Čo robiť, keď manžel nedvíha na večierku?
Dobrý vecer dievcata moj manzel isiel na firemný vecierok s kolegami a tvrdil ze do siedmej je naspat, mal dohodnuty odvoz odtial domov kedze k nam uz autobusy neskôr cez vikend nejazdia.Skusala som mu raz volat a nedviha, na sms neodpisal,viac som ho "nestíhala". Nie je to ze by som mu nedopriala, ale mam seriózny strach onho 😟
@aurora33 povedz mi to keď ti niekto takto v rodine zahynie..budeš premýšľať inak, ak máš čím. 😊
@misicka31 ešte dobre, že niektorým tie čiarky nenabehnu. Pekný deň.
Kebyze sa vám v rodine niečo také nestane, načo by si sa vyhovorila? Či to by si sa nebála?
@aurora33 myslím, že nie. Veriť mu verím, seba pokladám za dobrú manželku, asi keby som nemala stále jeho brata pred očami v tom jarku, tak by som na to nemyslela. Proste by mi to nenapadlo
Zaujímavé zmýšľanie.
@aurora33 mám z toho traumu chodila som aj k psychológovi, keď som švagra takto našla..nemám takto strach len o manžela, napr aj o sestru, syna..
Veď nie sú také mrazy a píšeš, že príde taxíkom, tak nezmrzne neboj sa.
Tak to zrejme ešte nemáš dostatočne spracované.
@mariska1989 áno, tak to má byť, vždy dať vedieť, že je všetko ok.
@aurora33 a je zle niečo na tom, nemať niečo dostatočne spracované?
@jana_eyre_2 nie, len som to podotkla.
Ja chodím domov ráno,,,,raz za čas si doprajem.....
@margotka17 aspoň má človek istotu . Niekto si myslí u druhých že je pod papuču alebo čo ale vždy radšej dať vedieť ako potom sa rozmýšľa čo sa udialo . My sme mali problém s bratom ten tiež povedal že príde ku mne a neprišiel brala som to ako také že príde , nepríde . Nakoniec sme ho hľadali kade tade a on v nemocnici s vybitym telefónom a nechcel až nemocnica niekomu volá . Takže dať si vedieť nieje len pre manželov ale aj pre druhých
Autorka, nerieš tu niektoré komentáre, kde spomínajú žiarlivosť a podobne... To sú ľudia veľmi plytkí, ktorých majú škálu 5 emócií, niečo také ako báť sa o milovanú osobu je mimo ich chápania. Ja mám manžela, sme spolu 13 rokov, voľnosti máme koľko chceme, žiarlivosť tam absolútne nie je, ale máme k sebe vzájomný rešpekt, informujeme sa kde sme, či sme v poriadku. Lebo sa máme radi a bojíme sa o seba. Ak povie, že ide von a nevie kedy sa vráti, vždy dá v priebehu vedieť že je ok. Ak by povedal že potrebuje zresetovať hlavu, že budú tam a tam, a že príde ráno, bola by som pokojnejšia ako keby udal presný čas skoro večer(na základe dohody s niekým o odvoze, teda by som to brala ako záväzné), a neprišiel by, ani by sa neozýval... Pretože tiež by mi v hlave hlodalo, či je v poriadku. Zle sa stane veľmi rýchlo, nevidím na tom nič zlé obávať sa. Hlavne, že prišiel v poriadku 🙂
Úplne ťa chápem. Keď sme mali prvého syna ešte v kočári, prechádzali sme cez cestu po prechode, kde z prava nás púštalo auto a z ľava sa neuveriteľnou rýchlosťou rútilo auto, my sme vošli na prechod, a v poslednej sekunde to auto zabrzdilo, spolujazdec sa načapil až na predné sklo. Doteraz to mám pred očami. Vodič cez okno zakričal po mojom mužovi: čo ti jebe, chces aby som ti zabil decko? Od vtedy mám panický strach o deti. Obe sú predčasne narodené. Vždy, keď sú s niekým iným ako so mnou, vkuse vyvolávam, kde sú. Hlavne keď idú s mojím mužom. A tie baby, čo ťa tu idú presviedčať, že si žiarlivá, si nevšímaj. Neznášam také povahy, ktoré nič nezažili a budú vymýšľať nezmysli. Veď podľa seba súdim teba. Asi sú samé žiarlivé, tak spravia žiarlivú aj z teba. Asi im nevysvetlíš rozdiel medzi žiarlivostou a strachom-obavami.
@dvanastka to je hrozne čítanie, mrzí ma čo si prežila. Ja síce synovi nevyvolavam ale kedysi som to často robila, ma teraz 14r a vie že ak nechce aby som mala strach tak napíše aspoň raz za čas že je ok
@simma42 dakujem ❤️
@dvanastka to sa aj mne stalo...naštastie som už bola na konci prechodu a len ma trochu bolela noha.
No musíš len vydržať 🤷🏻♀️

Ale si žiarlivá, len sa vyhovaras na manželovi brata.