icon

Čo robiť, keď vám priateľ kazí Vianoce?

22. dec 2024

Čo mám robiť som už z toho zúfalá priateľ mi neustále kazí vianočnú atmosféru. Nepomôže mi s ničím okrem nákupu. To by som ešte prežila. Ale že mi treba niečo pratat chystať a tak a on neustále príde z práce a musí spat a nemôžem si pustiť podcast nemôžem si pustiť hudbu nemôžem robiť nič lebo on potrebuje spať. A nie, nemá prácu kde by sa nezastavil a nie nemá 50 aby bol neustále zmordovany.

Strana
z3
gerrwie_girl
26. dec 2024

@moncici7 ale ja mam pocit ze ty si vôbec nečítala o tej škodlivosti slúchadiel, lebo stále len píšeš o dobrom pocite z hudby. Ved to ti nikto neberie. Ale hudba sa dá počúvať aj "zdravšie".

autor
26. dec 2024

Všetko dobre dopadlo 🤣 aj moje hormóny sa ukludnili aj Vianoce sme zvládli aj už je po všetkom ďakujem za vaše rady. 😀 Najviac ma pobavilo že keď bude spat zbaliť sa a odísť k rodine 😀 😀

mantilka
28. dec 2024

@ina2405 áno, škodia. Moja mamka bola usna. Stále prízvukoval bratovi, aby nepoužíval často slúchadlá lebo poškodzujú sluch.
Idu ti neprirodzene veľké vibrácie zvuku do ucha. Je to veľký nápor na orgán sluchu.
Viac ti nevysvetlim, mamka už nie je medzi nami.

romino
29. dec 2024

@mantilka no tak to hovoris asi o hlasitosti pocuvania hudba. A teda neda sa povedat ze vseobecne sluchatka skodia.

Strana
z3