Čo s klamárom?
Ženy ja už neviem, sme manželia 4 roky,máme 3 ročnú dcérku...pred rokom som prišla na to že si vypisuje s vydatou kolegyňou, nejako sme to ustáli a prisahal že sa to už nestane ....teraz si písal s bývalou,ani neviem o čom,ale keď som sa ho spýtala či si s ňou píše,tak že nie a zatĺkal.....klamal. doma pri konfrontácii,mi vykričal aká som ja neschopná,že malo zarábam a že on sa stará o malú a pod . Miesto toho aby sa priznál. A ,Objasnil to ,tak som v podstate vinná ja😁😁😁😁 čo s takým blbom? Ozaj ešte sa rozvodom vyhráža....ale to mi je už úprimne jedno
blbon?
@lvula Z pracovnej pozicie, ktoru mam, sa dozviem detaily a zakutie ludskych dusi. Velakrat partneri nemaju ani ponatia, po com ich polovicky robia ci snivaju.
Velakrat sa to zacne nevinne, poslanim gratulacnej smsky, ked protistrana podakuje a opyta sa zopar nevinnych otazok, typu Ako sa mas? Co tvoja rodina? atd.
Takze tvrdit, ze partneri si s niekym nevypisuju, aj ked len zopar viet z casu na cas, je tvrdit, ze zemegula nie je gulata. 😉
Tak, keď jej písal také sexuálne veci asi bude ten rozvod najlepsie rozhodnutie
Mňa by šlak trafil asi.
@eliaska101 už to poriesili on sam, začal sa mi vyhrážať striedavou starostlivostou a pod. Zajtra mám stretnutie s právnikom a dáme dokopy žiadosť o rozvod...

najlepšie bude sa s takým rozviesť