Čo robiť, keď máte záujem o dvoch mužov?
Čaute. Momentálne som vo fáze hľadania vzťahu a asi práve preto sa mi celý víkend tak zvláštne zamotal. Vysvetlím. Od štvrtku sa mi všetko začalo komplikovať. Mala som naplánovaný piatkový výlet s mužom, ktorý sa mi veľmi páči a intímne sa stretávame uz mesiac, no on mi vo štvrtok napísal, že mu je zle a nevie či pôjde.. Brala som to tak, že sa chce stretnutiu vyhnúť. V ten istý deň som v obchode stretla iného muža, no a dal sa so mnou do reči, bol milý a spontánny. Poznáte to.. Nakoniec som sa s ním dala ukecať a išla som k nemu. Ostala som uňho na noc a skončilo to aj intímne, mali sme spolu sex. Dokonca sme sa dohodli, že zostanem aj v piatok.. V piatok ráno sa však ozval ten, na ktorom mi viac záleží a spýtal sa, kedy vyrážame na výlet.. Rýchlo som sa rozlúčila s tým druhým a celý deň som strávila s ním. Bolo to neskutočne krásne, presne také, aké to vie byť len s ním no a večer sme boli spolu a skončilo to medzi nami tiež intímne,... a ja som si uvedomila, že k nemu cítim oveľa viac, aj keď aj ten druhý muž bol príťažlivý a bolo mi s ním dobre.
V sobotu to celé vyvrcholilo, napísal mi, že chce byť so mnou, že na mňa stále myslí a nevie sa sústrediť na nič iné. A vtedy na mňa doľahli výčitky, pretože aj ja to cítim rovnako... Zároveň sa mi však ozýva aj ten muž z obchodu, chce sa znovu stretnúť… a je to až trápne, ale ja ani neviem jeho meno, mám na neho len číslo a prezývku na facebooku. Viem však, že nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem. Dlho sa nenašiel nik normálny, a zrazu sú dvaja.
Čo by ste urobili na mojom mieste?
@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.
@anonym_autor a to ako vážne toto..nerobíš si srandu?..
Hod si korunou 🤦
Dnes budem variť guláš ..máte niekto dobrý recept? 🤣
Neverím, že tohto je schopná 47-ročná zena
Nerob si tu z nás prču
@anonym_639760 myslím že už potom sa k tomu vracať nebudem ani nahodou.
@anonym_autor takze vycitky svedomia ziadne? Keby to bolo naopak tak tk to tiez pride ok?
Ja neviem ci som stara a zmyslam inak alebo mam prisne moralne kriteria ….
@anonym_autor
... bol to iba príbeh, ktorý raz odíde 😉🙂
Čo by sme robili... 🤔
Nič... 🙂
Ako vravíš stretávala si sa s prvým, spoznávali ste sa a spoznávanie prerástlo do intímneho vzťahu, ktorý máte mesiac... a práve v tomto začiatku vzťahu zamilovanosti muž i žena "lietajú" v oblakoch... hormóny, ružové okuliare, však to poznáme všetci... 😉🙂
... ty stretneš v obchode muža (bezpredmetné, či neznámi, známi, či známosť z videnia) a bez akéhokoľvek emocionálneho bloku sa s ním miluješ.. 🤔
Čo by sme robili... 🤔
Troška sa nad sebou zamysleli... je tvoj život, ale takto sa vzťahy nebudujú 😉.
Z toho čo si uviedla nevieš čo znamená vzťah, dôvera ti nič nehovorí a o láske, či slove milovať je škoda písať.
Súdiť ťa nebudem, nadávať ako iní diskutujúci detto... je to tvoj život a ten kto podvedie, nepodvedie partnera, ale seba samého, pretože ty sama budeš do smrti žiť so spomienkami, momentami a pocitom, ktorý ťa bude prenasledovať... ak zostaneš vo "vzťahu" (ak tak možno hovoriť, hoci z toho čo píšeš a ako konáš je pre teba ten prvý muž len "friend with benefits", hoc on to myslí evidentne s tebou vážne) s tým, ktorým si začala budovať "vzťah".
Čo by sme robili... mali charakter a v 47 rokoch boli radi, a vážili si úprimnosť, dôveru, pozornosť ak cítime, že je to opätované úprimne. V tomto veku už človek je rád, ak stretne partnera do konca života....
Ukonči to s oboma, ver, že stretneš v pohode muža a neposer si to... minulosť človeka dobehne ani nevieš ako a zostať pre blbosť sama... tá ranná káva, spoločné zážitky, smiech i starosti deleno dva sú pribúdajúcim vekom k nezaplateniu 😉
Čo by sme robili... vážili si pozornosť niekoho, kto nám daruje to najcennejšie, "svoj čas" 🤷😎
Hana Zagorová, Stanislav Hložek & Petr Kotvald - Můj čas... (1985)
No co by som robila, toho z obchodu ignorovala a dalej sa stretavala s tym prvym
@anonym_9a3c6d to je aj podľa mňa úplne logické len to má jeden malý háčik... čo úprimnosť.. ak mu už teraz na začiatku vzťahu zatají takúto známosť na jednu noc ..na druhej strane ak mu to povie neviem či sa to bude princovi na bielom koni páčiť...🙉🙊🙈🤷🏽♀️

A zaplatil ti ten z obchodu aj nákup?