icon

Čo robiť, keď priateľ spomenie rozchod?

kim_possible
2. dec 2023

Ahojte, priateľ sa ma spýtal divnú otázku... "Aké by to bolo keby sa rozideme?" No a proste táto otázka ma prekvapila... Aj som sa pýtala či sa chce rozísť však povedal že nie ... Nedá sa povedať že by bol chladný lebo nebol,len mi to strašné prišlo divné tieto otázky tohto typu... Som zmätená... Neviem čo robiť ... Ako mám podľa vás reagovať? Alebo čo mám robiť?

Strana
z3
adrianap83
9. dec 2023

@kim_possible vieš, ak sa rozchod stane raz, max 2x. Aj to už je také no....ale toľkokrát, ako to bolo u vás dvoch, už naozaj nie je dobre a ani nebude.
Zariaď sa už bez neho, definitívne. Urob hrubú čiaru. Skús si užiť trochu single života. Myslím tym, že sa sústreď na seba. Ostatne všetko príde. Držím palce 🥰

kim_possible
autor
16. dec 2023

@ajdika dal mi koniec ževraj ho nepriťahujem už... Že sa snažil či čo ale že to nejde... To napísal... Pritom sa správal úplne ale že úplne inak... Môj názor je ten že nie Že ho nepriťahujem ale že nevedel za aký dôvod mi má dať koniec tak podľa mňa napísal toto... Prebrala som to aj s kamoškami a opisovala im ako sa správal a tak a povedali že to určite není tým že by som ho nepritahovala... No nevidím do jeho hlavy... Ako hovorím jeho správanie či už v posteli nič nenasvedčovalo tomu že ho nepriťahujem... Ale šak už to neriešim aspoň sa snažím to neriešiť

kim_possible
autor
16. dec 2023

@vrabcek15 to žiaľ neviem povedať... Spoločný známy ho majú na takej sociálnej sieti kde je aktívnejší a ževraj tam začal viac pridávať fotky samého seba... Ževraj vyzerá stále mimo ( zdrogovany alebo nahuleny) ja ho mám iba na instagrame nikde inde ....

kim_possible
autor
16. dec 2023

@adrianap83 áno chapem.... Je to už 11 deň od rozchodu a on sa mi neozval a ani ja jemu... Niesom ani že smutná ale skôr som sklamaná.... Som sklamaná ale zas nie prekvapená ... Sklamal má vo všetkých smeroch a aj v tom že nemal gule na to sa somnou porozprávať asi nemal o čom... Asi mu to nestálo za to porozprávať sa o nás dvoch... V mojej hlave sú otázky,veľa otázok na ktoré asi už odpoveď nedostanem...nechápem ako niekto zo dňa na deň je tak zmenený... Ako sa niekto môže tak dlho pretvarovat... Je mi to dosť ľúto... Je mi ľúto že v dnešnom svete sa nedá nikomu veriť...

kim_possible
autor
16. dec 2023

@kim_possible možno si myslí niekto aká som hlúpa a naivná a ja vás chápem ale musíte pochopiť aj to že niesom skúsená ako vy... Do môjho prvého vážneho vzťahu som dala všetku nádej ktorú som mala,dala som doňho vernosť,lojalitu,rešpekt,dôveru a hlavne lásku... Myslela som že sa oplatí "čakať" lebo on bol môj najlepší kamarát najprv 2 roky... Dosť sme si rozumeli a bola medzi nami chémia... Potom náš vzťah... Dosť som ho milovala a tolerovala som veľa veci za ktoré by sa snim nie jedna ale určite viac dievčat rozišlo... Som dosť sklamaná... Snažím sa z toho dostať... Snazim sa hľadať najprv chyby v sebe a možno to znie samoľúbo ale žiadne chyby v sebe nevidím... Poznám svoje hodnoty a jednoducho on si ich nevážil... Bola som preňho výbornou partnerkou a pochybujem že takú ako ja nájde... Hlavné takú hlúpu že ho bude tolerovať.... Ak by ste mali hociaké otázky alebo iba chcete vyjadriť svoj názor alebo niečo k tomu dodať tak kľudne...

bbshop
17. dec 2023

@kim_possible jedine, čo ti asi na to môžem napísať je, že dúfam a pevne verím, že tento 5. (!!!) rozchod je posledny. Prajem veľa síl a ak ti bude ťažko neváhaj vyhľadať psychoterapeuta. Hlavne v žiadnom, ale že v žiadnom prípade mu nedávaj 6. (!!!) šancu. Neopovaz sa nikdy v živote toto spraviť znova. Takýto človek nemá právo byt v tvojom živote. Berie ti tie najcennejšie veci čo máš - čas a duševné zdravie. Nič z toho sa už nedá vrátiť späť.

