icon

Čo robiť, keď manžel nedvíha na večierku?

16. nov 2024

Dobrý vecer dievcata moj manzel isiel na firemný vecierok s kolegami a tvrdil ze do siedmej je naspat, mal dohodnuty odvoz odtial domov kedze k nam uz autobusy neskôr cez vikend nejazdia.Skusala som mu raz volat a nedviha, na sms neodpisal,viac som ho "nestíhala". Nie je to ze by som mu nedopriala, ale mam seriózny strach onho 😟

ibrunova
16. nov 2024

Super 👍

autor
16. nov 2024

@marca12 jeho nápad pretože zajtra ráno máme program.

lenicka298
16. nov 2024

Ja ťa úplne chápem, aj tvoje obavy. Neznášam to. A je úplne jedno, či ma prísť o 19 alebo o 23. Môj chlap si vypije 2-3x do roka, aj to chce ísť vždy domov pešo. Milión krát som mu povedala, že mi ma volať a nie trepať sa pešo. (On si chce vyčistiť hlavu 🙈) Su úseky cesty, kde auta v zákrutách lietajú, a neverím, že by každý vodič zastavil, keby ho zrazil. Alebo keď sa pár krát zobral v zime, v noci domov pešo z chaty cez horu. A ja som ho na dzipe hľadala. 🙄Niekedy som chytila nervy, a len som zavolala svokrovi, nech ho ide hľadať on. S malou isto v noci po dedinách chodiť nebudem. No už sa naučil, že musí volať a stat na mieste, 😃 a jeho kamaráti mi vždy volajú ak sa zoberie pešo. Jasne, ze oni mali z toho srandu, že veď čo sa mu môže stať, až pokiaľ jedného chalana od nás takto nezrazilo auto, a vodič z miesta ušiel,(zomrel a doma mesačne bábo) No ľúbim ho príliš nato, aby mi bolo jedno či je v poriadku. A to nie som žiadna stíhačka

autor
16. nov 2024

@lenicka298 presne si to pochopila tak ako to myslim, dakujem.

hiro
16. nov 2024

Ozvať sa mal. Ale viem si predstaviť dobrú party. Aj teraz aj v minulosti som zavítal keď bola v rovnakom meste rovnakom čase aj z paralelnej firmy. Nuž...

terezkaarthuramax
16. nov 2024

Nechápem niektoré komentare...je normalne mať strach o milovanú osobu, navyše ak sa už jedno nešťastie v rodine stalo...

mamamasama
16. nov 2024

Toto čo zasa za vlna komentárov? Žena má strach o manžela. Pre mňa normálna vec. Nechápem za čo ste sa tu do nej pustili.

ivanakal
16. nov 2024

@mamamasama ano normalna vec. Co ale celkom normalne neni, pisat na MK.... Co my tu teraz, mame ho skusit najst? Mam pocit, ze teraz si clovek ani neprdne bez toho aby sa nespytal na MK, ci je to ok. A ked sa potrebujem len vykecat, volam mame, kamoske, bratovi, svagrovi, svagrinej a pod.... 😏

mamamasama
16. nov 2024

@ivanakal prečo ťa to tak vytáča? Všimla si si aké sa tu točia témy? Vidíte ducha? Môžem jesť nivu? Prečo je sneh žltý? Táto téma je úplne ok.

naturalka
16. nov 2024

Aj ja ti rozumiem, tiez sa velmi obavam o muza (casto v noci jazdi dlhsie trasy)…ale toto mame uz davno zabehnute-vzdy mi da vediet ked prisiel kam mal alebo ze sada do auta a pride domov o tej ktorej hodine…

enmery
16. nov 2024

@ivanakal Potom zrušme celého koňa. Pretože to je tu presne celé o tom. Niekto nechce povedať rodine, niekto sa hanbí, niekto chce povzbudenie od človeka, ktorý nie je citovo zainteresovaný, niekto sa vie otvoriť, až keď je kvázi anonymný. Milión tém, "môžem byť tehotná" je to isté, len v bledomodrom.

miskakyska
16. nov 2024

....keby si vedela, aké konšpirácie bežia hlavou mne, keď moji neprídu,alebo nedajú vedieť,ako sme sa dohodli,tak tu prítomné dámy už mi hádam zvonia s kazajkou pri dverách 🤣😂

andrea2323
16. nov 2024

Baby ja si pre toto neviem vynachváliť “find my friend” na telefonoch.. v zivote to nepouzivame na stalkovanie jeden druheho ale extremne mi to pomaha ked sa napr bojim o muza na dlhej ceste autom, zistit ci sa mu este oplati pisat po ceste domov ohladom nakupu, ked na neho niekde cakam ci ma zvezie atd atd..

sasitimi17
Autor odpoveď zmazal
lilizzachy
16. nov 2024

Neboj sa proste som vypil baví sa nevenuje sa telefónu bežná vec

evaachesa
16. nov 2024

A nevravel náhodou že do 7mej rána bude doma? 🙂

mimka1402
16. nov 2024

@andrea2323 Presne mne to bolo vyčitane keď som takto mala polohu partnera vraj som stíhačka. No veľakrát mi to zachránilo psychiku keď šiel a nepočul mobil apod. Ale vedela som, že niekde je.😀 človek nechce písať xy správ ci už je tam a tam každú chvíľu, ak sú to najmä dlhšie cesty, lety apod..
Súhlasím s tebou 🙂

andrea2323
17. nov 2024

@mimka1402 aj ja som to počúvala.. ale neriesim to, máme to navzájom, tak potom by aj muž musel byť stíhač 😁 ved práve to je o dôvere. dobré je, aj keď kočíkujeme aby som vedela, kde sú pripadne sa vymeniť, keď chodí jazdiť na bajku atď.. a v neposlednom rade keby sa čosi niekomu stane, hned vieme kde kto je, môže prísť človeku zle hocčo.

