Čo robiť, keď sa vzťah vzdialeného muža zdá ideálny?
Ahojte, mám 35 rokov pred 3 mesiacmi som spoznala jedného muža, stretávali sme sa všetko bolo v pohode až príliš ideálne po predošlých skúsenostiach 😃 no je to muž ktorý bohužiaľ nonstop pracuje a oddeľuje nás 90km vzdialenosť. Nie je to vela ale pri jeho práci a stretávaní dosť… aktuálne sa spolu stretávame po večeroch, nejaka prechádzka, drink v meste a potom ideme ku mne občas prespí a teraz už dokonca ani to večer cestuje domov. Samozrejme každý deň mi píše ako prvý aj keď nahodou neodpisem ja hneď napíše znova. Neviem čo si mám o tomto vzťahu myslieť. Správa sa ku mne super, dobre si rozumieme. Nejaka rada či tomu nechať voľný priebeh alebo radšej tento vzťah/nevztah ukončiť? Niekedy mám pocit že to je len kvôli sexu aj keď zasa si vravím že muž ktorý ma záujem len o toto by mi nevypisoval cele dni a nechodil na prechadzky 😀
@mantilka dospelí ľudia spolu bežne po pol roku už bývajú, podľa mňa by bolo úplne normálne keby u nej po pár mesiacoch napr. 2 x v týždni aj prespal, keď spolu už intímne žijú. Toto je také, že po práci si zasexuje a ide domov. Strašne neromantické a vzhľadom na 2x 90 km aj ťažko pochopiteľné. Ďalej je čudesné, že zo začiatku občas zostal a "teraz už dokonca ani to".
@grof_monte_christo keď robí stavebnú činnosť, tak najviac práce je v lete. Viac casu si mohol nájsť, ale to my objektívne nezhodnotime . To však neznamená, že ten vzťah nebude nikdy lepší a treba hneď hádzať flintu do žita. Je len na autorke, ako bude komunikovať s priateľom a ako si to nastavia.
Na to sa ho môžeš ty spýtať, prečo ide domov?
Ja si nemôžem pomôcť ale fakt mám pocit akoby si bola v roly milenky 🤔

@mantilka neponáhľam sa nikam, všetko je to stále ešte o spoznávaní samozrejme. Nepíšem tu o spoločnom bývaní len keď už príde večer tak mi to príde zvlástne že ide na noc domov keď už fungujeme normálne po intímnej stránke 😀