adrianap83
17. dec 2023

@kim_possible netráp sa! Otázky v hlave zahoď. Bude ešte veľká krásna láska a bude Ti ju dávať muž, ktorému na Tebe bude záležať, bude Ťa podporovať pri všetkom, čo bude pre Teba dôležité - zdravie, práca, atď.
Teraz sa sústreď na seba, máš určite rodinu, ktorá Ťa podporí, skoč von s kamoškami, nájdi si nové hobby a začni zdravšie jesť a trochu sa hýbať ❤️❤️❤️ zamestnaj hlavu , aby si tie otázky už úplne vygumovala. Bude to dobre ;)

mikadooo
Autor odpoveď zmazal
adrianap83
17. dec 2023

@kim_possible vieš, keby si bola moja sestra, alebo kamoška, reálne sa už o Teba bojím. Tvoj čas s nim Ti už nikto nevráti. Tak už mu nevenuj ani jednu myšlienku!
Idú Vianoce, zamestnáš sa 🥰 potom si rob plán, čo ďalej aby nebol čas myslieť. To chce fakt len čas, aby sa to prekvapilo a bolo lepšie. Len musíš vydržať! Doplnuj endorfiny inak a cielene

mikadooo
17. dec 2023

@kim_possible ahoj, podľa mňa bol s tebou, keď sa mu to hodilo, ale nebral ťa ako celoživotnú partnerku, skôr, aby mal s kým byť, sexovať, atď. No a keď sa mu to hodilo, tak sa s tebou rozišiel. Mala som takých kamarátov cez vysokú - chalan sa s tou babou vždy pred prázdninami "rozišiel", aby mal proste cez leto voľné ruky. V septembri sa znovu stretli v škole, tak zas bol na ňu milý zlatý, aby sa dali dokopy a aby mal pravidelný sex a pozornosť 🤷. Po vysokej ju odkopol úplne, jednoducho on vedel od začiatku, že z toho vzťahu nič viac nebude... Mrzí ma to, aj takí chalani sú. Verím, že sa ti podarí nájsť lepšieho. Teraz si hlavne nechaj trochu času na zotavenie a buď aspoň chvíľu sama so sebou, uži si slobodu a neviaž sa. A hlavne sa nedávaj ani za nič zas s týmto dokopy. On to proste s tebou nemyslí vážne!!! Vždy budeš pre neho len dočasný vzťah, keď napríklad potrebuje sex alebo spoločnosť, alebo nikto vhodnejší nie je k dispozícii, to je jedno. Proste nenechaj sa takto využívať a lámať si srdce, nestojí to za to.

katarinka89
17. dec 2023

@kim_possible tak toto by mi naznacilo len jedinú vec: prehodnotiť vás vzťah. Ty ho zjavne vnímaš inak a partner inak. Ešte je tu taka možnosť, že niekoho na blízku ms ako potenciálnu partnerku

evaachesa
17. dec 2023

@kim_possible dúfam teda že si ho nechala ty a nie on teba a že už nebudeš ani len uvažovať o návrate k tomuto debilovi. 🙏 Držím palce... určite nájdeš svoje šťastie inde.🍀❤️

kim_possible
autor
18. dec 2023

Ďakujem všetkým, určite má to ponaucilo tento vzťah čo som mala a už nebudem len tak niekomu veriť... Bola som zaslepena láskou ale tak on to určite asi tak nevnímal ako ja... Neviem doteraz o čo mu išlo... Divný človek... Som aj rada že už ho nemám a musím ísť od začiatku, Máte nejaké typy ako po rozchode začať odznova? Ako sa znova socializovat? Napríklad čo VÁM pomohlo prežiť rozchod a ako ste sa socializovaly kam ste chodievali napríklad? Ďakujem za odpovede 🫶

pralinka25
18. dec 2023

@kim_possible skus si najst nejakeho noveho konicka. jednak ti to zamestna telo aj mysel a druhak pri tom stretnes novych ludi. cokolvek si vyber aj ked ti ta vec mozno sama od seba nejde. niekedy ani netusis co ta nakopne. k tomu pridaj nejaky stary konicek na ktory si nemala cas alebo si nan zabudla. neviem ci studujes alebo pracujes ale zacni sa viac rozpravat s ludmi, mozno natrafisn a spraznenu dusu aj keby to bola zena. zeny maju ine kamosky a kamosky maju kamosov surodencov bratrancov ....
daj si za ulohu naucit sa nieco nove. kludne nejaky kurz alebo aj len sama. zlepsit sa v cudzom jazyku, naucit sa piect alebo tancovat hocico co si chcela ale nikdy nemala odvahu. nemas nejaku kamosku? chodte niekam na silvestra.
mas smolu ze prva vyzny vztah a hned toxik. uvidis za nejaku dobu budes len oci otvarat ako si v tom mohla chciet byt. bol to zly vztah. ver mi ze dobre vztahy su o inom. a este jedna rada. ludia si podvedome vyberaju partnerov podla istych vzorcov. stale dokola to iste. bacha aby si si nevybrala zas nieco podobne.

kim_possible
autor
18. dec 2023

@pralinka25 ďakujem ti za všetky radi ktoré si mi dala/dal 🫶🫶🫶 určite niečo vyskúšam a dúfam aj ja že keď budem mať niekedy vzťah že to nebude to isté,ale tento vzťah ma naučil že už nebudem veriť vetam typu zmením sa,milujem ťa a podobne ale skutkom ... Dúfam že to bude v pohode 😏🫶🫶

pralinka25
18. dec 2023

@kim_possible neboj urcite bude. po svete chodi kopec dobrych chlapov navzdory tomu ako to obcas na tejto stranke vyzera. musis mat otvorene oci aj mysel. pride to len na tohoto cim skor zabudni.

Strana
z3