Čo robiť, keď zistím, že ma partner podvádza?
Ahojte . Mala som podozrenie, že ma priateľ podvadza so svojou ex priateľkou. Moju spolu dieťa netvoria spolu vzťah už 5 rokov ale za celých 5 rokov ma podvádzal s nou.
My sme spolu 5 rokov mame spolu syna .
Jeho podvadzanie sa potvrdilo nasla som všetky jeho konverzácie s ex.
V momente ako som sa to dozvedela som sa chcela odsťahovať ale on ma prehovára a tvrdí mi ze to nie je pravda a ze ma miluje ( aj keď to keď to je čierne na bielom )
Nooo to je vyhra taky chlap!!! Ak tema neni fake (co asi aj bude) tak podla mna ten “poklad” si ex zablokoval, nech je “doma klud” a nehysterci mu tam nonstop, kym si nenajde nejaku dalsiu mamicku svojho tretieho potomka. Akonahle vytiahne paty z domu da si ju odblokovat, alebo ma druhy tel. ci uz on alebo ex. Rozohral to na 2 strany a brnka si ego, ze sa onho biju 2 zeny. Kym tie su mimo z toho, ako by ho potesili, on so sebavedomim v burlivych vysinach lovi dalsiu “obet”
5r ta podvádzal klamal, ťahal na dve strany a tvoja výhra je ze si ju zablokoval??
Véd ho hsjzla posli k nej.. Ty kde máš nejakú sebaúctu, bit sa o kurevnika.. A vieš čo drz sa, sú aj také primitívne ženy, ktorým nič nevadí..
Ty si riadne naivná,zbalila by som dieťa aj seba a odišla hneď.podala o výživné a nech si užíva naďalej.co myslíš že keď si ju blokne tak nenájde spôsob ako sa snou naďalej stretávať,kúpi iný mobil,sim kartu a bude snou tak komunikovať.chlapi sú viac vynaliezavi ako my zeny

@petrao2 stretáva svoju dcéru u rodičov.. so svojou bývalou sa dohodol išiel aj k nej domov.
Dokonca keď som ja nebola doma tak ju nosil aj k nám do postele