icon

Čo odpovedať partnerovi pri hádke?

28. nov 2023

Ahojte, keby sa vás spýtal počas hádky váš priateľ (manžel) po rokoch ,čo ste spolu ,že čo pre neho vlastne robite ? Čo by ste povedali? Ja som popravde ostala zaskočená, lebo normálne som v šoku nevedela odpovedať. Povedala som mu akurát, že keď sa naňho vykašľala rodina,tak ja jediná som pri ňom stala. Čo by ste povedali vy tomu vášmu? 🙂 Fakt som v šoku ,čo na mňa vytiahol ,nevedela čo povedať 😱máme spolu dieťa ,ale vyzerá to na rozchod .

Strana
z2
thoughtfulweirdo
29. nov 2023

Ja by som určite neodpovedala, že domáce práce a starostlivosť o deti, lebo to robíme obaja pre fungovanie spoločnej domácnosti, to nie je pre neho ako partnerka 🙂 odpovedala by som, že ho podporujem v jeho aktivitách, vytváram mu na ne priestor a podmienky, kedykoľvek si vypočujem všetko, čo má na srdci, učím sa kvôli nemu prijímať konštruktívnu kritiku, kvôli nemu som sa naučila ospravedlniť sa, kvôli nemu som zlepšila svoje komunikačné zručnosti, kvôli nemu som sa naučila nenosiť si nesúvisiacu nervozitu domov, veľmi trpezlivo znášam jeho v mnohom čudácku rodinu 😄 začala som sa venovať jeho koníčkom aj ja, aby sme mohli stráviť spoločne voľný čas (to hlavne ešte pred deťmi), bez rečí znášam jeho obľúbenú hudbu a filmový žáner 😅 a vedela by som pokračovať ešte veľmi dlho. A potom by som mu povedala, že ak mu niečo vo vzťahu chýba, má použiť "big boy words" a normálne mi to v kľude povedať 😄

bbshop
29. nov 2023

@hugger ďakujem😄😊 ale členovia by boli asi len muži..mám taký pocit😄 zeny by sa vzbúrili, keďže mnoho mojich názorov je v rozpore s tými ich

hugger
29. nov 2023

@bbshop

Myslim si ze clenov by si mala mudrych muzov aj zeny ktori si uvedomuju ze ten druhy partner v pare nie je uhlavny nepriatel s ktorym musim vo vsetkom sutazit a nad ktorym musim vyhrat. Boli by to ludia ktoru vedia ze vlastne stastie a spokojnost sa dosiahne lahsie ak bude partner stastny a spokojny.

bbshop
29. nov 2023

@hugger presne tak. Vzťah nemá byť bojové pole ako som už tu na MK párkrát spomínala.

tetapetra
29. nov 2023

Pusti mu pieseň Neviditeľná žena,máš tam spomenuté asi vsetko

vivienkalejova
30. nov 2023

Bi som mu povedala No tak môj milí co som ja pre teba urobila 1.dala som ti niekoľko rokov svojho života 2.dal som ti ešte jeden život ktorí niekoľko mesiacov rástol vomne 3.bola som pri tvojom boku ket sa tvoja rodinka na teba vy****la 4.čo si urobil ty mňa? Ale počkaj možno mal nervy alebo bol na niekoho nasraný a vybuchol na teba

hugger
1. dec 2023

@vivienkalejova

S tým bodom 1 a 2 by som bol opatrný.

Nespochybňujem že žena si zaslúži úctu a obdiv za to že porodila spoločné deti, ale ak má postoj, že vzťah má držať pokope len ako dôsledok vďačnosti a myslí si že zvyšok života má právo sa správať k mužovi akokoľvek, tak si zarába na riadny problém. Zo spomienok a vďačnosti sa existovať nejakú dobu ale večne asi nie.

vivienkalejova
Autor odpoveď zmazal
synne
27. mar 2025

Keď obaja vychladnete a emócie ustúpia, skúsila by som protiotázku, či je niečo, čo nerobím a môžem to pre neho urobiť.

jesenzima
27. mar 2025

Keby sa má toto opýtal, taku poviem že "hovno" a viac sa s ním nebavím 😂

Strana
z2