Čo najhoršie urobila vaša svokra?
Svokra alebo budúca svokra
Čo najhoršie vám urobila?
@anonym_autor nic, preco by mala? Nerobime si zle. Zijeme slusne v mieri a vzajomnom respekte
Do všetkého sa začala starať po narodení dcéry, chodila k nám bez ohlásenia aj štyri krát do dňa. Chcela rozhodovať kedy dať dcéru spať, kedy kŕmiť .... Nerešpektovala ma ako mamu, lebo ona vie lepšie.... Je toho veľa. Teraz keď sa už viem sama za seba postaviť a veľmi slušne sa ohradila voči jej názorom a radám tak sa stiahla a ja mám kľud.
Naposledy v nedeľu ma donútila dať si veľkú tortu namiesto malej pavlovky v cukrárni. Ešte hodinu som potom odfukovala 😂
@anonym_autor nicim nam zivot. vola nam ked je opita a je strasne neprijemna. pre mna prestala existovat.
Do všetkého sa začala starať po narodení dcéry, chodila k nám bez ohlásenia aj štyri krát do dňa. Chcela rozhodovať kedy dať dcéru spať, kedy kŕmiť .... Nerešpektovala ma ako mamu, lebo ona vie lepšie.... Je toho veľa. Teraz keď sa už viem sama za seba postaviť a veľmi slušne sa ohradila voči jej názorom a radám tak sa stiahla a ja mám kľud.
@anonym_fb68cd u nás rovnako a aj keď som si povedala svoj názor neakceptuje ho a je to stále rovnako. Je to veľmi zlá žena a už aj ta výchova začína sa odrážať na mužovi že nemáme rovnaký názor na výchovu
@anonym_fb68cd u nás rovnako a aj keď som si povedala svoj názor neakceptuje ho a je to stále rovnako. Je to veľmi zlá žena a už aj ta výchova začína sa odrážať na mužovi že nemáme rovnaký názor na výchovu
@anonym_484105 aj moja je velmi zla zena. je mi do placu, deti k nej nechodia ani my. smola.
Sklbala mi dcéru o 5:30 ráno u nás doma ,vyhadzovala má z nášho domu a robila cirkus..potom som vyhodila ja ju s išla ráno o pol 6 k mojim rodičom kričať že ako má vychovali...čo vám poviem
Dcéru som odniesla k mojim rodičom s malá úžasný deň v práci (celý deň som preplakala)manžel jej doma urobil ,,bordel,,s od vtedy je kľud ..s teraz napíšem čo sa vlastne stalo ..
Ráno odišiel manžel do práce prvý,ja som bola na odchode ..ona mala strážiť dcéru (6r)mala s ňou byť len hodinku kým sa manžel vráti a odvezie ju do školy.Dceru sme inak ráno budili a nosili k mojim rodičom ale aby nemusela vstávať o 5.00 tak prišla ona ..prišla len ozaj pár krát
Podotýkam že nám s malou NIKDY nepomáhala,poprosili sme ju len pár krát a už bolo zle ,ale ona je ,,prepnuta,,doslova
S každým a problém ,vadia jej susedia ..rodina ..každá jedna nevesta jej vadila
Ja som sa snažila pekné ale nedá sa ...nosila som jej kvety,piekla keď mala narodeniny.. NIKDY som jej nijak neublížila
Toto sa stalo v roku 2016 ..od vtedy sa nevydame a to žijeme o dom vyššie od nej
Od vtedy máme aj druhú dcérku ale nechcem aby ju videla ale veď ona v podstate ani nemá záujem..nemá záujem o svojho syna nie to ešte o vnučky
Staršia má už 15 a má na ňu vlastný názor,nemá ju rada
vyhodila mi trvalky z balkona (lebo hnusné obschnuté kýpte..). dieťaťu povedala že ju nemám rada (čo je pravda, ale také sa deťom nehovorí..). manipuluje furt... možno robí aj voľačo za mojim chrbtom, ale to neviem ... prežila som v pohode...
Ja nemám rada svokru lebo rozpráva na mňa zlé veci, čo si domýšľa v hlave. A pritom som jej nič neurobila. Snažím sa nevšímať si ju.
Ja mám strašne úžasnú svokru a aj svokra ❤️ sú ten najlepší bonus k môjmu manželovi 😁 tak isto veľmi pekný vzťah má aj môj manžel s mojimi rodičmi 🥰
Aj ja sa pochvalim, ze mam skvelu svokru, a aj moj manzel.
Mám so svokrou neutrálny vzťah, viem že pred švagrinou (jej dcérou) ma aj poohovára ale to nie je môj problém, takže ani neriešim, veď je žena ako každá 😅. Inak nám veľakrát pomôže, príde 100km na vlaku, keď treba deti postrážiť alebo ich vezme k sebe, mám ju rada. Je si vedomá, že jej syn si vybral to najlepšie preňho.
