Čo robiť, keď manžel zľahčuje svoju atraktívnu kolegyňu?
Akože moc toto neriešim vôbec priznám sa ale raz mi hovoril aká je pošahana že ponúkala trojku niekomu v práci. Tak som si ňu dnes vyhľadala fakt že po dlhej dobe ma to tak napadlo a muž mi povedal že je stará škaredá - tlsta (myslím) a akože žart pozerám jej story a prezentuje sa ako úplná k*rva a postavu ma dobrú venuje sa alebo venovala sa tancu . Čo si o tom myslite? Akože nasrata som
A načo si nasratá?
@anonym_8404b6 že neviem čo si mám o tom myslieť 🤔 či ju tak naozaj vníma alebo mi to chcel zatajiť? Alebo je niečo viac? Akože to si nemyslím ale aby si chápala tie moje pocity ? 😅
Lebo aj keby povedal, že má dobrú postavu a vyzerá dobre, tak by si bola nasratá... toto je boj, ktorý vedel, že nemôže vyhrať tak či tak
Lebo aj keby povedal, že má dobrú postavu a vyzerá dobre, tak by si bola nasratá... toto je boj, ktorý vedel, že nemôže vyhrať tak či tak
@anonym_a48d53 práveže ja som s tým v pohode keby muž pochváli nejakú ženu mám radšej takto sa baviť . Práveže nemusel povedať vôbec nič ale vybral si to
@anonym_8404b6 že neviem čo si mám o tom myslieť 🤔 či ju tak naozaj vníma alebo mi to chcel zatajiť? Alebo je niečo viac? Akože to si nemyslím ale aby si chápala tie moje pocity ? 😅
@anonym_autor .... Ty kokos. Chudák muz
@anonym_autor Autorka a pri akej jeho odpovedi by si neostala nasrata?😄
Inak ako vobec doslo k tomu,ze ste sa zacali o nej bavit?😁
Takže ma tu idete len zhadzovať áno?
@anonym_a48d53 práveže ja som s tým v pohode keby muž pochváli nejakú ženu mám radšej takto sa baviť . Práveže nemusel povedať vôbec nič ale vybral si to
@anonym_autor tak on to môže vnímať inak, či mať inú skúsenosť napríklad pri bývalej, tak preventívne na každú hovorí, že je stará a škaredá 😅 neriešila by som
Takže ma tu idete len zhadzovať áno?
@anonym_autor Autorka, kto ta zhadzuje? Ty pises ake mas rozhadzane pocity, pytas sa ako to mohol mysliet a ci to chcel zatajit. Ja som sa ta normalne opytala v ramci srandy, ze pri akej jeho odpovedi by si nebola nasrata? A potom uz normalne, ze ako doslo k tomu,ze ste sa o nej vobec zacali bavit? My nepozname tvojho muza, nepozname ani teba, takze by bolo fajn, kebyze odpovies na nejake otazky a priblizis situaciu, skor ako zacnes byt na seba az priliz precitlivena a hakliva. Nemam pocit, ze by ta tu niekto urazal, tak brzdi🤷♀️🙂
Lebo vie ze si ziarliva furia- a budes rypat a robit kvoli nej doma dusno
@anonym_autor Autorka, kto ta zhadzuje? Ty pises ake mas rozhadzane pocity, pytas sa ako to mohol mysliet a ci to chcel zatajit. Ja som sa ta normalne opytala v ramci srandy, ze pri akej jeho odpovedi by si nebola nasrata? A potom uz normalne, ze ako doslo k tomu,ze ste sa o nej vobec zacali bavit? My nepozname tvojho muza, nepozname ani teba, takze by bolo fajn, kebyze odpovies na nejake otazky a priblizis situaciu, skor ako zacnes byt na seba az priliz precitlivena a hakliva. Nemam pocit, ze by ta tu niekto urazal, tak brzdi🤷♀️🙂
@motylik2559 schytali ste to vsetky 3 rovno s jej muzom. Sice to nema logiku, ale je to tak. Co uz?
Takže ty by si bola oveľa viac spokojná, kebyze chudák tvoj muz povie, že jeho kolegyňa je sexi MILF, ktorú by rád oprel niekde v kuchynke? Alebo to, že povedal že je škaredá a stará je len na zmietenie nepriateľa, lebo v skutočnosti ju naozaj opiera niekde v kuchynke?
Takže akákoľvek odpoveď je dopredu odsúdená na to, že je zlá. Gratulujem k logike. Toto nevymysli nikto, iba žena.
@anonym_autor ze je pekna,mladá, bláznivá 😁
@motylik2559 schytali ste to vsetky 3 rovno s jej muzom. Sice to nema logiku, ale je to tak. Co uz?
