Čo robiť, keď má niekoho iného a ja som pre neho len "zadné vrátka"?
Spoznala som sa s jednym muzom. Je mladsi, obcas sa stretavame, piseme si takmer nonstop, no nedavno sa mi priznal, ze on vlastne tak trochu niekoho ma. Aj ked som od toho nemala velke ocakavania, sklamalo ma to. Myslim, ze nebolo fer, ze mi to nepovedal hned na zaciatku. On prvy inicioval stretnutie, tak som to brala tak, ze nikoho logicky nema. Povedal mi, ze by ma velmi rad spoznal, aj ked sa uz nejaky cas s niekym stretava. Ako by ste to brali? Ma ma ako zadne vratka, vsak? Neviem, co si o tom mysliet, velmi sa mi paci, ale po tomto som uplne zmatena.
tak zavisi, co chces ty... chces nezavazny sex alebo vztah? Ak to druhe, tak ziadne "tak trochu niekoho ma" fungovat nebude...
nepodvadza, nic spolu nerobime, len sa rozpravame. nechcem sa namotat, tak zrejme bude najlepsie to nechat tak. uz som si vlastne aj sama odpovedala 😂
nepodvadza, nic spolu nerobime, len sa rozpravame. nechcem sa namotat, tak zrejme bude najlepsie to nechat tak. uz som si vlastne aj sama odpovedala 😂
@anonym_autor podvadzanie nie je len sex... vsetko by bolo v poriadku, ak by ta jeho o tom vedela... ale s najvacsou pravdepodobnostou nevie... najprv treba nieco ukoncit, potom zhanat nove... za mna nevyspele spravanie a takeho muza by som nechcela...
@anonym_autor podvadzanie nie je len sex... vsetko by bolo v poriadku, ak by ta jeho o tom vedela... ale s najvacsou pravdepodobnostou nevie... najprv treba nieco ukoncit, potom zhanat nove... za mna nevyspele spravanie a takeho muza by som nechcela...
@anonym_87c722 povedal mi, ze ona je s tym ok, ze vzdy vie o tom, ked sme spolu. hmm, zeby otvoreny vztah? velmi divne...
@anonym_87c722 povedal mi, ze ona je s tym ok, ze vzdy vie o tom, ked sme spolu. hmm, zeby otvoreny vztah? velmi divne...
@anonym_autor no velmi divne... a pravdepodobne , jemu to pride v poriadku.. ak tebe nie, nestretavaj sa s takymto typkom... pravdepodobne to bude robit aj tebe
Ženy na zoznamkách si vždy píšu, resp. robia prvé stretnutia len s jediným z tých desiatok reakcií mužov, ktoré denne dostávajú?
@anonym_autor Urcite o tom vie. Urcite😄😄 Naivita level milion.
Ženy na zoznamkách si vždy píšu, resp. robia prvé stretnutia len s jediným z tých desiatok reakcií mužov, ktoré denne dostávajú?
@anonym_1ea690 Ked vyselektujes uchylakov, debilov, atd., ostanu ti fakt max. 2 chlapi. Ja si pamatam z cias pokecu, ze hned 3.sprava bola "dame stretko(dozumej sex) atd. Dnes je to naisto este 100x horsie.
@anonym_autor ak je to pravda tak on musí mať asi kkt zo zlata keď ste obidve také hlúpe
Ak je aj pravda to, že tá jeho baba o tom vie, tak si nemyslím, že by nejaká normálna žena pokračovala v takom niečom. Ruky preč, hľadala by som inde jednoznačne. Takíto chlapi sa nemenia.
@anonym_1ea690 Ked vyselektujes uchylakov, debilov, atd., ostanu ti fakt max. 2 chlapi. Ja si pamatam z cias pokecu, ze hned 3.sprava bola "dame stretko(dozumej sex) atd. Dnes je to naisto este 100x horsie.
@anonym_2dbf79 takže áno či nie? Autor je tiež v kontakte len s dvomi zoznamujúcimi sa. Či tá situácia s vyselektovaním všeličoho nebude na zoznamkách podobná aj naopak.
@anonym_autor ale podvadza, toto by sa Tebe ako pacilo, keby si Tvoj partner vypisoval s inou zenou a chodil s nou von? Hoc aj sex nie je. Je to ok podla Teba?
