Čo môj muž zisťuje otázkami o minulosti?
Som trochu zmätená, včera pri príprave večere sme sa rozprávali o mojej bývalej práci, kde mi bol nebohý manželov strýko šéfom. Ako keby to bola najprirodzenejšia vec, opýtal sa či som bola zamilovaná do jedného konkrétneho klienta.
Keď som mu povedala že v tej dobe(pred10r) boli všetky na mäkko z neho ešte viac sa vypytoval.
Áno kedysi sa mi páčil ten chlap,(ale to každej babe u nás vo firme)ale k nikdy ničomu medzi nami nedošlo. A môj muž to veľmi dobre vie, že všetky naše stretnutia boli pracovné. Dosť sa ma to dotklo. Asi to aj zbadal a potom sa ospravedlnil, ale predsa. Sme spolu osem rokov máme spolu dieťa. Čo s tým môj muž sleduje?
Podľa mňa zisťuje len pravdu. A to takým spôsobom, že to chce od teba počuť znova. Lebo keby pred 10.rokmi klameš, tak si to uz nepamätáš čo si mu vravela vtedy.
Podľa mňa zisťuje len pravdu. A to takým spôsobom, že to chce od teba počuť znova. Lebo keby pred 10.rokmi klameš, tak si to uz nepamätáš čo si mu vravela vtedy.
@vilma7 napiš mi jediný dôvod prečo by som klamala o nejakom chlapovi ktorého som poznala ešte pred mojim manželom?
Nevydávala som sa ako panna....
Môj muž presne vie, že po škole som roky nikoho nemala, potom dvojročný vzťah ktorý stroskotal kvôli alkoholu. Potom zas dlho nikoho až kým sme sa nestretli.
Hmm... 10 rokov stare klebety. Ja si spomonam na jedneho kamosa a nase kavy akoby to bolo vcera. Nik nechcel verit, ze je to o kavach a nemame spolu partnersky vzťah. Chemia bola medzi nami dobra a tych drbov okolo ajaaaj. Dlho sme sa nevidelu, no keby sa stretneme a niekto nas spolu vidi, som presvedcena, ze by kazdy so zucastnenych napojil na kleoy z pred 16 rokov.
Moj muz ho ale nepozna, nic nevie tak neriesim 😁 ani on. A v takychto pripadoch je vhodne tu pravdu povedat velmi premyslene autorka. Ci manzel bol pred tebou v klastore alebo si nikdy nespimenie na byvale?
@anonym_d121a4 mal jeden dlhší vzťah o ktorom viem. Pani je medzi tým rozvedena má dvoch synov
@simca06022011 to akože fakt niekoho zaujímajú desať rokov staré klebety? Tak že v dnešnej dobe AI si človek za 5 seč vie zistiť že dotyčný má vlastnú rodinu a žije na inom kontinente
@anonym_autor tak asi ano... mize sa stat ze niekto od stryka si aj teraz pustil usta na spacirku a myslel napr ako vam doma "pomoze" s odhalenim😂 v dobrom ci zlom... ale to ssmozrrjme je len moznost, vymyslena, nemusi byt pravdiva😇
@vilma7 napiš mi jediný dôvod prečo by som klamala o nejakom chlapovi ktorého som poznala ešte pred mojim manželom?
Môj muž presne vie, že po škole som roky nikoho nemala, potom dvojročný vzťah ktorý stroskotal kvôli alkoholu. Potom zas dlho nikoho až kým sme sa nestretli.
@anonym_autor Neviem, ci je to len moj pocit, ze mas na nas take neprijemne reakcie. My sa ti tu snazime pomoct s premyslanim, alebo s inym uhlom pohladu na vec, ze co je za tym a reagujes na nas, akokeby sme ta my z niecoho upodozrievali. No, mozno tam niekde bude pes zakopany. V tvojich reakciach.
@anonym_autor to sa musíš opýtať predsa svojho manžela, ak bol to dôvod jeho vypytovania sa. Asi to nemá v hlave v poriadku. Sorry
@anonym_autor aj my sme sa s manzelom kedysi bavili o jeho starych laskach a vztahoch, nic zle na tom nevidim. Nieco som sa nove dozvedela o nom a nieco on o mne. Pre mna to nie je dovod sa urazat, pokial by ta neobvinoval z niecoho co nebolo...to uz je ine.

Hmm... 10 rokov stare klebety. Ja si spomonam na jedneho kamosa a nase kavy akoby to bolo vcera. Nik nechcel verit, ze je to o kavach a nemame spolu partnersky vzťah. Chemia bola medzi nami dobra a tych drbov okolo ajaaaj. Dlho sme sa nevidelu, no keby sa stretneme a niekto nas spolu vidi, som presvedcena, ze by kazdy so zucastnenych napojil na kleoy z pred 16 rokov.
Moj muz ho ale nepozna, nic nevie tak neriesim 😁 ani on. A v takychto pripadoch je vhodne tu pravdu povedat velmi premyslene autorka. Ci manzel bol pred tebou v klastore alebo si nikdy nespimenie na byvale?