icon

Čo s takým chlapom?

30. nov 2019

Dámy, budem rada ak vyjadrite názor na situáciu.
S priateľom sme spolu cez 5rokov.Je o 18r starší(bol bezdetný, nikdy nebol ženatý). Máme plánované 1,5r dieťa. Pred narodením bolo všetko ôk.Každý mal vlastné financie, ja som kupovala stravu a všetko do domacnosti, co nie je najlacnejšie a on si splaca hypo. Malú prebalil možno 3x, kúpe až teraz po 1,5r. Nekrmi ju, nemá na to vraj nervy. Doma nevari, nikdy, neuprace a ak náhodou povysava, hovorí o tom este tyzden, ze sa mam od neho co ucit. Ja vysavam 2x do týždňa a aj na to pinda že ako. a celkovo poriadok v byte. Ženy, ja som cistotna, furt daco riadim, medzitým varim, nosim dieta na rukach pri tom, venujem sa jej a on pride z roboty(pol dna sedi v kancli a pol dna za volantom), lahne si,mobil do ruky a kava. A takto az do 18 kedy ja malu nachovam a o 19 ju dam spat. A on si ide cvicit do fitka. Jeho odpoveď ze prečo sa malej nevenuje:som unavený.
ffitko nie. Vsade rozpráva :na fitko vecer uz nie je
Furt len mo il

Strana
z2
deti95060810
30. nov 2019

stav na svoju mladosť a krásu...Troška mu vymeť ten účet...😉

retatka
Autor odpoveď zmazal
amelie2017
30. nov 2019

Kamaratka mala podobny pribeh. Ona 36, on 50 a ich spolocne prve dieta pre oboch. Pred narodenim dcery platili vsetko 50:50 a akosi sa nedohodli, ako to bude fungovat, ked bude s malou doma. Takze nadalej fugovalo vsetko napoly, az do kym jej nedosli uspory. V decembri mu povedala, ze od januara uz mu nebude moct davat polku za byt, lebo uz jej dosli uspory a podporu bude minat na jedlo a na malu. On jej nic nikdy nekupil, neskutocny zgrloz, podla ktoreho jej stavia 2 body, dvoje dupacky, jedno pyzamo a dost. Cely januar sa hadali, 1. februara, den po dcerinych narodeninach sa otecko vyparil z bytu aj s peniazmi, ktore ulozili malej na ucet, nejakych 2000€ a nechal ich s 20€ v penazenke, ona bez prace. Nastastie jej prvy mesiac pomohla sestra a od marca uz pracovala, mala v jasliach a ona v praci, ale spokojnejsia.

mirro
30. nov 2019

50e ti prispel? Waw. Že ho hanba nefackuje. To bude riadny chmulo vypočítavý. Ty plať potraviny a ja hypo. Keď sa ti nepáči, padaj. Och joj. Celé zle.

uglybetty1234
30. nov 2019

ahoj, ja mam tiez starsieho partnera. Ja mam 35, on 52. A je to super. Hycka si ma ako princeznu. Mam syna s predchazdajuceho vztahu a mame spolocneho trojrocneho. Od narodenia ho kupe iba on, krmi, vari, upratuje, nakupuje, stara sa o dom. Bola som doma 4 roky a nevycital mi ani EURO a vsetko prakticky tahal on a daval este aj mne na kadernicku, vsetko co som potrebovala.
Tvoj chlap je strasny chrapun. On si plati hypo na SVOJ byt a ty tahas vsetko ostatne a vlastne nemas nic. OTRAS. Je mi to luto, aj kvoli tebe aj malickej.
Nenechala by som ho takto rozpravat pred ludmi a klamat, ked to tak nie je. Nebud hlupa a nebud ticho. A jemu tiez mozes predniest navrh na urcenie vyzivneho na malolete dieta a manzelku. Ocividne ako otec zlyhava na celej ciare, tak bud mudra a mysli na seba a svoje dieta. Ak on sa nebude snazit, tak vztah medzi nim a malou nebude dobry., alebo skor nijaky. Tak ho nesetri

mirro
30. nov 2019

@uglybetty1234 autorke sa naplno otvoria oči,keď po md nastúpi do práce,a doma ju bude čakať druhá smena plus finančne bude ťahať domácnosť ona.

maminuska
30. nov 2019

No Ja osobne by som si 50 tnika v tvojom krásnom veku na krk neuviazala. Ty keď budeš mat 45 ako napríklad ja, tak tvoj partner 63, čo je pre mňa v podstate dôchodca. Každý budete v inej životnej fáze, si ešte užijes😕.Keby stál aspoň za to, ale tento kúsok je že taký výpredajový. Prepáč ale chýba ti noha alebo oko keď si si nenašla niečo lepšie?