Nič. Je to jedna vzdelaná a príjemná žena. A ty si čo zlé urobila svojej svokre. Lebo každá minca má dve strany.
Ja milujem moju svokru aj svokra ako svojich rodičov. Mame sa radi a chodievame aj na dovolenky. Ani do vychovy nasej malej sa nestarajú.
Také drobnosti, že ma ohovárala, chcela syna len pre seba či pred pred celou rodinou povedala že je jej na grcanie z jedla čo som navarila bolo za roky milión. Najhoršie bolo že nám dala zámerne zablokovať účet v banke, zostali sme tak bez haliera s bábätkom a 2r dieťaťom, od šoku som prišla o mlieko nedalo sa mi kojiť.
Nic, ja mam skvelu svokru. Aj ked sa nazorovo nie vzdy zhodneme, respektujeme jedna druhu, pomahame si a ja si ju velmi vazim za to, ze sama dokazala vychovat 3 chalanov. A su z nich slusni ludia…
Mal som dve potenciálne svokry. Obe sa ku mne správali milo. Ale to sú asi všetky také keď je ešte len pred svadbou 😅
Mal som dve potenciálne svokry. Obe sa ku mne správali milo. Ale to sú asi všetky také keď je ešte len pred svadbou 😅
@sevrin nie su vsetky mile pred svadbou, never tomu 😀
Zničila krstiny dieťaťa, lebo sa od začiatku tvárila ako keby dieťa krstila ona nie my s mužom (od pôrodu klasika, ona vie všetko lepšie), všetko organizovala, rozpútala hotové peklo, vďaka ktorému som ja prišla o mlieko a skoro sme sa rozviedli. Skúsila ešte párkrát, manžel zakročil, odvtedy je relatívne pokoj, stretávame sa len príležitostne.
@anonym_autor vôbec sa o mňa ani dcérku nezaujíma Dcérka nie je manželkova, jej otec zomrel, nemá žiadneho otca. Aj moja mama zomrela, nemá ani žiadnu babku. A svokra sa o nás nezaujíma jak je rok dlhy. Stará sa len o svojho syna-môjho manžela, a jeho syna - svojho biologického vnuka. Veľmi ma to trápi.
@anonym_autor spýtala sa ma v čase keď muž nepracoval, prečo sa s ním nerozvediem.
Tak už je šťastná, sme rozvedení 😂
Mne nie ale naša dcéra vždy bude len ta druhá oproti deťom švagrinej . Je to smutné takto robiť rozdiely medzi vnucatami.
Vyprala mi moje vyprate menstruacne spodare, myslela ze su spinave🤣🤣🤣inak nic strasne, bezna starsia pani
Nechápem, prečo nepíšete k otázke autorky. Pointa je inde, nie to aké máte úžasné svokry.
Keď tu boli založené diskusie, kto má dobrú/výbornú / najlepšiu svokru, tak sa ozvali 3-4 ženy a teraz odrazu sa vyrojili samé chvály na svokry - bohužiaľ opačné reakcie na zadanú tému
Ja milujem svoju svokru. To tam ale musíte povedať!
Nechápem, prečo nepíšete k otázke autorky. Pointa je inde, nie to aké máte úžasné svokry.
Keď tu boli založené diskusie, kto má dobrú/výbornú / najlepšiu svokru, tak sa ozvali 3-4 ženy a teraz odrazu sa vyrojili samé chvály na svokry - bohužiaľ opačné reakcie na zadanú tému
@cacianka tak si asi tie témy nevšimli pred tým? Nemusia tu sedieť celý deň a sledovať každý prd? Čo im to závidíš, že majú úžasné svokry, že ti to nedalo sa absolútne nezmyselne vyjadriť k téme, ktorá sama kritizuje druhé? Ja mám zlý vzťah s tou svojou a naopak si rada prečítam, že to majú ženy aj inak, než to mám doma ja. Evidentne ťa z toho trhá, praj a bude ti dopriate. 🙂 Možno potom nebudeš taká nešťastná a frustrovaná z obyčajných diskusií...

Nič zlé mi nikdy neurobila, ani prvá svokra, ani aktuálna. Prečo by mala? Vybrala som si dobrého muža a dobrých mužov zväčša vychovajú dobré ženy, takže hoci nie sme a nebude naj kamošky, rešpektujeme sa a nikdy si nič zlého nerobíme.
A ak čítam diskusie tu na mk, tak až na pár výnimiek, je zlá svokra zväčša odrazom nie normálnej nevesty.