icon

Čo robiť, keď zistím, že ma partner podvádza?

20. dec 2024

Ahojte . Mala som podozrenie, že ma priateľ podvadza so svojou ex priateľkou. Moju spolu dieťa netvoria spolu vzťah už 5 rokov ale za celých 5 rokov ma podvádzal s nou.
My sme spolu 5 rokov mame spolu syna .
Jeho podvadzanie sa potvrdilo nasla som všetky jeho konverzácie s ex.
V momente ako som sa to dozvedela som sa chcela odsťahovať ale on ma prehovára a tvrdí mi ze to nie je pravda a ze ma miluje ( aj keď to keď to je čierne na bielom )

Strana
z3
autor
23. dec 2024

@petrao2 stretáva svoju dcéru u rodičov.. so svojou bývalou sa dohodol išiel aj k nej domov.
Dokonca keď som ja nebola doma tak ju nosil aj k nám do postele

diaamax
24. dec 2024

Nooo to je vyhra taky chlap!!! Ak tema neni fake (co asi aj bude) tak podla mna ten “poklad” si ex zablokoval, nech je “doma klud” a nehysterci mu tam nonstop, kym si nenajde nejaku dalsiu mamicku svojho tretieho potomka. Akonahle vytiahne paty z domu da si ju odblokovat, alebo ma druhy tel. ci uz on alebo ex. Rozohral to na 2 strany a brnka si ego, ze sa onho biju 2 zeny. Kym tie su mimo z toho, ako by ho potesili, on so sebavedomim v burlivych vysinach lovi dalsiu “obet”

mk22
24. dec 2024

5r ta podvádzal klamal, ťahal na dve strany a tvoja výhra je ze si ju zablokoval??
Véd ho hsjzla posli k nej.. Ty kde máš nejakú sebaúctu, bit sa o kurevnika.. A vieš čo drz sa, sú aj také primitívne ženy, ktorým nič nevadí..

saraxyz
24. dec 2024

Keď sa rozišli kvôli tebe, tzn.ze si im pomohla rozbiť vzťah. Tak čo čakáš?

lenuska852
24. dec 2024

Ty si riadne naivná,zbalila by som dieťa aj seba a odišla hneď.podala o výživné a nech si užíva naďalej.co myslíš že keď si ju blokne tak nenájde spôsob ako sa snou naďalej stretávať,kúpi iný mobil,sim kartu a bude snou tak komunikovať.chlapi sú viac vynaliezavi ako my zeny

Strana
z3