icon

Čo robiť, keď sa vzťah vzdialeného muža zdá ideálny?

9. sep 2024

Ahojte, mám 35 rokov pred 3 mesiacmi som spoznala jedného muža, stretávali sme sa všetko bolo v pohode až príliš ideálne po predošlých skúsenostiach 😃 no je to muž ktorý bohužiaľ nonstop pracuje a oddeľuje nás 90km vzdialenosť. Nie je to vela ale pri jeho práci a stretávaní dosť… aktuálne sa spolu stretávame po večeroch, nejaka prechádzka, drink v meste a potom ideme ku mne občas prespí a teraz už dokonca ani to večer cestuje domov. Samozrejme každý deň mi píše ako prvý aj keď nahodou neodpisem ja hneď napíše znova. Neviem čo si mám o tomto vzťahu myslieť. Správa sa ku mne super, dobre si rozumieme. Nejaka rada či tomu nechať voľný priebeh alebo radšej tento vzťah/nevztah ukončiť? Niekedy mám pocit že to je len kvôli sexu aj keď zasa si vravím že muž ktorý ma záujem len o toto by mi nevypisoval cele dni a nechodil na prechadzky 😀

Strana
z2
autor
9. sep 2024

@mantilka neponáhľam sa nikam, všetko je to stále ešte o spoznávaní samozrejme. Nepíšem tu o spoločnom bývaní len keď už príde večer tak mi to príde zvlástne že ide na noc domov keď už fungujeme normálne po intímnej stránke 😀

jarnajar
9. sep 2024

@mantilka dospelí ľudia spolu bežne po pol roku už bývajú, podľa mňa by bolo úplne normálne keby u nej po pár mesiacoch napr. 2 x v týždni aj prespal, keď spolu už intímne žijú. Toto je také, že po práci si zasexuje a ide domov. Strašne neromantické a vzhľadom na 2x 90 km aj ťažko pochopiteľné. Ďalej je čudesné, že zo začiatku občas zostal a "teraz už dokonca ani to".

mantilka
9. sep 2024

@grof_monte_christo keď robí stavebnú činnosť, tak najviac práce je v lete. Viac casu si mohol nájsť, ale to my objektívne nezhodnotime . To však neznamená, že ten vzťah nebude nikdy lepší a treba hneď hádzať flintu do žita. Je len na autorke, ako bude komunikovať s priateľom a ako si to nastavia.

mantilka
9. sep 2024

Na to sa ho môžeš ty spýtať, prečo ide domov?

alenkatt
9. sep 2024

Ja si nemôžem pomôcť ale fakt mám pocit akoby si bola v roly milenky 🤔

Strana
z2