icon

Čo by ste si pomysleli o tejto situácii vo vzťahu?

24. jún 2020

Kto má cas,kuk sem,kto má názor,píšte. predstavte si situáciu. Máte partnera,vychádzate si,stretávate sa,no jedného dňa máte tu smolu,že mu prídete ako prvá do rany,keď nemá najlepší deň a ani najlepšiu naladu a dokáže ho vytočiť každá maličkosť,vrátane vás samych a tak ventiluje všetko na vás. Pouraza,ponadava,poníži a následne zmizne z vášho zivota?

Strana
z2
autor
24. jún 2020

@nyusika nepochopila si zrejme o čom mala byť táto téma,mýliš sa,ale rešpektujem tvoj názor. Ja napíšem len sama za seba. Pokiaľ.mas problém s nejakým bývalým napr. komunikovať lebo sa cítiš zranená alebo lomcujú tebou negatívne emócie,stále je to znak záujmu a že ti ten človek nie je ľahostajný. Čiže pre mňa nekomunikovat = záleží mi na tebe,len si mi ublížil a to teda môj prípad nie je. Téma mala byť len zamyslenim....

katkati
24. jún 2020

@makova333 So sebavedomím to nič nemá, podľa mňa. Je normálne, že keď nie je stroj, má city a emócie, tak tu situáciu ešte istý čas bude rozoberať dookola aj 100 x. Ale to neznamená, že si neuvedomuje vážnosť situácie a že ho chce späť. Resp. možno aj chce, ale neurobí to, lebo vyzerá, že je to inteligentná žena a vie čo má urobiť.

panelacikova
24. jún 2020

autorka: ak nadával, to nie je vôbec príjemné, to by ma dosť trápilo a asi by som sa absolútne nemienila ozvať prvá. ak by to bolo bez nadávok a vedela by som, že ma zbožňuje, len že je proste dosť tvrdohlavý a neprizná si chybu.. tak by som nechala pár dní vychladnúť, nech si sedí vo svojej domácnosti a nech aj on premýšľa, či mu chýbam a či mu nie je smutno. a myslím, žeby si aj taký chlap potom uvedomil, ak ťa miluje a stojíš mu za to, že urobil chybu aj on... alebo on... nechaj vychladnúť pár dní a je dosť možné, že sa ozve. ak sa neozve, tak sa ozvi ty a napíš mu niečo milé. nie vtieravé, ale milé. a uvidíš. niekedy je potrebné naučiť sa reagovať na toho druhého, nie sme všetci rovnakí. ale to píšem za seba, ako by som reagovala ja.

autor
24. jún 2020

@panelacikova ďakujem za tvoj názor,táto situácia nie je aktuálna a ani nemá byť návodom,čo ma kto urobiť alebo neurobiť,len prijímam.nazor z iných strán a pohlady iných žien na vec. Mimochodom uplynulo už pár mesiacov odvtedy.

autor
Autor odpoveď zmazal
nyusika
24. jún 2020

nemam problem komunikovat s nikym.
ale necitim potrebu s niekym takymto komunikovat, pretoze je to strata casu.

pre mna nekomunikovat - vazim si svoj cas a energiu vynakladam tam, kde e to mne prijemne.
prosim, nevkladaj mi do ust (prstov) tro, co som nenapisala.

autor
24. jún 2020

@nyusika ok,ja to chápem takto,ako som napísala vyssie

nyusika
24. jún 2020

uplynulo par mesiacov a ty stale cakas, ze sa ozve ?
ked si so situaciou vyrovnana, preco ta zaujima nazor inych zien ?

autor
24. jún 2020

@katkati presne tak. A keďže je tu sústredených kopu žien, tak tiež sa zamýšľam nad tým,kde alebo ako maju muzi nastavené hranice voči ženám, (bývalým v tomto prípade), keď niektorej sa pri rozchode ujde zopár nadávok, niektorej slušne vysvetlenie a niektorej navyše niekoľkoročná pomoc aj po rozchode,pričom sa jedná stále o rovnakého muža.

autor
24. jún 2020

@nyusika kde je napísané,že niekto čaká či sa ten alebo onen komu ozve???? Ďakujem za tvoje príspevky,ale ty si nepochopila túto diskusiu hneď už v uvode....nemá zmysel prispievať ďalej. Vďaka za tvoj cas

makova333
24. jún 2020

Tak este raz. Po par mesiacoch by ma nielenze nezaujimal nazor cudzich anonymnych zien na tuto situaciu, ja uz by som aj zabudla, ze som s niekym takym randila. A asi aj väcsina inych zien. Takze su len dve moznosti, bude nie si s tou situaciu vyrovnana alebo pises clanok na slabo plateny web 🙂

