Čo robiť pri jazykovej bariére so známym futbalistom?
Ahojte som Slovenka mám 21 rokov. V práci si ma všimol jeden Afričan chcel odomna instagram… tak som mu ho dala môžem povedať že sa mi veľmi páčil.. neskôr som zistila že je dosť známi na instagrame je to futbalista.. v našom meste prišiel hrať futbal a je tu uz nejakú dobu. Ma 38 rokov. No on vôbec nevie po slovensky ani zaťať ja viem anglicky tak B2.. viem plynule nemecky a trochu francúzsky ale to zas nevie on.. stále sa chystáme von no mám stresy z tej jazykovej bariéry keďže ja sa budem musieť snažiť stále anglicky on inak nevie..
čo si o tom myslite ?
Na Kapverdoch sa rozprava portugalsky
Ja zas môžem Cabo verdeanov dosť odporúčať 😁 ale tak my sa rozprávame po portugalsky… veľmi príjemní ľudia, bez stresu, taký typ ostrovných voľnych ľudí, dobrá hudba (vypočuj si napr.Lura), dobre jedlo, príjemná spoločnosť a podľa mňa najkrajší ľudia na svete
@tenerifka Ano, hovorí sa to o nich a myslím, že na tom niečo je. Sú to ostrovy, miešali sa tam ľudia z ďaleka. kamarát je ženatý s jednou, nádherná žena a ja tiež som už videla v Lisabone strasne veľa fešákov odtiaľ. Frajeri kamosiek a pod., stále si ich ľudia z mojho okolia vyberajú 😄Pekne stavaní chlapi, taká akoby opálená pokožka, nie úplní černosi, ja by som tomu z ista možno aj odpísala 🙈😀
@bluka2 ok, som za🙂, podme, ale bez deciek a bez chlapov.
Inak.....pred 2 rokmi som si objednala cez telefon malu pracu na dome....chlap mal portugalsky prizvuk. Ked som prisla do firmy osobne, tak sa zem zatriasla😂, a teda teraz uz viem, ze to nebol ani Portugalcan, ani Brazilcan...ale viac som vtedy nevyzvedala
@autor nechod s ním nikde .Mňa by už to odradilo, ako píšeš tie kdejaké sledovačky na insta a koho tam všelikoho má.Bud rozumná.Dosť ma zaráža, čo ti tu niektoré ženy radia že užiť si s ním atd. To je už len rozum.A potom tu máme diskusie ako nechcene otehotneli aj ked s ochranou atd,atd
@vevesh
Ono typek bude skor zo Sénégalu jak z Cap Verde.
Stavime sa?
@nikoletta1712
No tak to ma zaujima.
Daj podrobnosti
@trdelnik234 Ak nevie po francúzsky, tak Senegal to určite nebude.
Nuz klasika …o chvilu konci karieru, koncia mu víza, takze potrebuje zbalit nejaku mudru zenu, ktora si ho vezme a bude ho zivit.
@trdelnik234 Hodnotím to na základe mojích dvoch skúseností - jeden bol z Ugandy a druhý z Keňe…Čakala som naozaj niečo veľkolepé, ohromujúce, nečakané, nezabudnuteľné…Ale vôbec to tak nebolo, bohužial…V obidvoch prípadoch mi to jemne mandle poškrabkalo😂, ale žiadne nadrozmerné veľkosti neboli…Sympatické, čierne, jednooké, príjemné…
@nikoletta1712
Diky za odpoved.
Aj ja som si trochu myslela.
Overovat v praxi to ale nejdem.
@leni1977
Jaj,no hej vlastne.
Neprecitala som poriadne.
@nikoletta1712 😂😂😂
👍Top komentar tyzdña👍

Aké máš konkrétne ty od toho stretnutia očakávania?