icon

Čo robiť, keď priateľ kritizuje váš vzhľad?

22. feb 2024

Priateľ často pripomína moje nedostatky. Väčšinou, čo sa týka tela a pleti. Vie, že mi nie je príjemné to počúvať, ale aj tak to robí. Mám si na to zvyknúť? Alebo mu opakovať nech to nerobí a dúfať, že prestane?

Strana
z3
autor
22. feb 2024

@domi2425 nežijeme. Ale hlavne som myslela stretnúť preto, že ak by som sa skutočne rozhodla to ukončiť, tak by som sa stretnúť “musela”

autor
22. feb 2024

@macekovam detí nebudú, čiže toho sa nebojím. Ak s ním ostanem, tak hocikedy môžem odísť

macekovam
22. feb 2024

Tak keď deti nebudú tak ôk. Takto trápiš len seba.. Nikto iný netrpí.. Si v tom dobrovoľne a je to teda ok

domi2425
22. feb 2024

preto som ti napisala aby si si dopriala cas, na spracovanie, rozmysli si co chces povedat a stoj si za svojim

autor
22. feb 2024

@domi2425 tak ja hlavne musím spracovať to, čo sa udialo s jeho mamou. A stretnúť sa máme už v sobotu a neviem ako to zvládnem.

domi2425
22. feb 2024

a co sa udialo s jeho mamou ?

stretnut sa mate ale nemusite, je to tvoje rozhodnutie.. pokial vies ze sa rozsypes a nakoniec s nim ostanes tak naozaj radsej pockaj

autor
22. feb 2024

@domi2425 no ako som spomínala, tak už raz kritizoval aj moju pleť. Išlo vtedy o to, že ju mám suchú. Okrem toho mám ale problém s rozšírenými pórmi. Nejdú zmierniť ničím, takže je jasné, že ich videl. Najviac ich logicky vidno vonku za svetla. A stretla som sa prvýkrát s jeho mamou večer po tme a potom chcel nech sa s ňou stretnem ešte aj ráno, že veď večer ma ani poriadne nevidela. Urobil všetko preto nech meškáme a teda sa to stretnutie udeje, či chcem, či nie. Zarazilo ma však, keď mi povedal, že musí jej ukázať akú mám ráno napnutú pokožku po sexe. Vôbec nešlo o žiadne napnutie, ale o to, aby videla ona za denného svetla moje póry. Podľa mňa jej o tom hovoril, iné vysvetlenie na to nemám. Tak teraz očakávam, že ak sa v sobotu stretnem, tak ma bude od jeho mamy čakať nejaká kozmetika na tvár alebo niečo. Podotýkam, že nie je kozmetička, ale je zdravotná sestrička, čiže aj tie sa trochu do vecí s pleťou vyznajú, podľa mňa.
No v skratke. Cítila som sa ako opička v zoo, ktorú išiel ukázať jeho matke.

domi2425
22. feb 2024

cele zle, naco sa chces stretavat este s jeho mamou ? 🤦🏻‍♀️vsak ukoncit to chces s nim, nie s mamou.. nehnevaj sa ale ty tiez nebudes v poriadku ked tak citam ako zmyslas

autor
22. feb 2024

@domi2425 takže sa nebojím toho, že či sa s ním rozídem alebo nie, ale skôr toho, čo ma s ním čaká. Že bude čakať jeho mama a bude ma poučovať ako sa starať o ksicht, alebo že pôjde so mnou ku kozmetičke, alebo niečo také. Asi trochu preháňam, ale naozaj som sa cítila zle, keď mal takú potrebu ukazovať ma

autor
22. feb 2024

@domi2425 čo? Však som sa s jeho mamou už stretla. Nepíšem, že sa s ňou idem stretnúť znova

domi2425
22. feb 2024

tak preco by ta mala poucat ked sa s nou neplanujes stretnut ?

autor
22. feb 2024

@domi2425 lebo ja nemôžem vedieť, či nie je schopný urobiť to, že tam v sobotu bude. Alebo pokojne aj inokedy, ak by som sa s ním stretávala naďalej

domi2425
22. feb 2024

dohodni si s nim stretnutie na nejakom neutralnom mieste kde si budes ista ze jeho matka nebude 🤷🏻‍♀️to uz co je aby si sa tohoto bala 🤦🏻‍♀️

autor
22. feb 2024

@domi2425 to sa ani nedá, veď ju môže so sebou dotiahnuť aj kebyže poviem, že sa stretneme na námestí

rorino
22. feb 2024

Tak možno je tiež autista a nechápe,že ťa to zranuje.Asi sa ho treba opýtať...(irónia )

nops
22. feb 2024

A potrebuješ sa s takým ešte stretávať? A iracionálny strach z jeho matky? Daj si kurz sebavedomia a teš sa zo života bez podobných individuii

otazka1
22. feb 2024

No ja neviem,vy ste dosť čudná dvojka

letfenixa
23. feb 2024

Paneboze, zvacsene pory? Ukázať napnutu pokožku po sexe?
Môj partner podľa mňa ani nevie, ze existujú pory na tvári!

januska12323
23. feb 2024

Čítam tvoje ďalšie príspevky a nechápem. To si až taká zúfalá? Zober mobil a napíš mu, že zajtrajšie stretnutie rušíš a aj všetky ďalšie.

marcela8866
28. feb 2024

Pošli ho k vode

Strana
z3