Čo dokážete ponúknuť pre kvalitný vzťah?
Cauko. Čo znamená vedieť niečo ponúknuť mužovi? Čo mu treba ponúkať? Čo sú vaše kvality alebo veci ktoré viete ponúknuť? Prečo by si muž kvalitný muž mal vybrať práve vás? Mňa ta otázka zaskočila a neviem. Pracujem som samostatná ale to asi 90% žien. Nepijem nefajčím som reprezentantivna co sa prejavu v spoločnosti týka nie som vulgárna ani hystericka. Ale to je veľa žien. Aké kvality muži chcú?
@anonym_autor no necitala som prispevky..mna zaujima, preco sa nad tym zamyslas ? Len tak? Alebo preto,ze si sa sklamala?
@anonym_autor do vztahu by mali prispievat obaja partneri, nielen zena, ci len muz...a nieje urcene matematicky presne kolko kedy co ako kto... Je to ako napr. spajza/chladnicka - obaja tu chladnicku naplnate potravinami, obaja tie potraviny potrebujete k zivotu,tak ich aj beriete a jete ale nesmie ostat prazdna aby ste neboli hladny, tak ju treba neustale doplnat..spolu, jeden prida to, druhy to,raz jeden naplni tri police, druhy ledva jednu,inokedy naopak..raz nieco sladke raz nieco zdrave atd.obcas nieco chutne len pre toho druheho. Ak by naplnal iba jeden a druhy by si len bral - je to sebecke, ak by sa obaja na to vykaslali, hladali by plnu chladnicku niekde inde..
A vzdy drzala hubu a suchala nohami.
Co by si este chcela ponuknut,preco by si mala nieco ponuknut.To je co OBCHOD???Nema to byt prave laska,co aj hory prenasa.Neviem teda,som s muzom 20r ale taketo bludy sme fakt neriesili.
@anonym_9deec7 ani my neviem co je toto zas za moda ,
@thirstymonk vsetko pekne, ale spolocny ucet by mi spustil vsetky alarmy 😂 na kieho boha chce mat chlap spolocny ucet so zenou? Ani po svadbe by som na to nepristupila a uz vobec nie vo vztahu.
@anonym_f0765c Napriklad preto, že v manžlestve je všetko spoločne...
@thirstymonk spoločný účet? Zaujalo 😅
@anonym_autor Čo je na tom take aboslutne nepochopiteľne? Žili takto mnohe generacie pred nami. Samozrejme, že sa nemože porovnavať môj príjem z podnikania s manželkynimi davkami zo štatu (aktualne) a keď bude potom pracovať ako učiteľka ZUŠ, tiež sa nebude môcť porovnavať. Ale ja som si ju pre pana nebral preto, aby sme sa porovnalvali kto viac zarobi a kto ma viac peňazi.
Máme tých účtov niekoľko, sporiace, bežne, terminovane bla bla... ale to "gro" je take, že keď niečo treba, tak kúpi ten, čo to má bližšie. Ja mam nastavene všetky elektriny plyny, hypo (hypo ale mame len 33k, takže 150€ mesačne splatka), do obchodu chodievam len ja, kde kupujem všetko od potravin, cez menzesvložky až po železne jakle na plot :D Takže ja sa na učte hybem väčšinou niekde medzi 200-2000€ a ona ma stabilne 3-4 tisic, ktoré šetrí. Ja šetriť neviem :D
@anonym_f0765c Napriklad preto, že v manžlestve je všetko spoločne...
@thirstymonk tu je rec len o vztahu, nie o manzelstve. A ja napriklad ani v manzelstve by som nechcela len spolocny ucet, ani keby muz zarabal 10x viac. Takze toto keby na mna niekto vybalil na rande ako klucovu vec do buducna, tak sme dorandili 😃
@thirstymonk tu je rec len o vztahu, nie o manzelstve. A ja napriklad ani v manzelstve by som nechcela len spolocny ucet, ani keby muz zarabal 10x viac. Takze toto keby na mna niekto vybalil na rande ako klucovu vec do buducna, tak sme dorandili 😃
@anonym_f0765c Tak úplne kľúčová zas nie je. Ako som uviedol, máme iks učtov, asi som sa zle vyjadril. Ide o to, že tie prachy považujeme za "naše" a nie za moje a tvoje, bezohľadu na účty. Samozrejme, že ja mám svoj účet a manželka má svoj, ale tie prachy na všetkych účtoch sú proste naše. Neriešim, keď chce ísť na nechty, že nech si berie zo svojho účtu a ja keď chcem ísť ku barberovi, tak si beriem zo svojho. Proste platime čo treba, sú to naše prachy, náš dom, naše auto, náš majetok, naše deti... spoločné.
Podľa mňa je alfa a omega nebyť tučná :D
Laska nie je o tom, co vies ponuknut. Ja toho asi momentalne vela neponukam a vztah funguje dlhe roky. Bez lasky by vztah nebol.
Podľa mňa je alfa a omega nebyť tučná :D
@procrastique Preco nie? Co ja poznam plnsich ludi,su ovela zabavnejsi a beru zivot s humorom.Zasa moji velmi stihli znami maju furt nejake psychycke problemy,napr tetaniu
@anonym_autor to co si pisala palec hore. Ale pri prvom kontakte ide o sympatie a chemiu. A dlhodobo co chcu? To je individualne ale vseobecne sa da povedat, nebyt hystericka princezna, vediet nieco uvarit, vediet udrziat poriadok a byt dobra v posteli a verna. Nieje toho tak vela muzi su jednoduche bytosti.
@procrastique Preco nie? Co ja poznam plnsich ludi,su ovela zabavnejsi a beru zivot s humorom.Zasa moji velmi stihli znami maju furt nejake psychycke problemy,napr tetaniu
@baldinka Podla jedneho cloveka nemozes sudit vsetkych. Kazdy ma radsej vedla seba stihlejsieho alebo normalneho partnera ako obezneho.
@baldinka Hej sú k smiechu úplne :D
Ale to nik nemení na tom, že drvivá väčšina mužov si vyberie štíhlu ženu ak má takú možnosť o tučibúdku nemá záujem.

@anonym_autor ze ty si ta s tou diskusiou "Žiadny chlap pre mňa nie je príťažlivý"?