteraz si sa nepýtala koľko ich je, čo preberajú...zober si dovolenku a chod ho po práci sledovať, keď ma mať jazykovku a potom ho pred ňou pockaj

vilma7
Včera o 22:39

Aký jazyk sa akože učil? Nadrvila sa ho a začala s nim vieš diskusiu...a najbližšie ho do tej jazykovky odprevadila, až po triedu.

lentakyterapeut
Dnes o 08:25

Kolko hodin je z domu? Kurz hodina ci viac? To by ma nebavilo byt s milenkou iba hodinu a utekat.

jizanka
Dnes o 09:08

Když ti lže kam chodí, tak ti pravdu neřekne a udělá z tebe žárlivku a blázna. Jedině ho sledovat kam jde....a vyfoti nejlépe. Pokud nemůžeš ty nepomohla by nějaká kamoška?

anonym_43f5b5
Dnes o 09:29
@anonym_c6642e

@anonym_e3983f pre ženu nie

@anonym_c6642e aj pre ženu je dôležitý. resp. je to individuálne

zmrzlinka8
Autor odpoveď zmazal
anonym_c6642e
Dnes o 09:33
@anonym_43f5b5

@anonym_c6642e aj pre ženu je dôležitý. resp. je to individuálne

@anonym_43f5b5 pre väčšinu žien nieje, keby bol tak pán manžel nechodí na jazykovku

anonym_3489fc
Dnes o 09:37

Tak toto je riadne divne, neviem si predstavit ze by mi robil toto manzel. A ako si na to prisla? Do mobilu sa mu nevies dostat, na banking?

majkamajusqa
Dnes o 09:38
@jizanka

Když ti lže kam chodí, tak ti pravdu neřekne a udělá z tebe žárlivku a blázna. Jedině ho sledovat kam jde....a vyfoti nejlépe. Pokud nemůžeš ty nepomohla by nějaká kamoška?

@jizanka vidis super napad, nech ho posle sledovat po kamoske

autor
Dnes o 11:27
@jizanka

@jizanka tohto sa bojim, ze zo mna urobi blbu a preto ho potrebujem nejako "pristihnut".

autor
Dnes o 11:28
@anonym_4914c2

@anonym_autor peniaze vám nechýbajú možno chodí gemblit.Spytala by som sa ho ako mu to ide, aký je lektor najprv nenápadne, že či si bude vymýšľať bájky, alebo nebude mať chuť odpovedať až sa mi nechce veriť doteraz si sa nepýtala koľko ich je, čo preberajú...zober si dovolenku a chod ho po práci sledovať, keď ma mať jazykovku a potom ho pred ňou pockaj

@anonym_4914c2 toto mi napadlo skor ako nejaka milenka...

anonym_9feb67
Dnes o 11:33

Tak ho sleduj,zober dovolenku tak aby nevedel a sleduj kam vyrazi,kde pojde.Ak do panelaku tak vies,ze isto k milenke,mozes aj odsledovat do akeho bytu a potom tam surovo po chvilke zaklopat a uvidis.Prichytis ho priamo.Ako inak ho chces prichytit,este mozno nejako zdielat jeho polohu mobilu a tak tiez zistis,kde bol.

anonym_dfa80d
Dnes o 11:38

A nemá nejaké individuálne kurzy?

Strana
z2