Čo robiť, keď stratíte dôveru vo vzťahu?
Ahojte s manzelom nas vztah je zlozity no verila som mu aspon ze ked je s malou sa o nu dobre stara kedze mi stale tvrdil ako sa on o nu uzasne stara….dnes som ostala v soku ked mi prisla spava ze ked ju berie na priehradu- taka mala restauracia pri jazere je tam aj detsky kutik tak zevraj sa tam onho stara casnicka a on malu uplne ignore a cely zas vysmiaty na telefone ze to vyzera ako keby mal milenku…potvrdila mi to aj ta casnicka kedze ju poznam tak som sa jej to narovinu opytala….nechcem mu to hned povedat ked pride domov ale neviem ako dalej postupovat uz mu v nicom neverim davala som mu sancu a toto ma dostalo…prepacte za vylev len som to potrebovala dostat von ach
dieťa sa snáď chvíľu zahrá v detskom kutiku aj samé, nie? Zas nemusí mat rodiča non stop za zadkom.
Čo znamená za sa oňho stará čašníčka?
A prečo by si mu to nemala hneď povedať? Normálne príde domov a vybav si to s nim. S kým iným, ak nie s nim?
čašníčka má čas dozerať na dieťa?
@pribinak on sa nezahra je velmi kontaktna ma len 2 roky treba na nu este dozerat
od koho ti prišla tá smska?
Čašníčka sa stará o koho? O muža či dcéru? Kto to poslal tu sms? Čašníčka prečo to robí? Veď je v práci,to stíha ešte aj "starať sa?"
@rozculena od kamaratky, je to zena jeho kamarata.
@jaskolka o dceru, ono zijeme na dedine, moc ludi tam nechodi vela krat je tam prazdno. Poslala mi to kamaratka. Bola tam mama jej muza a ta pozna mojho muza tak to hovorila zas jemu.
A teda co je problem? Myslim ten naozajstny? Pretoze on sa o dieta v tom case stara. To ze je na telefone, je irelevantne, pokial to ma zariadene inak-tj napriklad ta casnicka
@majlo1234 tak ked cudzi ludia to riesia ze uplne ignoruje dieta tak problem je nie? stara sa casnicka nie otec a to teda problem je ked ja mu verim ze je o nu dobre postarane a je v rukach niekoho ineho, keby sa nieco stalo tak co potom aako?
Nerob paniku. Tuto info mas sprostredkovane cez 3 ludi. Ked tam pojde na buduce, vybehni za nimi. Mozno mala ma tu čašníčku obľúbenú a pride za nou, ze pod sa hrat. Čašníčka sa nudí a ide. Na druhu stranu idem tam kde je kútik a chcem mat trosku aj ja klud, ze mala sa pohra, to zas nie je ignorancia
@betulinka1 ano lenze muz hovori ze ako sa jej venuje hraju sa spolu, mne zakazuje telefon len do ruky zobrat a potom sa dozviem ze 4 hodiny sedi pri pive s mobilom v ruke a o malu sa stara casnicka…
nabudúce choď tam,natoč si na mobil,ako sa "stará" a keď ti bude vykrikovať,tak mu to ukáž....
Mne príde,že ťa najviac vyrušuje ten mobil a nie,že sa nestará,aj keď sa stará. A ďalšia osoba ti povie,že to nakoniec tá čašníčka sa venuje oteckovi 😏. Nebuď paranoidná,na to máš ústa,aby si sa opýtala svojho muža,nie dávala na reči,,čo baby- známe povedali.
@zuzanita1609 dobre zuzka
Takže tú sms máš vlastne cez "otca koňa brata"teda cez kopec ľudí. Za prvé to vôbec nemusí znamenať,že 4 hodiny tam sedí pri pive a kašle na dieťa,a za druhé keď aj moje deti sa hraju v detskom kútiku,tak ani ja sa im do toho nemotam,a som rada,že môžem si zjesť jedlo a dať kávu v kľude
Ja som vôbec nepochopila kto všetko ti písal či ako. Ale to je jedno išla by som za ním keď tam pôjde a vybavila rovno na mieste nech to mňa nerobí debila.
No ja tiež viem aj 2 hod sedieť v kútiku/na ihrisku s mobilom v ruke, inokedy totiž absolútne nemám čas. Na dieťa/deti samozrejme priebežne pozerám čo robia a riešim prípadné problémy. Od tých cca 2 rokov už boli dosť samostatné v hraní sa.
Byť tebou, tak sa do toho moc nevŕtam. Povedz mu len, že to musí okamžite, ale naozaj okamžite prestať. A ty mu dávaš poslednú šancu. Pozeraj sa mu hlboko do očí, aby si si bola istá, že pochopil a cítil, že to myslíš vážne. Pozri, ty nevieš, či si volal s kamošmi alebo s milenkou... ale pravdu podľa mňa od neho aj tak nedostaneš. A tým, keď sa budeš moc vypytovať, spravíš zo seba tú slabú a on si ťa ešte aj prestane vážiť (viem, znie to dosť blbo, ale takí sú ľudia - cloveka co sami oklamu si nevazia). Dufam, ze sa preberie....
Nesnaž sa mať všetko pod kontrolou. Muž je otcom, to ako si to zariadi je jeho vec.
Dobre, tak podla fam co si pocula cez niekolkych ludi, sa nestara o dceru. Dobre, nieco na tom bude musiet byt pravda. Ale preco chodi niekde, kde pomaly nikto nechodi a je tam casnicka co sa mu "akoze" stara o dieta? Vsak tuto nieco nie je vporiadku. Porozpravala by som sa este s tymi babami o tom, ci nevedia viac a potom uplne otvorene s manzelom, ze takto to nepojde teda
Veríš viac,kamaratovej máme tvojho muža,ako vlastnému mužovi?Tak to máte vážnejšie problémy ako to,či sa starala o ju čašníčka...mm
Dobre a aky je naozajstny problem vo vasom manzelstve?
Lebo mne keby nejaka tetka povie ze moj muz bol na mobile a usmieval sa a isto ma milenku, tak jej odporucim navstevu psychiatra. Keby existuje miesto kde dostanem kavu a niekto mi zadara babysittuje, som tam pecena varena 😂 a tiez mobilujem. A keby mi muz povedal ze nemam byt na telefone, poslem ho na psychiatriu za tou prvou tetkou.
Podviedol ta v minulosti? Alebo si len od prirodzenia stihacka?

komunikacia, mozno potom parova terapia?