@viestta Nuz neviem co uz😄 Mna to trapit nemusi, je to jej muz😄🤷♀️ Ale taketo vykriky do tmy bez blizsieho opisania situacie a este sa urazat za nic, to svedci potom zial tak trosku o autorke aj bez blizsieho popisu situacie🤔😁
@viestta Nuz neviem co uz😄 Mna to trapit nemusi, je to jej muz😄🤷♀️ Ale taketo vykriky do tmy bez blizsieho opisania situacie a este sa urazat za nic, to svedci potom zial tak trosku o autorke aj bez blizsieho popisu situacie🤔😁
@motylik2559 ja sa ani tomu jej chlapovi necudujem. Ono to je ako v tom filme Otec ma zderie tak ci tak 😅
@motylik2559 ja sa ani tomu jej chlapovi necudujem. Ono to je ako v tom filme Otec ma zderie tak ci tak 😅
@viestta Veru😂😂😂🙈 Alebo mozno mal muz este pred jeho odpovedou kviz v hlave, nieco ako: a) poviem, ze je pekna - hrozi rychle nasratie
b) poviem,ze je stara a skareda - hrozi nasratie, az ked si preveri, ci je stara a skareda
c) poviem, ze je sexy kost (uvaha o flirte) - rychla smrt
Takze si vybral odpoved, kde bolo 50 na 50, ci si preveri a ci bude nasrata😂 Isiel na to docela dobre🙈😂
@anonym_autor je naozaj stara a skareda?
@domkakvet nie nie je stará vôbec 😃 ale dobre ja som psychopat 🤣 a žiarlivka no. Chudák ten môj muž
Ide o to že vôbec sa k nej takto nemusel vyjadrovať, nepýtala som sa ako vyzerá.
Iba ako mi hovoril že je bláznivá čo urobila to neriešim že ponúkala trojku jeho kolegom. A sám od seba mi to povedal. Čo ja viem možno preto aby som sa necítila zle v neistote. To je jedno ďakujem ženy vždy ma tu utvdite že ženy držia spolu. A ty
@viestta musíš byt v každej p.ci Strcena po celom MK si premúdrelá srandistka mas pocit že sa musíš k všetkému vyjadrovať lebo si ty dokonala a nikdy si neriešila nič na čo by si nemala odpoved
@anonym_autor možno, že s ňou niečo mal. Možno len rozmýšľa, že by s ňou niečo skúsil, alebo sa mu vnucuje. Podľa toho čo píšeš to neznie na slušáčku. On nechce aby ťa niečo takéto napadalo a preto na ňu nadáva. Asi máš konkurenciu...
Iba ako mi hovoril že je bláznivá čo urobila to neriešim že ponúkala trojku jeho kolegom. A sám od seba mi to povedal. Čo ja viem možno preto aby som sa necítila zle v neistote. To je jedno ďakujem ženy vždy ma tu utvdite že ženy držia spolu. A ty
@viestta musíš byt v každej p.ci Strcena po celom MK si premúdrelá srandistka mas pocit že sa musíš k všetkému vyjadrovať lebo si ty dokonala a nikdy si neriešila nič na čo by si nemala odpoved
@anonym_autor Autorka, ako sam od seba? Vobec ste sa nebavili o praci alebo teda o praci a kolegoch v nej? To len tak, dosiel domov, dali ste si kavu a toto na teba vychrlil, co povedala ta "stara a skareda" kolegyna? Ved nejak sa k tomu hadam dostal, ci? Co ja viem, dojde mi to take pritiahnute za vlasy. Bud nehovoris vsetko, tak ako ozaj k tomu doslo, alebo sa tvojmu muzovi ta kolegyna paci viac nez si sama myslis (ak to len tak vychrlil, co mi normalne nepride). Tazko povedat. Pytala si sa ho, ze naco ti take veci len tak znenazdajky hovori? Co tym chce povedat? A preco vobec? Autorka, cela ta situacia je cudna, nieco v tomto kvazi pribehu, ci ako to nazvat spravne, skratka chyba🙂
@anonym_autor Nemala odpoveď vyguglila si tak ako tu dáva odpovede neverím že je až tak sčítana že všetko vie 🙈
@anonym_autor Pozor na ňu, aj keď veľmi nemáš ako zasiahnuť. S ňou trávi viac času než s Tebou. 😳 Asi je ňou poblazneny, keďže Ti sám od seba o nej rozpráva a ešte Ti aj klame o jej vzhľade. Red flag jednoznačne.
@anonym_autor na co vobec ma muz potrebu zene hovorit,ze nejaka ponukala trojku?🤔
@anonym_autor .... Ty kokos. Chudák muz
@doriiis nemyslim. Nech si da bacha. Pod lampou najvačšia tma. Vlastna skúsenost.
@anonym_autor Ahoj, vidím že ťa klasicky všetky dokonalé persóny zotreli, z toho si nič nerob 😄 čakajú tu na každú príležitosť ako si do niekoho kopnúť, dnes som to videla vo viacerých témach.
Muž o nej sám začal hovoriť preto, lebo je z nej nadšený, asi na ňu sem tam aj myslí a proste nejak ju priniesol do konverzácie aby si "uľavil". Dala by som si na neho pozor. A možno je z nej proste len ľudovo povedané "nadržaný* a profitovať z toho budeš ty.
Ale čím viac muž o nejakej kolegyni rozpráva, hlavne v negatívnom štýle, je to tým že nevie o nej prestať premýšľať/hovoriť. Hlavne ak je taká vyslovene sexuálne otvorená v komunikácii.
@anonym_autor ja ti rozumiem, môj ex tiež niekedy mal takéto reči, že aká je taká a hentaká, ale niečo mi na tom nesedelo a časom sa ukázalo, že moja intuícia je správna a presne s takými “štetkami/nepeknými ženami/a všetkými na ktoré doma nadával” ma podvádzal. Asi si myslel, že odvedie pozornosť alebo mal potrebu o nich hovoriť alebo neviem čo, nerozumiem tomu doteraz, ale ver svojej intuícii

A načo si nasratá?