katarinka89
30. nov 2019

Nechápem domácnosti, kde sú peniaze podelené na moje a tvoje a nie naše 🤔🙄 kde má žena na MD vráť prachy keď musí byť s dieťaťom? 👎 Je to blbec

montemotherone
30. nov 2019

Nuž, svadba, spoločné bývanie ešte pred tým ako začnete plánovať dieťa... tieto trápne tradície majú niečo do seba 😏

kamitomi
30. nov 2019

Tak ja by som mu asi dala lístok so zoznamom čo treba kúpiť, ak chce jesť tak nech láskavo nakúpi cestou z práce. Ak nenakúpi a nezaplatí, tak navar len pre seba a malú a keď príde domov nech si omastí chlieb s maslom, pravda ak niečo z toho bude doma 🙂 Oper len sebe a malej, drogériu tiež len pre seba a malú. A asi by som skúsila týždeň doma nič neupratať, je to ťažké keď si zvyknutá na poriadok ale dá sa to vydržať. U nás to pomohlo 😉
Ak ho to nepreberie, a myslím že asi nie, tak potom len úprk od neho. A keď mu súd dá sumu na alimenty tak sa aj poserie lebo keďže dobre zarába, bude to viac ako 50 Eur, a keď si bude musieť platiť aj stravu čo teraz platíš ty tak ho zrejme vystrie, držgroša. Toto nechápem, ako môže rodič takto šetriť na dieťati..... 😠

0silvia0
1. dec 2019

Ako stihas chodit pracovat ked pises, ze ti s nicim nepomoze? Aspon to dieta teda postrazi?
Ak sa on nehanbi vyzierat teba a prijimat to, co mu ty davas, tak ty sa nehanbi byt na neho tvrda a pokial ti neda viac financii na stravu, tak mu nevar a neupratuj, vecer lahni a odpocivaj, lebo aj ty si unavena ako on, lebo mas neschopneho chlapa a musis zhanat peniaze na stravu.

stanulienkat
1. dec 2019

No co, s vyberom partnera uz nic nenarobis. Len ma zarazila tvoja veta,ze si si uzivala a nakupovala predtym. Ze ty nebudes skreckovat. No to praveze normalni ludia robia. Clovek bezne mysli na zadne vratka,aspin by si nebola v takejto situacii. My sme dieta planovali a vedela som,ze budem mat vypadok financii,tak som si najpr nasporila,aby som vedela riesit nepredvidatelne situacie. Sice som z toho nic neminula,lebo u nas vsetko tahal manzel,ale mala som istotu. A to som vedela dopredu,ze manzel sa o nas postara. Takze nezit zo dna na den,ale rozmyslat na zadne dvierka.

maminuska
1. dec 2019

@stanulienkat to myslenie na zadné vrátka dnes mladým ľudom veľmi chýba. Bohužiaľ to dopilovávam aj so svojim 20 ročným synom , aby si robil úspory, lebo zatiaľ to akosi ide mimo neho 🙂

bublinka1426
1. dec 2019

ak jeho je byt, a on len to splaca. tak on si zije svoj zivot, vy vlastne nemate nic. toto sa zle cita. fakt a uz toboz ked mate spolu dieta. :( cele zle

bublinka1426
1. dec 2019

a este jedna vec, asi sa ma radsej ako pojem rodina. tazko sudit ale ak na energou na fitko ma mat na vas :O to nehovorim o tom ze uz raz ked mate dieta, tipujem z lasky peniaze sa prestanu delit . ten chlap si zije svpj svet musis sa s nim porozpravat. nie je to fer voci tebe a babu

clarke
1. dec 2019

Skus ísť do podnájmu. Neviem ako to s nim vydržíš ... Skus sa spýtať kamošky ci by si u nej nemohla bývať dno sa s ňou dohodnúť ze by ste šli obydve do podnájmu

alzbetkacicka
1. dec 2019

Veru preč od takého chlapa,už len horšie bude on sa nikdy nezmení

bodka70
3. dec 2019

ty máš len "svalnaté" reči, ako si od neho nedáš skákať po hlave ... ale veru si dáš. Síce raz za čas ukážeš, že sa ti to nepáči, aj dačo porozprávaš, ale v skutočnosti všetko ide podľa neho, ako to lakomcovi vyhovuje. A ešte sa schovávaš za dcéru, že to kvôli nej robíš. Jemu je hanba, ako sa správa k tebe a dcére, ako na vás šetrí, ako myslí len na seba. Tebe je hanba, že mu to dovolíš.

nefertiti5843
3. dec 2019

Myslím, že to dieťa bolo plánované len z tvojej strany...

nefertiti5843
3. dec 2019

Nevariť....neprať....neupratovať.....a hlavne neposkytovať sexuálne služby!!!! Ak mu toto odoprieš, poserie sa od jedu 😀

katpizur
4. dec 2019

Juj v takejto situacii by som zahajila strajk, o nic by som sa nestarala, akurat tak o malu. Ale inak o nic. Toto neni normalne aby si takto zil. A ja si duplom neviem predstavit, ze by som takeho chlap mala vedla seba, ved by ma trafilo asi!

ketrinka2017
5. dec 2019

To poznám niečo s toho vo pises😒to upratovanie a frflanie... Doma nevari, nikdy, neuprace a ak náhodou povysava, hovorí o tom este tyzden, ze sa mam od neho co ucit. Ja vysavam 2x do týždňa a aj na to pinda že ako. a celkovo poriadok v byte. Ženy, ja som cistotna, furt daco riadim, medzitým varim, nosim dieta na rukach pri tom, venujem sa jej (toto iste aj ja mam) 😤😤😤😤

Strana
z2