henikap123
17. nov 2024

Tak ako prišiel domov?

aurora33
17. nov 2024

Juj teším sa, už začína sezóna ,,manžel je na firemnom večierku a nedvíha/ neprišiel domov” 😀

jana_eyre_2
17. nov 2024

Taký strach úplne chápem, ja som kedysi zažívala úzkosti keď mi náhodou podľa dohody nezavolal a nedvihol - jednoducho už som videla že je niekde mŕtvy v aute.. úzkosti mi začali po nahlej smrti mamy, preto sme sa s mužom dohodli že sa mi bude vždy ozývať keď niekde dorazi, či odniekiaľ vyrazí.. vždy mi to pomáhalo.. teraz časom sa to dosť zmiernilo, mala som taký problém aj u detí, ale keďže majú family link a sú zvyknuté sa hlásiť, tak mi je o dosť ľahšie..

A niekde som tu zahliadla poznamku že prečo píšeš sem.. no a prečo by akože nemohla? Hľadala ukludnenie pomoc, nie zvozenie aká je divná.. proste rozptyl počas čakania kedy sa ozve.. alebo to tu tak ľuďom vadí ak sa niekto ozve s tým že sa jednoducho boji?

autor
17. nov 2024

Dakujem rozumným dievčatám manžel prišiel o 21 úplne v poriadku, vedel, že mám strach. Nikto ho doma nebil, nemá tichu domácnosť, normálne som ho uložila do postele a dnes ráno sme sa dobre zasmiali a pokračovali vo svojom programe. Veľmi ste pochopili čo som chcela povedať niektoré, som vám vďačná. A tým ostatným, tým by som tak priala aby ste stretli samé seba 👎 ja som mala strach o manžela, či žije, neprišlo mi to trápna téma. Rodičia sú starší, nebudem ich s tým zaťažovať...považujem za trápne tie príspevky kde si ženy lupou hľadajú druhu čiarku ktorá proste nie je hold smola, alebo keď píšete že vaše dieťa odjedlo z toho a toho, či náhodou nezomiera 🙆

david1202
17. nov 2024

Si len žiarliva,to je cele ,toto nemá nič so strachom .

dada2703
17. nov 2024

@henikap123 keby si poriadne čítal nenapíšeš toto. Švagor jej prišiel o život v podobnej situácii ak svojho muža miluje je to úplne na mieste. Môj keď meska tiez vyzniem ako stihacka ale je to len a len strach oňho keďže všetci dobre vieme v akom svete žijeme a co všetko sa môže stat . Nemôžem vedieť ci niekde nemal haváriu a neleží v priekope co sa zase stalo môjmu pred par mesiacmi . Tak nebuď hnusný hneď z rána..

henikap123
17. nov 2024

@dada2703 veď som bola zvedavá či prišiel v poriadku domov?? Nerozumiem tvojej správe.

dada2703
17. nov 2024

@henikap123 prepáč to patrilo niekomu inému 🫣

dada2703
17. nov 2024

@david1202 keby si poriadne čítal nenapíšeš toto. Švagor jej prišiel o život v podobnej situácii ak svojho muža miluje je to úplne na mieste. Môj keď meska tiez vyzniem ako stihacka ale je to len a len strach oňho keďže všetci dobre vieme v akom svete žijeme a co všetko sa môže stat . Nemôžem vedieť ci niekde nemal haváriu a neleží v priekope co sa zase stalo môjmu pred par mesiacmi . Tak nebuď hnusný hneď z rána..

autor
17. nov 2024

@david1202 vôbec nie som žiarliva, viem o svojich kvalitách a takisto viem že môj manžel by pre seba vhodnejsiu ženu hľadal len ťažko 😊

mariska1989
17. nov 2024

Ja ťa chápem . Tiež som sa nemohla manželovi tak dovolať . Mne už kade čo po rozume . Potom ozval všetko bolo ok . Ale úplne iná situácia počas práce . Manžel sa mi neozval dlhšie . Mohol kľudne pred šéfom ktorý je známi náš mi odpísať či zavolať. A keď sa mi už dlhšie nepožičal od vtedy čo somu volala a písala a nedvíhal telefón aj keď som volala 5/6 x som zavolala šéfovi ten blázon mi zadrel že sú v nemocnici a chlap má zlomené Obi dve nohy ja do takého plaču a on hneď pochopil že sranda nevyšla a ospravedlňoval sa mi . Ja v tom čase tehotná bola . Strašné ho to štvalo že si urobil srandu . Človek nechce držať kontrolu nad chlapom ale tak ako ja mám strach o môjho muža tak aj on má o mňa

misicka31
17. nov 2024

Niekto čaká vo vytržení a radosťou na čiarku a ty na muža,aký je v tom rozdiel?Akurát,že žienky nemôžu kontaktovať políciu pri hľadaní čiarky.🤷