Čo robiť, keď sa jeho ex zdá lepšia?
Ahojte.
Som vo vzťahu 4 roky. máme spolu 2 ročného syna . Naš vzťah nie je prechádzka ružovou záhradou ale napriek tomu ho milujem.
Môj priateľ má z predchádzajúceho vzťahu 5 ročnú dcéru. S expartnerkou bol vo vzťahu 7 rokov bola to jeho prvá/ detská láska no po narodení ich dcéry sa rozišli. Po rozchode sa začal stretávať so mnou budovali sme si spolu ihneď vztah.
Všimla som si, že s ex komunikuje cez soc.siete sleduje ju a väčšinu správ aj maže. Mám pocit že sa spolu aj stretávajú. Jeho rodina ju uprednostňuje robí všetko lepšie ako ja proste je vo všetkom lepšia než ja .dôvod na ich rozchod nebol veľký len obyčajná hádka po ktorej som vlastne prišla ja tak sa k nej už nevrátil.
Čo by som mala urobiť alebo co si o tom všetkom myslieť ?
@enmery
ale ved takto sa chovat v dospelosti, zvlášť ako matka? To nemám za štipku pochopenia. Mala by som aj keby je to dieta protivne, ze sa ta druha partnerka naštve. Lebo poznáme- aj vlastné deti ta hodia riadne do vyvrtky, nieto ešte muzove/ženie. Ale zakázať stretávanie? Nech sa s takými ňuchňá a chlacholí psycholog ale ja na to fakt nie som. Tu ake požicaj, také vráť 😏
@andreaa1996 co je prvá detska láska? 7r vzťah z ktorého je 5r dieťa asi nebude detska láska nie?
Ci poznajú sa od detstva?
Nešla by som do vzťahu s mužom ktorý má ročné dieťa. Taky chlap určite nestojí za to.
@simona20201309 7 rokov boli vo vzťahu a potom mali spolu dieťa..malá mala 4 mesiace keď od nich odišiel a odvtedy tvorí vzťah so mnou
Fakt charakter po 4m od narodenia dieťaťa odísť od ženy a nájsť si inú frajerku..
@jana_eyre_2 + vykašľať sa na dieťa a po roku spraviť ďalšie dieťa, no a potom zas riešit bývalú. Ale nevieme ako to je, možno jej píše ohľadom dcéry a stretáva sa nie s ňou, ale s dcérou, lebo mu doplo, že mu uteká jej život. A možno ani starí rodičia “neuprednostňujú ex”, ale hovoria, že ex má pravdu, že by sa ich syn mal stretávať so svojou dcérou a javiť o ňu záujem.
Tu podľa mňa zbytočne radiť, lebo autorka by buď mala odísť a tolerovať vysielanie syna, alebo očakávať, že ex sa naňho vykašle. Alebo sa postaviť k veciam tak ako sú a snažiť sa začleniť partnerovu dcéru do ich rodiny, keďže ona tam už patrí, len autorka by najradšej bola, keby ju mohla úplne odstrihnúť. A možno nemusí, možno sám pán otec nemá záujem o dcéru, a teraz možno už ani o syna, proste len nenesie následky svojho konania a ide tam, kde sa mu “viac venujú”. Alebo nech pokračuje v zakazovaní, robí scény a podobne, a život už to vyrieši za ňu. Autorka, len dúfam, že nebudeš potom niekedy štvať syna proti nevlastnej sestre, vlastnému otcovi alebo jeho ex. Ak má ex dosť rozumu, jediné čo chce je, aby dcéra mala otca, ale takého adepta ti určite nepreberie.. a ak áno, tak máte obe to, čo si zaslúžite.
@andreaa1996 no, autorka, ty si cela frajerka môjho ex, tiež robila cirkus skrz deti, nakoniec sa rozišli, lebo "ona s ním nie je preto aby kazdy druhý týždeň mala na krku jeho dve deti" . Uvedom si aj pre buducnost, ak má muž deti, o ktoré sa chce starať, tak s nim dostaneš aj tie deti. A ak je normálny, tak sem tam sa stretne aj s matkou svojich deti.
@andreaa1996 tak to je riadny chuj a mohla si mať rozum.... verím ze teraz ako matka sa už na to pozeráš inak keď si predstavíš žeby ta nechal so 4mes babom
Kľudne jej ho prenechaj. Bola by sprostá keby takého blbca chcela späť
@annelise17 väčšinu správ maže takže asi si nepíšu o výške ZRPŠ
Mal by odísť od teba. Mal by pokoj pri svojej ex s ktorou podľa mňa aj teraz niečo má. A bol by aj so dcérou a brával by si syna. A ty by si revala do vankúša aký je to k.... . Ak sa na teba vykašle, tak urobí to najlepšie čo urobiť môže, keďže sa ti nepáči, že sa stretava so svojou dcérou.
Nuž nemal on charakter keď odišiel pri prvej hádke od prakticky malého bábätka ktoré sa zabrať každému vzťahu a ty si bola hneď po ruke , keby si bola charakter tak sa mu 1. najprv snažíš vysvetlít nech vzťah skúsi zachrániť ,
2. Nespravis si s ním po roku dieťa (dieťaťom si chlapa nepriviazes (viď jeho prvý vzťah, a ani vaše dieťa mu nezabránilo aby sa napriek tvoju zákazu vídal aj s prvý dietatom)
3. Nebudeš mu zakazovať sa stretávať s dieťaťom len preto že ti vadí že ide po dieťa k ex . Žiaľ ex partneri občas musia spolu aj komunikovať keďže majú spolu záväzok. Niektorí viac niektorí menej ...
@simona20201309 no kľudne môžu, veď ak ona mu doma vykrikuje, že má syna a na dcéru sa má vykašlať, tak ako to z jej komentárov pôsobí, možno partner nechce ďalšie scény, ktoré by boli aj keby si píšu o darčeku pre dcéru na Vianoce alebo o výške ZRPŠ.
@annelise17 ak by spolu riešili zrpš alebo Vianoce tak by tie spravy podľa môjho názoru nemazal lebo práveže by mal dôkaz toho, že s ňou nič iné nerieši
@andreaa1996 no to ty musíš vedieť, či mu robíš scény a zakazuješ dcéru, či pri každej zmienke o nej reaguješ podráždene alebo nie. Lebo môže to tak byť, on vyzerá ako jednoduchší podľa svojich skutkov, tak asi nebude rozmýšľať nad nejakými dôkazmi, keď krátkozrako verí, že na to proste len neprídeš. A ja netvrdím, že s ňou nič nerieši, možno s ňou niečo má a preto to maže, ja len hovorím, že pokojne to môže byť aj tak, ako som písala, že chce proste len vedieť o dcére a vidieť ju, ale bojí sa tvojej reakcie. To ti tu ale nikto nepovie, to si vyrieš s ním.

@svetlonos I love it😁 Ale "skrynka" mi teda zlepšila deň. Ďakujem🤩