Čo robiť, keď partner skrýva vzťah?
Dobré ránko. 4 roky sa stretávam s jedným mužom. Obaja mame po 40. On je rozvedený. Pozná ho celá moja rodina, priatelia,susedia, známy ...No on o mne zatiaľ nikomu nepovedal. Ani len kolegom z práce. Vraj to nie je dôležité. Neberie ma nikam, kde by som mohla stretnúť niekoho z jeho známych. Stretávame sa väčšinou u mňa. Keď je so mnou, ma vypnuté upozornenia a snaží sa mať mobil mimo mňa . Keď mu aj volá niekto,radšej nedvíha a keď už aj dvihne, nikdy nepovie kde je...Strašne sme sa kvôli tomu pohádali, už tak ďalej nevládzem. Na otázku prečo je odpoveď, že už sa raz sklamal a nechce zas zažiť, že mu to nevyjde a všetci o tom budú vedieť...Ako by ste reagovali ?
autorka mrzí ma to, ale ty si určite mudra a inteligentna žena, určite vieš, o čo ide. cítiš to a cítiš to správne. toto si nezaslúžiš. on si tam niekde žije život č. 2. na tvojom mieste by som si ho odsledovala. normalne si ho niekde počkaj a odsleduj, kam pôjde. je to kruté, ale zaslužiš si to vedieť, inak to nezistíš.
načo ti je chlap, čo sa za teba buď hanbí alebo ťa musí zatajovať pred manželkou/priznanou partnerkou?
4 roky si s nim zabila, mala si riesit ihned, teraz je to uz vlastne jedno. Robis mu zabavu, kulturu, das mu napapat, das mu. Naco by preboha nieco menil? Mozes mu dat kopajdy... A vonku je zastup dalsich ochotnicok. 🌀
Jasne, ze to, co ti tvrdi, su vyhovorky. Ved ste spolu 4roky! Tu uz dávno nie je mieste tvrdit, ze to preto, lebo sa uz raz sklamal 😀. No a? Ved to je zivot...ludia sa schadzaju a rozchádzajú, na tom nie je nic zvlastne. Taha ta za nos a skor si myslim, ze niekde udrziava druhy vztah. Resp. ty si ten druhy vztah/milenka popri "skutocnej" rodine.
Je fascinujúce, aké podivné (ak nepoviem priamo hajzlovské) správanie sú mnohé ženy ochotné mužovi (a to aj takému "nijakému", zlatokopky sú v tomto pochopiteľnejšie) tolerovať....
ale tak zase myslím si, ak by bol ženatý, tak by nemal záujem sa spoznávať ani s rodinou s jej známymi a pod. Skôr si myslím, že má tent o vzťah len dočasne, kým nepríde tá pravá alebo žiadna len mu to tak vyhovuje a možno si sem-tam užije aj s niekým iným alebosa možno bojí že sa niekto s kamarátov v niečom preriekne.
Ty máš ale trpezlivosť!!!
Stačí dať sem meno, lokalitu odkiaľ je, a ženy ti ho preklepneme 🫡
Poslala by som do riti. Samozrejme že niečo skrýva a používa trápne obohrate výhovorky.
@hefo ze? aj mna to fascinuje. ale zas aby sme nekrivdili ja sa casto cudujem aj muzom.
Este je zrejme stale zenaty, alebo ma este aj inu priatelku, no nieco v tom bude.
Vies nejako kontaktovať príbuzného - sestru/bratranca a pod? Skúsila by som jej napisat s tým, ze pridam par osobych info o priateľovi (dokaz ze neklamem a fakt ho poznam), len nieco neurcite ze sa chces s nou stretnúť v zaujme tvojho priatela.. A potom nazivo sa predstavit ako partnerka a ze ta mrzi ze po 4r vztahu sa priatel stale boji sklamania a ci ti vie poradit ako mu v tomto pomoct kedze nevies presne ako ho sklamala byvalka a blabla. Ak je fakt rozvedený tak mozno dostanes dobru radu ako s tym pohnúť, ak zenaty tak si patrala len v snahe mu pomoct 😇
Zrejme si iba bokovka....
A rozvedeny je isto? Alebo iba ztiahne pred dveramy snubak a skrije ho do penazenky? Lebo ak by bol realne rozvedeny ma na haku kto si kde co mysli skym sa stretnes... a hlavne z rodinou/kamosmy
@cacianka normalne verim ze jej povedal ze nema fb insta...😂
No zistila si niečo?

4 roky?! A ty na co cakas? Jasne ze si bokovka, mozno je aj zenaty, atd … pre mna uz daaaaaavno mal byt koniec