icon

Čo robiť, keď vás berie len ako kamarátku?

27. jan 2025

Mám kamaráta, bývame blízko seba a stretávali sme sa často. Máme veľa spoločného, vidím tam potencisl. Jednu dobu mi písal kvetnate správy ako ma má rád smajlíky že mu chybam neviem čo, potom to z ničoho nič upadlo. Vždy bol gentleman. Raz som u neho prespala, asi viete ako to dopadlo ehm. Potom sme zaspali v objatí až do rána. Keď som ho však konfrontovala povedal že ma berie ako kamarátku... Čo si mám myslieť? Fakt som zaľúbená lebo viem aké to bolo kým to upadlo a neviem ani prečo :(

rebi789
27. jan 2025

Povedal ti čo si máš o tom myslieť. Pre neho si iba kamarátka.

hopsas
27. jan 2025

Urobila si zásadnú chybu...veď vieš.. to ehm...dostal čo chcel a oznámil ti že už si iba kamoška. Vybavené.

autor
27. jan 2025

@rebi789 prečo potom mi písal pekne správy o tom ako ma na rád ako mu chybam? Prečo dokázal hodiny so mnou presedieť alebo prespať v objatí keď som vraj len kamoška :(

hopsas
27. jan 2025

Lebo to ehm je silná motivácia.

januska12323
27. jan 2025

Lebo stačí troška obkecať a zase bude ehm.

marianarem
27. jan 2025

Lebo nechce mat vztah, ale len vyhody vztahu. Cize pekne si s niekym popisat, obcas nejake intimnosti, ale bez akychkolvek zavazkov.

michal_dr
27. jan 2025

@autorka

Napísala si dosť podstatnú vetu:
"Keď som ho však konfrontovala povedal že ma berie ako kamarátku... " O čo išlo..? Vytočený chlap ako budíky, niekedy "zabije", ako sa vraví...

Osobne mi to tiež príde zaujímavé, taká zmena i napriek sexu, môže byť...nepoznám ani teba, ani jeho a ani aký mate vzťah medzi sebou..ťažko sa vyjadriť názorom.

Základom vzťahu je komunikácia v "kľude..." nie že ho vytočíš a idete sa rozprávať... Porozprávajte sa a uvidíš... ak ti povie, že ta berie ako kamarátku, tak to rešpektuj... Povedz mu, že to vnímaš inak a nechceš byť kamaratkou a teda končiš s nim kontakt, bez vyčitiek, hnevu...

Nechce, nechce, život ide ďalej... Stretneš chalana, ani nevieš ako, ktorý si bude vážiť, že ťa má...😉

ina2405
28. jan 2025

Každý deň príspevok, ako sa baba hneď vyspí s chalanom, ktorý sa o to ani snažiť nemusí, ktorý ani nedvorí, ani na rande nepozve a ako to, že po sexe už nemá záujem. Kedy sa poučíte? Chcete sa správať neviazane, tak ok. Ale trvalé vzťahy a láska takto nevzniknú.

dadka1997
28. jan 2025

Si kamaratka na sex nič viac

oli18
28. jan 2025

No mysli si co chces, odpovedal ti.

nynia
28. jan 2025

Chcel ta v posteli a teraz uz si len kamaratka dostal to o co mu islo. Alebo z jeho strany v posteli si mu nesadla aj to sa stava tak sa to rozhodol nechat v kamaratskej rovine a nechcel ta nejak zranit, ze ti to povie narovinu.

krasneleto
28. jan 2025

z toho co pises, sa na jeho pocitoch nic nezmenilo, akurat si struhol s tebou sex. lebo mohol, preco by tak neurobil... ak ta nadalej vnima ako kamaratku a vyjadril sa tak, nedufaj ze sa to zmeni ...

vilma7
28. jan 2025

Prečo? Lebo tam asi nie je chémia z jeho strany. Možno si len už dlho nerzol a keďže ste kamarati, nechcel ta hneď po sexe vyhodiť domov.

misanthropicdann
29. jan 2025

Lebo ta môže mať rád a môžeš mu chýbať aj ako kamarátka.
Môžeš ho priťahovať, môže mu byť s tebou dobre ale vzťah si nevie predstaviť, tak si a asi aj budeš len kamarátka.