@anonym_autor ver tomu že ak nikoho nemáš a bude ti s ním dobre(bez ohľadu že sex nebudete mať) tak sa namotáš....a len tak mimochodom, never všetkému čo ti povie.....každej žene vo vzťahu by vadilo že sa jej partner stretáva s inou ženou....
@anonym_autor príde mi to ako v obchode... kúpim si čokoládu, ale vedľa je aj s krajším obalom, kúpim aj tú.... veď vyskúšam predsa obidve 😁😆😁, dievčatko zobuď sa 🍀♥️🍀♥️
@anonym_autor typ muza co si nevie vybrat, stale hlada nieco lepsie. Nie je o tebe ze nie si dost dobra. Vrat ho do obehu
@anonym_autor klamár, podvodník. O takéto by som mala záujem vôbec. Vôbec sa s ním nestretávajú, nemá charakter, toto charakterný, cestný normálny človek neurobí. A ešte ta formulácia " tak trochu niekoho mám". To ako dieťa, čo sa boji priznať, že dostalo 5 z matiky, ešte je aj hlboko nedozretý, manipulatívny.
@anonym_2dbf79 bohuzial Ano. Ja som si chcela iba s niekým pisat a same spravy, ci urobím diskrétnu fajku v aute za peniaze. Asi som naivná ale naozaj som si myslela, ze to nie je zoznamka 😂
@anonym_autor klamár, podvodník. O takéto by som mala záujem vôbec. Vôbec sa s ním nestretávajú, nemá charakter, toto charakterný, cestný normálny človek neurobí. A ešte ta formulácia " tak trochu niekoho mám". To ako dieťa, čo sa boji priznať, že dostalo 5 z matiky, ešte je aj hlboko nedozretý, manipulatívny.
@anonym_6c5710 To je ako "trochu tehotna" 😃😄
@anonym_autor ak ti nevadí, že budeš ďalšia "tak trochu", hurá do toho. Ak ti to vadí - nie je snáď jediný chlap na svete, aby si bola odkázaná na nejaké omrvinky z jeho (a jeho "tak trochu frajerky č. 1") stola
@anonym_autor bud niekoho ma alebo nema.. ja som sa toiez stretla s mojim terajsim este pocas predosleho vztahu. Lenze ten uz bol na spadnutie. O dva mesiace som sa rozisla. Lenze kedze aom nehladala vztah, ale kamarata, o pripadnych partneroch sme sa nebavili.
Ale osobne by ma to odradilo, keby mi povedal, ze ma vztah, aj kwd len "tak trochu"
@anonym_autor presne tak, ísť si svojou cestou, tá druhá, či vlastne prvá, by bola určite sklamaná, že si ďalšia v rade. Ja by som to kamarátstvo zrušila, ak by som vedela, že chcem niečo viac. Chlap má byť ten, čo sa snaží o srdce ženy, nie naopak 👍. A on sa snaží o ❤️tej, o ktorej ti povedal.
@anonym_autor 🚩🚩🚩🚩🚩
Nevyzrete dieta- napisala by som mu spravu, ze dakujem za spolocne straveny cas ale odmietas ho dalej stracat s niekym kto si ta nezasluzi, nechces byt len druha volba, je ti luto aj tu druhu babu a snad bude mat trosku rozumu a prizna sa aby ani ona s nim nestracala cas a zablokovat!
@anonym_autor tak trochu sa s niekym stretava, by znamenalo koniec.. ale kludne to moze byt aj to, ze vlastne, niekoho zacal stretavat zaroven s tebou, povedal ti to teraz, lebo ta osoba mu mozno sadla viac atd... alebo ak je druha s tym ok, ze sa stretavate, tak to moze byt nieco z tych novych o nicom vztahov, alebo "kamaratka" z davna, co sa nevedia posnut ani tam ani tam, nenazvala by som to otvorenym vztahom, ale ziadnym.. kazdy len caka kedy najde toho praveho, a kedze su to nevyzrete osoby, tazko povedat kedy to zistia a zmenia a ci vobec. Viac by som s nim nestracala cas.

@anonym_autor tak trochu niekoho ma? tak dost niekoho ma a podvadza ju s tebou... pride ti to v poriadku?