Čo robiť, keď vás berie len ako kamarátku?
Mám kamaráta, bývame blízko seba a stretávali sme sa často. Máme veľa spoločného, vidím tam potencisl. Jednu dobu mi písal kvetnate správy ako ma má rád smajlíky že mu chybam neviem čo, potom to z ničoho nič upadlo. Vždy bol gentleman. Raz som u neho prespala, asi viete ako to dopadlo ehm. Potom sme zaspali v objatí až do rána. Keď som ho však konfrontovala povedal že ma berie ako kamarátku... Čo si mám myslieť? Fakt som zaľúbená lebo viem aké to bolo kým to upadlo a neviem ani prečo :(
Urobila si zásadnú chybu...veď vieš.. to ehm...dostal čo chcel a oznámil ti že už si iba kamoška. Vybavené.
@rebi789 prečo potom mi písal pekne správy o tom ako ma na rád ako mu chybam? Prečo dokázal hodiny so mnou presedieť alebo prespať v objatí keď som vraj len kamoška :(
Lebo to ehm je silná motivácia.
Lebo stačí troška obkecať a zase bude ehm.
Lebo nechce mat vztah, ale len vyhody vztahu. Cize pekne si s niekym popisat, obcas nejake intimnosti, ale bez akychkolvek zavazkov.
Napísala si dosť podstatnú vetu:
"Keď som ho však konfrontovala povedal že ma berie ako kamarátku... " O čo išlo..? Vytočený chlap ako budíky, niekedy "zabije", ako sa vraví...
Osobne mi to tiež príde zaujímavé, taká zmena i napriek sexu, môže byť...nepoznám ani teba, ani jeho a ani aký mate vzťah medzi sebou..ťažko sa vyjadriť názorom.
Základom vzťahu je komunikácia v "kľude..." nie že ho vytočíš a idete sa rozprávať... Porozprávajte sa a uvidíš... ak ti povie, že ta berie ako kamarátku, tak to rešpektuj... Povedz mu, že to vnímaš inak a nechceš byť kamaratkou a teda končiš s nim kontakt, bez vyčitiek, hnevu...
Nechce, nechce, život ide ďalej... Stretneš chalana, ani nevieš ako, ktorý si bude vážiť, že ťa má...😉
Každý deň príspevok, ako sa baba hneď vyspí s chalanom, ktorý sa o to ani snažiť nemusí, ktorý ani nedvorí, ani na rande nepozve a ako to, že po sexe už nemá záujem. Kedy sa poučíte? Chcete sa správať neviazane, tak ok. Ale trvalé vzťahy a láska takto nevzniknú.
Si kamaratka na sex nič viac
No mysli si co chces, odpovedal ti.
Chcel ta v posteli a teraz uz si len kamaratka dostal to o co mu islo. Alebo z jeho strany v posteli si mu nesadla aj to sa stava tak sa to rozhodol nechat v kamaratskej rovine a nechcel ta nejak zranit, ze ti to povie narovinu.
z toho co pises, sa na jeho pocitoch nic nezmenilo, akurat si struhol s tebou sex. lebo mohol, preco by tak neurobil... ak ta nadalej vnima ako kamaratku a vyjadril sa tak, nedufaj ze sa to zmeni ...
Prečo? Lebo tam asi nie je chémia z jeho strany. Možno si len už dlho nerzol a keďže ste kamarati, nechcel ta hneď po sexe vyhodiť domov.
Lebo ta môže mať rád a môžeš mu chýbať aj ako kamarátka.
Môžeš ho priťahovať, môže mu byť s tebou dobre ale vzťah si nevie predstaviť, tak si a asi aj budeš len kamarátka.

Povedal ti čo si máš o tom myslieť. Pre neho si iba kamarátka.