Čo pomohlo vám na vyrovnanie sa s rozchodom?
Potrebujem sa asi len posťažovať,ja už ozaj neviem,čo by mi pomohlo k nejakej rovnováhe,možno ste boli v podobnej situácii,tak uvítam všetky dobre mienené a rozumne rady. Pred pár mesiacmi som sa rozišla s partnerom nie práve najlepším spôsobom,neplánovala som to,jednoducho rozhodla jedna aktuálna situácia. Vôbec nie sme v kontakte,nič ani mi nezaprial k narodeninám a tie som mala už vo fáze "vychladnutia",no nevadí.
ak rozhodla jedna aktualna situacia tak, ze sa uz neunuval vobec ozvat, tak vies, ako mu na tebe asi zalezalo. mozno mu dokonca odlahlo. pravdepodobne pochopis casom, ze ten vztah nemal velmi vysoku hodnotu
no jasné ani z voza ani na voz. To pozná asi kde kto... ak máš takéto problémy skús niečo na ukľudnenie - aj volnopredajné z lekárne ,alebo potom skús psychológa....ale určite by som sa už nevtierala ex. Držím palce....
Vyventiluj sa chod s kamoškami do mesta na kávu alebo na diskotéku. Alebo si sprav dovolenku hoci kde zmeň prostredie či už sama alebo s kamoskou alebo s mamou sestrou. Proste troska sa zastav a užívaj si samu seba, leto, letné večeri, kúpanie niekde v jazere alebo v mori troska sa vyblazni a usporiadaj si svoje pocity ono to príde aj samo po čase
@kiwi3 ten vzťah mal samozrejme viac trhlin a koniec by bol prišiel časom tak či tak, len v ten deň ani jeden z nás nečakal,že sa vidíme naposledy...vzťah neľutujem, ja som o nejaký vážny vzťah ani nikdy nemala záujem,ale zase byť úplne na nule tiež nie je super vec. Neviem si nejako zvyknúť,že už nemám nikoho na občasný úlet.
Aká situácia rozhodla, že ste sa rozišli?
Nainstalovat si tinder 😉
Nainštaluj si tinder aj ty a neupínaj sa už na neho. Zariaď si to s niekým iným.
Čas.
@katkati veď ja sa na neho vôbec neupinam,len som konštatovala vlastnú vnútornú situáciu,s tou on nemá nič spoločné. Na zoznamkach som,čo chlap,to kkt,žiaľ,som zmierena,žiadneho ani nehľadám,len som nekludna sama zo seba.
raz, ked som sa rozrevala na vyske, lebo ma nechal priatel kvoli nejakej inej fuchtli, mi povedal spoluziak: tak asi nebol ten pravy...a mal pravdu. Sice ma srdiecko bolelo este dlho, ale cas tuto bolest zahojil. Teraz, s odstupom casu, skusenostami a terajsim partnerom, len dakujem Bohu, ze som nezostala so svojimi ex, lebo fakt neboli ti pravi a nebola by som s nimi spokojna.
@leuchtturm rozumiem,no moja situácia je ina,ja pravého (ani ľavého) nehľadám,len spolocnika na občasný voľný cas 😎 tak je to pre mňa po rokoch zase nezvyk byť úplne sama a aj to,že som na neho relatívne rýchlo zabudla,no mám veľa voľného času a nemam ho s kým zabit
Nejakého príjemneho spoločníka už skôr či neskôr nájdeš...len trochu trpezlivosti ešte
@bluka2 už som mala situaciu,že sa nenasiel aj 7 rokov😀nevidím to optimisticky
To mi radšej ani nehovor!! Vsak za 7 rokov aj dáky prechod skôr bude 😆
@bluka2 áno,už asi len to 🙂
Daj si oznam na www.dobrodruh.sk do nejakeho fora. Skorej tam najdes niekoho normalneho, ci dokonca partiu na volny cas
Priklad https://www.dobrodruh.sk/forum/trenciansky-plav...
Podla tohto opisu mi prides ako nestala osoba, podrazdena, prilis neviazana, kedze hladas chlapa iba na sexualne ukojenie, ale nie na vztah, k ludom nie prilis prijemna a hlavne nespokojna sama so sebou. A tym by som zacala. Ako moze byt niekto s tebou rad, ked si sama sebe nerozumies? Resp. sama sebe lezies na nervy?
Zacni od seba. Hladaj seba, co ta robi spokojnou a pokojnou, co mas rada, maj rada seba aj ludi okolo, bud im dobrym spolocnikom... ak to nevies sama, vyhladaj psychologa a on ta isto postupne spravne nasmeruje.
@malapepka vôbec si nepochopila pointu....nevadí 🙂 spokojná sama so sebou som,len mám zrazu kopu času a nezvyk,že zrazu nie je do čoho pichnúť. Tak sú také chvíle,že som rada sama so sebou a chvíle,keď už mám toho zase dosť , ale rozhodne nič tragické 🙂

Začínam byť ale celkovo protivna na ľudí (pracujem s ľuďmi) ,istým spôsobom mi chýba aj sex,ale nie sex ako potreba,ale sex s ním. To bolo pre mňa taký ventil po celom týždni a zrazu som mesiace bez.nezvyk. tak som sa začala odreagovavat iným spôsobom a nakúpila si na seba kopu nových veci, kníh,kozmetiky a pod. Pocit šťastia trval zase iba na chvíľu,zase som zacala štekať na ľudí v práci a uz mi to prerastá cez hlavu. Mám veľmi zvláštne pocity,raz ok,potom zase nervy a tak podobne dookola. Nevyznám s sama v sebe. Bez partnera mi je dobre,som spokojná a cudzieho chlapa isto hľadať nemienim,len sa akosi neviem vpratať do vlastnej kože. ☹