icon

Čo napísať poslednýkrát človeku, ktorý vás hnusne podviedol?

31. máj 2023

Ahojte, čo by ste napísali manželovi, kebyže prídete na neveru, šikanoval, týral vás dlhodobo, báli ste sa od neho odísť, kvôli tomu, že nemáte kam ísť...bol hnusný manipulátor, aj má bil, vykresľoval sa ako najlepší jedinec na svete, máme spolu dieťa malé .. no už som nabrala odvahu odísť, dnes mi písal hrozne správy, aká som hnusná škaredá primitívna osoba, a dve hodiny dozadu som prišla aj na neveru....čo mu mám napísať? Taku nejakú poslednú dlhú sms-ku ale poprosím naozaj inteligentnú, nechcem mu priať nič zle...momentálne to neviem spracovať v hlave a napísala by som len správu plnú nenávisti....toto nechcem...nech je to všeobecne, nič konkrétne na mňa že jak mi ubližoval, skrátka len že ma mrzí a je mi ho vlastne ľúto :( som zlomená...pomôže mi niekto? Nech je to také čo si zapamätá na celý život že ako som sa k tomu postavila a že ho nechcem ešte zničiť...dakujem

Strana
z2
dilino
31. máj 2023

Nič mu nepíš načo aby sa nahneval a robil TI na priek.Nič mu nepiš kašli naňho.Zlo plodí iba zlo.Nechaj ho tak.Dobre si urobial že si odišla a dala mu zbohom.

martam11
31. máj 2023

Ja som bývalému písala mail, ale uložila som ho len do konceptov a neodoslala. Keď som mala znovu potrebu mu niečo "povedať", tak som si otvorila koncept, dopísala a znovu uložila do konceptov. Ja som sa vypísala z rozchodu a zároveň, keď som sa po čase k tomu vrátila, tak som uvidela, že už som niekde inde a ten človek už nie je pre mňa dôležitý.

sunshine_18
31. máj 2023

Napiš mu len : "OK zbohom 😃" alebo "OK maj sa 😃".. Najlepšie nepiš mu nic

rossalinda
31. máj 2023

Napisala som mu ze dakujem za vsetko a ze mu prajem len to najlepsie a ze viem ze aj on nam praje vsetko len to najlepsie

poppy22
31. máj 2023

co ta mrzi?? a-"nechces ho este znicit"...??...wow...jeho nemrzelo nic a nicil ta...a este chces byt za to k nemu slusna...a potom sa cudujes,ze si dovoli ta aj podvadzat??...

lovatko
Odpoveď bola odstránená
autor
31. máj 2023

@poppy22 keď raz človek nemá v povahe ublizovat druhým tak to proste nemá....podľa mňa som nenatrafila na niekoho čo ma psychický a fyzický týral len kvôli tomu že som si to pýtala svojim ludomilstvom...skrátka to bol chybný kus ..proste idiot..mala som dva vážne vzťahy pred týmto...a nikto sa nikdy takto ku mne nesprával a vôbec som sa nezmenila čo sa týka slušnosti voci svojim partnerom....ale ďakujem za nazor

autor
31. máj 2023

@lovatko nie nie...mýliš sa

lovatko
Odpoveď bola odstránená
toskanka
31. máj 2023

@autorka Nemáš ty takú trocha potrebu uzavrieť to sama pre seba v dobrom? Aby ťa to menej trápilo? Musíš ale rátať s tým, že druhej strane to bude buď jedno, alebo to pochopí ako útok na seba a dá ti to pocítiť. Nebude lepšie spracovat to v sebe, odolať pokušeniu riešiť to s druhou stranou? Lebo výsledok isto nebude dobrý a tebe sa neulaví.

mira0611
31. máj 2023

Vies, kamaratka mala presne takehoto manzela a cim viac si pisali, tym viac sa to jej vymklo spod kontroli.
Moj manzel bol len slaby odvar jej manzela, predsa som sa rozviedla,ked ma 1x udrel, lebo som mu dosla na drogy+aj za prostitutkami chodil, trvalo to kratko, ale raz udred, vtedy ma konkretne chcel uskritit, tak som to hned uzavrela.
Po rozvode, mi aj on pisal, skarede veci....ale blokkla som ho! Absolutne nedostal odpoved na svoje vyhrazky, a ohovarania, hned som ho blokkla vsade, 3 mesiace bol klud potom poprosil syna aby som ho odblokovala.
Odvtedy si viac nedovoluje.
Nenapis mu nic, blokkni ho a bodka!

autor
31. máj 2023

@toskanka áno už som písala že nejdem reagovať na nič....dakujem

autor
31. máj 2023

@mira0611 hrozne čo dokážu ľudia ktorí prisahajú vernosť a iné :( je mi smutno

mirro
31. máj 2023

Ja si myslím, že by si nemala povedať ani napísať nič...

panelacikova
31. máj 2023

Nenapísala by som absolútne nič. pretože ja by som do takého štádia nikdy nedošla. aby mi niekto nadával, bil ma a podvádzal. zjavne si ho nechala zájsť hneď na začiatku príliš ďaleko. takže v tvojom prípade takisto nepísať nič. nech si trhne nohou...

katarinka89
31. máj 2023

Hovoriť je striebro- mlčať je ZLATO.....

osky
31. máj 2023

..Je mi.luto len tej,ktora ho Este nepozna-a on ta s nou podvadza.
Snad ho vcas odhali.aby nebola jeho dalsou obetou...

Mozno presne toto by som mu napisala.
A mozno Fakt radsej uplne nic

autor
1. jún 2023

@osky to sú jednorazovky...milenku jednu nema

poppy22
1. jún 2023

ved nemusis nikoho znicit...ale sama hovoris,ze je to chybny kus...a ublizoval ti...to,ze mu chces napisat vo mne vzbudzuje obavy,ze tajne dufas,ze budete nadalej par a ze on sa ti ospravedlni...po tej sprave..preto si na nej chces dat zalezat...

autor
1. jún 2023

@poppy22 no mýliš sa...

krisbar
1. jún 2023

Zuzana kovacic hanzelova ma na to jedno super slovo : "Dobre".
Mme sa to rata. Je to ironicke, odpinkavajice, ale zaroven ukazuje silu.
Tvoj muz nechce nic pocut. Tak co tam to uzavriet jednym vse-vyjadrujucim slovom. "Dobre".

tykat
4. jún 2023

@krisbar ...presne, na take dlhe hnusne blaboly je najlepsie odpisat "ok". Nie je to nic co by rozprudilo dalsiu debatu, nenahrava na dalsie osocovanie. Viac pozornosti by som mu nevenovala.

autor
5. jún 2023

@krisbar áno to budem používať aj do budúcna keď náhodou dôjde k výmene názorov s nejakým debilom

eva8
7. jún 2023

Nesprávaj sa k nej ako ku mne...

ankare
7. jún 2023

Mrzi ma, čo si si zažila a čo prezivas. 😔
Nepíš mu nič. Nestojí za to. A to NIČ mu povie oveľa viac, než akékoľvek slová.
Drž sa! A mysli na to,že bude lepšie. ♥️

Strana
z2