icon

Čo robiť, keď priateľ kritizuje váš vzhľad?

22. feb 2024

Priateľ často pripomína moje nedostatky. Väčšinou, čo sa týka tela a pleti. Vie, že mi nie je príjemné to počúvať, ale aj tak to robí. Mám si na to zvyknúť? Alebo mu opakovať nech to nerobí a dúfať, že prestane?

muchotrafka298
22. feb 2024

@domi2425 vies co je jedine lutujem? Ze som s nim bola dlhe roky a prisla som o kopu casu, ktoru som mohla venovat niekomu, kto by o mna stal. Neviem ci sa mi uplne ulavilo, ked som zistila niektore veci, ale kazdemu co jeho je. Nech si on zije taky zivot, ako chce a zasluzi si.

lizatko1009
22. feb 2024

A dá sa milovať takého xuja? Fakt? Posli ho prvou triedou doporučene do prdele a co najskôr.

jumama
22. feb 2024

Jeden prekrasny clanok o tom, co je zdravy vztah: https://psychologie.cz/poradna/kdy-ma-smysl-o-v...

Len malo ludi si uvedomuje pohnutky svojho konania...

stanulienkat
22. feb 2024

😁😁tak mu treba oplieskavat o hlavu, ze je tucny s malym.penisom. To je zleeeee kombo.😅

misa11111
22. feb 2024

To nieje ten pravý,to poznám, nechci s takým byť 🙈
Ja som bola z takým človekom rok a povedala som si stačilo.

vyrovnanaosoba
22. feb 2024

Tak by som mu povedala, že tiež mu nevyčítam z akým príslušenstvom sa narodil a tiež sú metódy, ako to vylepšiť, ale berieš ho takého aký je.
Alebo vieš čo, keď potrebuje rýpať, nech si nájde inú bábku. A nech nezraňuje teba.

komplikovana
22. feb 2024

Aky zmysel ma vztah, kde si vedome navzajom ublizujete?

vroni
22. feb 2024

Treba sa tak od srdca nasr....a somarovi vynadať, až mu budú uši brniet. Ak nepomôže, nastaviť zrkadlo. Ale raz. Ak nepomôže ani to, poslať späť do obehu ako vadny kus, tí sa zlepšovať nebude.

yelena159
22. feb 2024

Tvle, normálne som šťastná, že som single, keď tu čítam tieto témy. To ľudia už nemajú ani trocha sebaúcty, aby skončili vzťah, kde sú problémy? Neváži si ťa, tak ho pošli do prdele a nech sa už nevracia.

ivik4
22. feb 2024

Presne tito omasleny prasiaci co nesiahaju kopec zenam ani po clenky si musia honkat svoje mini ego na zenach, najhorsie svojich partnerkach. Otrasne , fuj

hugger
22. feb 2024

Myslím si že ste nepochopili že životný partner je tu na to aby podporil, podržal, posmelil. Obaja.

Namiesto toho máte partnera na ktorom si vzájomným ubližovaním snažíte vylepšiť vlastné zranené ego.

danica2711
22. feb 2024

rozhodne si nezvykaj. Radšej si odvykaj - od toho idiota

sulejmanka
22. feb 2024

Povedz mu že on ma malého pipika. Nič neurazí muža viac ako toto

letmebe8
22. feb 2024

Autorka, ako tak čítam túto diskusiu, tak naozaj nechápem na čo ste spolu.

ankare
22. feb 2024

Vy nemáte zdravý partnerský vztah, v ktorom sa partneri povzbudzuju a rastú. Vy sa navzájom ťaháte dole do neg. vibrácií.
Držím palce!

domi2425
22. feb 2024

@muchotrafka298 vsetko sa deje pre nieco, mozno keby nie si s nim natrafis na niekoho lepsieho a mozno este horsieho🤷🏻‍♀️uz to nezmenis, len kracat dalej a najst sposob ako sa zahojit.. drzim palce🫶🏻

macekovam
22. feb 2024

Teraz idete súperiť kto koho viac ponizi? Chod od neho.. Nezmení sa to a ty si asi tiež predstavuješ vzťah inak...

januska12323
22. feb 2024

Prečo si stále s ním? Takého by som nazývala ex.

autor
22. feb 2024

@macekovam ja mu skôr len vraciam úder. Ja som si už akože aj nejak zvykla, že nie som pre neho dokonalá. On má tiež chyby. Snáď by so mnou nebol nasilu, kebyže ma považuje za úplne otrasnú. Akurát, že naposledy sa udiala nejaká vec ešte aj s jeho mamou. A mne tým úplne podkopal sebavedomie a teraz na sebe vidím ešte viac nedostatkov ako predtým. A vôbec neviem, ako naberiem odvahu stretnúť sa s ním

muchotrafka298
22. feb 2024

Mozno by si sa cudovala, ze je s tebou preto, ze nenasiel nikoho ineho. Niektori chlapi to tak robia a len co najdu niekoho lepsie, tak dovidenia. Pripadne si nechavaju zadne vratka, udrzuju paralelne vztahy alebo podvadzaju a tym si nieco dokazuju.

muchotrafka298
22. feb 2024

@domi2425 ja viem, ze minulost nezmenim a som s tym vysporiadana. Len som chcela napisat to, ze sa to deje bezne, ze nevinne poznamky, akoze vtipne, poukazovanie na nedostatky sa nedeje nahodne a len tak. A ze vela z nas ma s tym skusenosti.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
mikadooo
22. feb 2024

Sorry ale to nie je priateľ...🤷. Normálne mu povedz, že ti to ubližuje a zraňuje ťa to. A pri ďalšej poznámke po tejto informácii by som sa ho opýtala - Prečo mi to hovoríš? Vieš, že mi teraz ubližuješ? Myslím si, že toto zdôrazňovanie nedostatkov iných ľudí svedčí o tom, že jeho sebavedomie je nízke, tak sa si sám sebe dokázať (potvrdiť), že on je ten krajší, lepší,... Lenže to sebavedomie je hrozná sviňa a týmto ho chlapček neprekabáti. Alebo tak komunikoval bežne jeho otec s matkou a príde mu to normálne. (V tomto prípade by mohlo to oznámenie, že ťa tým zraňuje, pomôcť)

viestta
22. feb 2024

Autorka, to chces vas vztah prezit tym, ze budete sa pretekat kto toho druheho viac zrani alebo vysmeje? Vitaz dosiahne co? Co bude pre neho odmena?

domi2425
22. feb 2024

akoze stretnut ? vy spolu nezijete ? o to lepsiee.. uz sa ani nestretavaj s nim, alebo si dopraj cas a potom mu chrstni do ksichtu ze ho mas plne zuby

mikadooo
22. feb 2024

@mikadooo vypadlo mi slovko snaží "tak sa snaží si sám sebe dokázať..."

simona1998
22. feb 2024

Ja naozaj nerozumiem , kde na takýchto debilov niektoré chodíte 😃😃 absolútne by som nestrácala s takým čas . 🚩🚩🚩

deti95060810
22. feb 2024

mňa by to urazilo... takto sa nespráva milujúci partner, ale primitívne ho**do

scila
22. feb 2024

Z takého priateľa by bol veľmi rýchlo bývalý...

macekovam
22. feb 2024

A čo ak vie byť ešte krutejsi? Stále s nim budeš? Keď to budú raz deti počúvať.. Nevadí?