Čo robiť, keď máte záujem o dvoch mužov?
Čaute. Momentálne som vo fáze hľadania vzťahu a asi práve preto sa mi celý víkend tak zvláštne zamotal. Vysvetlím. Od štvrtku sa mi všetko začalo komplikovať. Mala som naplánovaný piatkový výlet s mužom, ktorý sa mi veľmi páči a intímne sa stretávame uz mesiac, no on mi vo štvrtok napísal, že mu je zle a nevie či pôjde.. Brala som to tak, že sa chce stretnutiu vyhnúť. V ten istý deň som v obchode stretla iného muža, no a dal sa so mnou do reči, bol milý a spontánny. Poznáte to.. Nakoniec som sa s ním dala ukecať a išla som k nemu. Ostala som uňho na noc a skončilo to aj intímne, mali sme spolu sex. Dokonca sme sa dohodli, že zostanem aj v piatok.. V piatok ráno sa však ozval ten, na ktorom mi viac záleží a spýtal sa, kedy vyrážame na výlet.. Rýchlo som sa rozlúčila s tým druhým a celý deň som strávila s ním. Bolo to neskutočne krásne, presne také, aké to vie byť len s ním no a večer sme boli spolu a skončilo to medzi nami tiež intímne,... a ja som si uvedomila, že k nemu cítim oveľa viac, aj keď aj ten druhý muž bol príťažlivý a bolo mi s ním dobre.
V sobotu to celé vyvrcholilo, napísal mi, že chce byť so mnou, že na mňa stále myslí a nevie sa sústrediť na nič iné. A vtedy na mňa doľahli výčitky, pretože aj ja to cítim rovnako... Zároveň sa mi však ozýva aj ten muž z obchodu, chce sa znovu stretnúť… a je to až trápne, ale ja ani neviem jeho meno, mám na neho len číslo a prezývku na facebooku. Viem však, že nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem. Dlho sa nenašiel nik normálny, a zrazu sú dvaja.
Čo by ste urobili na mojom mieste?
@anonym_ee4f78 Mám 2 kvalitné jogurty, kilo hovädzieho na guláš, kilo bravčového pliecka... 😀
@anonym_27bb71 jogurt ide guláša?
Hej chlap zaciti, že si povolna.Ziaden normálny chlap by slušne vyzerajucej zene nenavrhol v deň zoznámenia v obchode aby s nim išla domov a sex.
Bud vyzeráš ako lahsia, alebo si koketa alebo ta pozna zo sídliska aká si, že si das raz dva povedat
A vtedy niektori suknickari vyuziju tu moznost
Z tohoto normálny vztah nebude
Ale keď ti toto stačí ku šťastiu, užívaj si
Obdivujem tvoju odvahu, že si s nim išla domov, mňa by mohol Belmondo za mladi zavolat, nesla by som
Keby si ho stretla aspoň pri mäsovom pulte. Mäso je drahé. Nabudúce musíš striehnuť, či bude kupovať nejaké drahé hovädzie, alebo panenku a toho klofni. To bude určite pracháč.😁
@anonym_autor a teraz si tehotná a nevieš, koho to je?
Akože tomu sa hovorí radodajka, sorac
@anonym_autor
Hm ja neviem co robim zle ../ aj po obchoodch chodim, aj kadetade, aj nevyzeram najhorsie, ale ziaden ma nezavolal hned k nemu na prespavacku …
Ved skuste do 3 a mas vybavene
@anonym_2fe2fa asi si pred blbymi pultami (bez jogurtov) 🤣
Baby, to je troll.😁
@katkazatka nie, mylis sa. ale uz je to vyriesene. Ina moznost ani nebola ako si vybrat to, kde srdce vola. No a tamto? to bol omyl, o ktorom nemusi nik vediet.
Hej chlap zaciti, že si povolna.Ziaden normálny chlap by slušne vyzerajucej zene nenavrhol v deň zoznámenia v obchode aby s nim išla domov a sex.
Bud vyzeráš ako lahsia, alebo si koketa alebo ta pozna zo sídliska aká si, že si das raz dva povedat
A vtedy niektori suknickari vyuziju tu moznost
Z tohoto normálny vztah nebude
Ale keď ti toto stačí ku šťastiu, užívaj si
Obdivujem tvoju odvahu, že si s nim išla domov, mňa by mohol Belmondo za mladi zavolat, nesla by som
@anonym_ef34eb presne, oslovil presne taku, aký je on sam..dvaja sa našli..a vbc to nie je postavou, krásou.. je to ze dotyčná nemá problém odskočiť od jogurtov do postele..

@anonym_autor odkial si? Teda kde ta chlapi oslovuju?
Mne sa to stavalo ale nie v bratislave
@anonym_2fe2fa okres Zarnovica.