Čo priťahuje ženy na mužoch?
Do čoho sa žena zamiluje na mužovi ?
@anonym_autor do jeho kreditky.
už ma jeden anonym predbehol.😉
@anonym_autor do jeho kreditky.
@anonym_51afda nemám peniaze takže nemám šancu u žien?
Dôležitá je charizma a tam patria peniaze,auta,nehnuteľnosti,krása,sikovny všade,veselý a veľa iného čo ty nemáš
do toho ako jej zivot s tebou bude lepsi a krajsi a tiez od toho ci si to co by s tebou ziskala nedokaze vybavit sama
Mna na mojom lakala jeho zodpovednost, laskavost a ochota pomoct. A aj vyzor, hoci povodne nebol vobec moj typ.
@anonym_autor tak na to, aby nejaká, čo s tebou doteraz nič nemala, začala míňať svoje prachy na teba, by si musel mať super charizmu...
Kazdy sme iny. Jedna sa zamiluje na zaklade emocii, druha vzhladu, tretia vlastnosti (pracovity,...), dalsia pozera na peniaze, nesmies mat vlastne deti, to ju obtazuje. Ale ocakavaju, ze ich budes mat rad aj so zlym vzhladom, (obezita,...), zlymi vlastnostami (nezamestnana,...), ani ked nema ziadne peniaze a musit ju brat aj s 1-3 detmi.... 🙂
@anonym_autor v prvom rade do mozgu. Ako sa správa, čo vie, či má zmysel pre humor, či si majú spolu čo povedať... svoje hrá aj vzhľad - nemusí nutne vyzerať ako poloboh, ale musí byť čistý, upravený, slušne oblečený (hoc aj v teplákoch, ale kvalitných, čistých, nedotrhaných, nevyťahaných). No a ak je hlúpy a zanedbaný, tak musí mať strašne veľa peňazí a nejaká sa nad ním skôr či neskôr zľutuje a pojme to ako projekt - naučí ho hygiene, oblečie si ho, zoberie ho k barberovi, na manikúru, pedikúru, do fitka a nedovolí mu rozprávať na verejnosti a je to ok 😀
Mám rada vzdelaných mužov, s inteligenciou a rozhľadom, s podobným zmyslom pre humor, ako mám ja. Musí byť vizuálne príjemný, musí mi voňať a mala by tam byť chémia. Muž by sa mal primerane o seba starať, čisté zuby, nechty, topánky, hygiena, nejaká fyzická aktivita. Mne sa páčia vyšší muži a mám slabosť na obleky. A z iných vecí - pre mňa je stopka - alkohol, drogy, gambling, dlhy, exekúcie, požičiavanie peňazí apd.
@anonym_autor v prvom rade do mozgu. Ako sa správa, čo vie, či má zmysel pre humor, či si majú spolu čo povedať... svoje hrá aj vzhľad - nemusí nutne vyzerať ako poloboh, ale musí byť čistý, upravený, slušne oblečený (hoc aj v teplákoch, ale kvalitných, čistých, nedotrhaných, nevyťahaných). No a ak je hlúpy a zanedbaný, tak musí mať strašne veľa peňazí a nejaká sa nad ním skôr či neskôr zľutuje a pojme to ako projekt - naučí ho hygiene, oblečie si ho, zoberie ho k barberovi, na manikúru, pedikúru, do fitka a nedovolí mu rozprávať na verejnosti a je to ok 😀
@sissy27 ... ze nedovoli mu rozpravat na verejnosti 😃
Pri takom prvotnom zoznamovaní si musíme mať čo povedať, nejaké spoločné témy, záujmy, všeobecný rozhľad, zmysel pre humor a samozrejme tam musí byť aj nejaká obojstranná fyzická príťažlivosť... na vážny vzťah už do toho samozrejme vstupujú aj ďalšie veci, na ktoré pozerám... každá sme iná a každá aj niečo iné chce od vzťahu a muža, to je prvá vec čo si treba uvedomiť... nikdy sa nebudeš páčiť všetkým ženám, tak ako sa nepáčia všetky ženy tebe a nikoho nemôžeš donútiť mať ťa rád, tým že sa budeš na niečo hrať...
@anonym_autor viac menej nemáš, sorry ale úprimnosť, bez peňazí sa nedá žiť a živoriť a to žiadna žena nechce
Muzi miluju co vidia a zeny miluju co pocuju. Preto sa zeny maluju a chlapi klamu hehe...len ma to napadlo pri tejto velmi erudovanej teme 🙂
@anonym_autor Keď je muž pre niečo zapálený. Vášnivý športovec, ochranca lesov, čokoľvek (snáď okrem PC hier, neznášam, keď sa dospelí muži hrajkajú ako deti).
Zlatá cicina

Musi tu byt kazdy den aspon raz takato tema?