Čo čakať alebo nečakať a konať vo vzťahu?
Ahojte, chcela by som vedieť vaše skúsenosti, určite ste už niečo podobné zažili. Keď sa priateľ odmlčí lebo premýšľa čo ďalej či pokračovať vo vzťahu alebo nie, je nazlostený, nerozhodný. Na jednej strane tvrdí, že chce byť so mnou a na druhej, že mu taký vzťah nevyhovuje a myslí si, že to už lepšie nebude kvôli naším komplikovaným povahám. Ja si myslím, že lepšie to byť môže (on to vie) ale obaja sa musia snažiť a chcieť to zlepšiť. Len mám pocit, že on sa nechce ničoho vzdať. A vie, že ja chcem byť s ním. A neviem, či teraz čaká aby som to aj napriek tomu ja ukončila alebo naozaj ešte chce dať tomu šancu a len rozmýšľa a potrebuje oddych. Toto je už asi štvrté odmlčanie. Už som sa ho aj pýtala, či sa chce rozísť, reagoval myknutím pliec. Stalo sa Vám, že po takej odmlke prišiel aj s pozitívnym riešením, že skúsme to ešte alebo ste to museli ukončiť vy alebo sa hecol on a ukončil to? So zúfalá...
Neklam samú seba, kto je úprimný ten na rovinu ti povie na čom si, ale tento len somára z teba robí. Čo už je len to za úprimnosť, že miesto jednoznačnej odpovede ,,myká,, plecami? Nenechaj sa ťahať za nos. Hrá sa s tebou, baví ho to a ty si zničená. Ozaj...veľmi vzácny chlap.
ak som dobre citala ste spolu pol roka a rozisli ste sa ( rozmyslali ste :D) 4x. Teda ja neviem ale aby zamilovanost vyprchala uz o par mesiacov , to nie je podla mna dobry zaklad na vztah. Myslim, ze netreba riesit, kto sa ma s kym rozist ale sadnut si, vydiskutovat co koho trapi a urobit spolocne rozhodnutie. Pokial druhu stranu otravuje sa o vztahu rozpravat, tak je to signal, ze mu na vztahu nezalezi a je zbytocne mrhat casom tvojim aj jeho. A mimochodom, myknutie plecami je pre mna osobne uplne jasna odpoved.
Bola som na tom rovnako ako ty. Nakoniec som to ukoncila ja. Hoci som mu potom povedala ze svoje slova beriem spat, on sa uz vratit nechcel. Takze mu vlastne odlahlo
Takze moja rada. Ukonci to ty. Ak ta skutocne lubi, uvedomi si to a pride za tebou. Ak nie, tak nemas co lutovat
Za pol roka 4 pauzy, to je fakt super vztah🙊 A co si myslis, kde budete o 5 rokov? Ty sa ho budes zubami-nechtami drzat, budete sa 10-krat rocne schadzat/rozchadzat, mozno aj 20-krat, Tebe uz bude hrabat, ale budes si hovorit, ze predsa nezahodis tych 5 (podrbanych) rokov. Nuz, mlada baba (aspon dufam) by mala zit, nie zivorit, ale ak silou mocou chces, tak sa ho drz, ale potom neplac do vankusa, ze mas mladost za sebou a hlupaka vedla seba.

No asi tá sklameme, ale po Tom, čo o partnerovi píšeš (teda o vašom vzťahu), táto veta nie je až tak úplne pravdivá:" v neposlednom rade NEKLAME a je ÚPRIMNÝ, čo je v dnešnej dobe VZÁCNOSŤ"
Keby bol úprimný tak Ty tu nepíšeš...