icon

Čo robiť, keď partner skrýva vzťah?

1. mar 2024

Dobré ránko. 4 roky sa stretávam s jedným mužom. Obaja mame po 40. On je rozvedený. Pozná ho celá moja rodina, priatelia,susedia, známy ...No on o mne zatiaľ nikomu nepovedal. Ani len kolegom z práce. Vraj to nie je dôležité. Neberie ma nikam, kde by som mohla stretnúť niekoho z jeho známych. Stretávame sa väčšinou u mňa. Keď je so mnou, ma vypnuté upozornenia a snaží sa mať mobil mimo mňa . Keď mu aj volá niekto,radšej nedvíha a keď už aj dvihne, nikdy nepovie kde je...Strašne sme sa kvôli tomu pohádali, už tak ďalej nevládzem. Na otázku prečo je odpoveď, že už sa raz sklamal a nechce zas zažiť, že mu to nevyjde a všetci o tom budú vedieť...Ako by ste reagovali ?

Strana
z2
uglybetty1234
1. mar 2024

4 roky?! A ty na co cakas? Jasne ze si bokovka, mozno je aj zenaty, atd … pre mna uz daaaaaavno mal byt koniec

banderaska29
1. mar 2024

autorka mrzí ma to, ale ty si určite mudra a inteligentna žena, určite vieš, o čo ide. cítiš to a cítiš to správne. toto si nezaslúžiš. on si tam niekde žije život č. 2. na tvojom mieste by som si ho odsledovala. normalne si ho niekde počkaj a odsleduj, kam pôjde. je to kruté, ale zaslužiš si to vedieť, inak to nezistíš.

danica2711
1. mar 2024

načo ti je chlap, čo sa za teba buď hanbí alebo ťa musí zatajovať pred manželkou/priznanou partnerkou?

ahhola
1. mar 2024

4 roky si s nim zabila, mala si riesit ihned, teraz je to uz vlastne jedno. Robis mu zabavu, kulturu, das mu napapat, das mu. Naco by preboha nieco menil? Mozes mu dat kopajdy... A vonku je zastup dalsich ochotnicok. 🌀

hope87
1. mar 2024

Jasne, ze to, co ti tvrdi, su vyhovorky. Ved ste spolu 4roky! Tu uz dávno nie je mieste tvrdit, ze to preto, lebo sa uz raz sklamal 😀. No a? Ved to je zivot...ludia sa schadzaju a rozchádzajú, na tom nie je nic zvlastne. Taha ta za nos a skor si myslim, ze niekde udrziava druhy vztah. Resp. ty si ten druhy vztah/milenka popri "skutocnej" rodine.

hefo
1. mar 2024

Je fascinujúce, aké podivné (ak nepoviem priamo hajzlovské) správanie sú mnohé ženy ochotné mužovi (a to aj takému "nijakému", zlatokopky sú v tomto pochopiteľnejšie) tolerovať....

ibatanecnica
1. mar 2024

ale tak zase myslím si, ak by bol ženatý, tak by nemal záujem sa spoznávať ani s rodinou s jej známymi a pod. Skôr si myslím, že má tent o vzťah len dočasne, kým nepríde tá pravá alebo žiadna len mu to tak vyhovuje a možno si sem-tam užije aj s niekým iným alebosa možno bojí že sa niekto s kamarátov v niečom preriekne.

vilma7
1. mar 2024

Ty máš ale trpezlivosť!!!

cacianka
1. mar 2024

Stačí dať sem meno, lokalitu odkiaľ je, a ženy ti ho preklepneme 🫡

candii
1. mar 2024

Poslala by som do riti. Samozrejme že niečo skrýva a používa trápne obohrate výhovorky.

pralinka25
1. mar 2024

@hefo ze? aj mna to fascinuje. ale zas aby sme nekrivdili ja sa casto cudujem aj muzom.

domkakvet
1. mar 2024

Este je zrejme stale zenaty, alebo ma este aj inu priatelku, no nieco v tom bude.

lindus_esterka
1. mar 2024

Vies nejako kontaktovať príbuzného - sestru/bratranca a pod? Skúsila by som jej napisat s tým, ze pridam par osobych info o priateľovi (dokaz ze neklamem a fakt ho poznam), len nieco neurcite ze sa chces s nou stretnúť v zaujme tvojho priatela.. A potom nazivo sa predstavit ako partnerka a ze ta mrzi ze po 4r vztahu sa priatel stale boji sklamania a ci ti vie poradit ako mu v tomto pomoct kedze nevies presne ako ho sklamala byvalka a blabla. Ak je fakt rozvedený tak mozno dostanes dobru radu ako s tym pohnúť, ak zenaty tak si patrala len v snahe mu pomoct 😇

mqkm
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
2. mar 2024

Zrejme si iba bokovka....

oktobermimi
18. nov 2024

A rozvedeny je isto? Alebo iba ztiahne pred dveramy snubak a skrije ho do penazenky? Lebo ak by bol realne rozvedeny ma na haku kto si kde co mysli skym sa stretnes... a hlavne z rodinou/kamosmy

oktobermimi
18. nov 2024

@cacianka normalne verim ze jej povedal ze nema fb insta...😂

mnamko
17. jan 2025

No zistila si niečo?

cacianka
17. jan 2025

@mnamko že ju klame 4r +11 mesiacov... ?

Strana
z2