erikissima
24. jún 2020

Ze je debil 😂 A nechcem tu nikomu brat ilúzie, ale to ze sam "zmizol zo života" absolútne nemusí byť tým ze si uvedomuje že ublížil /ubližuje a ďalej nechce, preto sa neozýva. Ono to môže byť kľudne tým, že bolo len pod jeho vymletu úroveň sa prihovoriť prvý, a ešte sam čaká ospravedlnenie alebo aspoň pokus o nadviazanie kontaktu...a to mi môžete veriť ze takých ľudí je veľa, lebo nie každému všetko dochádza 🤦‍♀️😂

autor
24. jún 2020

@erikissima áno,veľmi pravdepodobne,keďže sa jedná o komplikovaný typ povahy

autor
24. jún 2020

@makova333 to je úplne v poriadku,sú ale aj ženy,ktoré od muza, odídu a časom sú s ním kontakte,dokonca si od neho nechávajú pomáhať...rôzne uhly pohľadu

vilma7
24. jún 2020

Po prvé by som tipovala, že je to mladý nedozrety chlap-nevie slušne ukončiť vzťah.
Po druhé, že dotyčnú zrejme nemiloval, lebo nadávky, takýto koniec-ee.
O žiaden ďalší vzťah by som s ním záujem nemala
Po ďalšie si myslím, že cirkus urobil preto, aby sa tej ženy zbavil, cielene, buď už niekoho iného mal, alebomal vo výhľade alebo jednoducho nespadala do jeho budúcnosti, chcel čas tráviť len s kamošmi.
Ak by mu na dotyčnej záležalo, za pár dni sa ozve s prosikom o odpustenie.

nyusika
24. jún 2020

@erikissima presneeeeee

tinqua
24. jún 2020

No komunikaciu uz len na takej urovni, ze nahodou sa stretneme a pozdravim sa, lebo sak pozname sa...ale co sa tyka nejakych hlbsich rozhovorov a podobne...prepac, ale tu si skoncil ako partner, chlap aj kamarat...a chapem ze ta to stve natolko ze to riesis este, to mam aj ja, ze ked ma niekto douraza mam co robit aby ma neroztrhlo od jedu, tuzim mat posledne slovo...lebo najlepsie hefty cloveka napadnu az po funuse, ale vdaka bohu to zvladam ustat a proste si zachovat aku taku uroven...snaz sa o to aj ty, nechat to vytratit do ticha aj keby sa casom ozval je to najlepsie co mozes spravit

larisalarisa
24. jún 2020

To je typický cholerik. Mám jedného doma. Je to ťažké

panelacikova
24. jún 2020

pár mesiacov? prepáč, to mi nedošlo, keďže tvoj úvodný príspevok bol napísaný dnes o 12:30

panelacikova
24. jún 2020

@makova333 však práve píšem, že príspevok dala dnes o 12:30....

autor
24. jún 2020

@panelacikova ty si ale ako jediná napísala,že by si sa ozvala? A je to síce bezpredmetné,ale skusme teda čisto teoreticky,čo by bolo pre teba motiváciou sa ozvať a nejaké časové vymedzenie,kedy áno a kedy už nie? Z hľadiska času.

marca12
24. jún 2020

Tazko by som to rozdychavala. Zazila som rozchod z nicoho nic a nevedela som si to odovodnit a vysporiadat sa s tym. S odstupom casu by som pochopila,ze taky vztah mi nebol trrba a zobrala by som si poucenie. Ale prvotny sok sa tazko rozdychava.

panelacikova
24. jún 2020

Áno, ozvala. Ale iba v prípade, že by mi nenadával. A tiež nie zakaždým. Keby som si bola istá, že ja som nepochybila, vtedy by som sa neozývala. Ale vždy by som sa snažila sama v sebe objektívne vyriešiť to, kto bol vlastne viac "na vine" a podľa toho by som sa zachovala. Ale opakujem, iba keby mi nenadával..

tykat
24. jún 2020

Prve co mi napadlo...ze si tu uz pisala nie? Ze sa chlap po takej divnej jednostrannej hadke odstahoval a uz sa neozyva. Pritom predtym bol vztah v pohode.
Tak myslim si ze bud je divna povaha on a jednoducho to utal, spalil mosty a dalej neriesi.
Alebo je divna ta zena ktora si myslela ze vztah je ok ale v skutocnosti bol nanic a vsimla si to az ked jej partner vynadal a zmizol navzdy z jej zivota

makova333
25. jún 2020

@panelacikova "však práve píšem, že príspevok dala dnes o 12:30...." k comu je tato tvoja reakcia?

kassandra25
Autor odpoveď zmazal
autor
26. jún 2020

@kassandra25 veľmi rozumný názor,suhlasim

majoranka24
26. jún 2020

Podla mna je to nervak, ktory sa doteraz pretvaroval. Bud stastna, ze odisiel. A ak sa chcel o par dni vratit, posli ho kade lahsie. Nedovol, aby ti to zopakoval.

Strana
z2