Čo s mužom, ktorý sústavne nedodrží čo sľúbi?
Prosím vás ako to riešiť? Má proste jednu negatívnu vlastnosť a to je že si z huby robí rit. Sám od seba niečo sľúbi (s čím mi napr ide pomôcť) a v poslednej chvíli to upraví alebo úplne zmení alebo príde s tým prečo teraz nie a snaží sa mi to vyhovoriť. Dobre urobil to spočiatku občas chápala som nie vždy všetko vyjde podľa plánu povedal ze príde a neprišiel využila som čas pre seba inak. Lenže za posledný týždeň takto nasluboval 5 veci a nebolo nič z toho. Dcére treba otepľovaky jedne som mala vyhliadnute na internete a sľúbil ze so mnou po nich pôjde. Ona sa tešila ze jej ich prinesieme ale samozrejme jemu sa nechce veľa snehu je a samé sracky prečo sa nedá, keby povedal hneď zbehnem taxíkom. Tak na pondelok nemá žiadne a zajtra sa musím terigat do obchodu po svojom. Sľúbil ze si zájdeme na večeru zrušil to, sľúbil ze ma vezme do nového otvoreného obchodu kde som túžila dlho ísť vyhováral sa dva dni a potom to zrušil. Už mu neverím čokoľvek pusti z úst. Sam sa navrhne a nedodrží to. Vlastne už nepamätám čo kedy dodržal. Všetko si už robím sama lebo mam pocit ze keď si to nevydupem neurobí pre mňa nič. Keď ho o pomoc nepýtam navrhne mi ju sám a nakoniec to aj tak celé ostane na mne. Vďaka mužom ako je on neverím v mužské sľuby a takisto je to úplne nevhodný príklad pre dcéru akurát sa jej zafixuje ze co muž sľúbi to je prd platné. Ako ho za tieto zlyhania potrestať? Ako ho podnietiť správať sa ako normálny človek a stať si za svojim?

@anonym_autor je to na nič. Ja si hovorím, že možno sú proste takí.. no dohováranie, upozorňovanie, hádky..nič nezaberá 😁 ja mám niekedy pocit, že je to taký mužský stav- úplne vypnutý mozog, jednostranné informácie a iq 80 spôsobujú to, že niečo povie a urobí niečo úplne iné 🤷🏻♀️😂 a najlepšie, keď to otočí proti 👌🏻 preto, si asi treba vážiť tie dobré stránky a tie zlé zase prežiť. Každý má niečo, my ženy tiež nie sme až tak super častokrát že.. 🙂