Čo sa ženám nepáči na iných ženách?
Tak zacnem diskusiu ja prva a som zvedava, ktore odpovede sa tu budu opakovat🙂
Mne sa nepacia povrchne a nadradene zeny. Take, co okato poukazuju na to, co vsetko dosiahli, co všetko vlastnia za ucelom, aby dehonestovali a ponizili zeny, co take nieco nemaju. Napriklad zeny, ktore cvicia, tak automaticky zeny, ktore necvicia nazyvaju lenivymi a tlstymi. Miesto toho, aby motivovali ine zeny, tak budu poukazovat na seba, ake su oni skvele a tie druhe, co to nerobia, su automaticky k nicomu. Alebo zeny, ktore maju karieru a titul, budu zhadzovat zeny bez kariery alebo dehonestovat ich pracu,pretoze nie je v ich ociach dostatocne ohodnotena. Dalej si nerozumiem so zenami, ktore sa snazia pretlacat svoju pravdu a snazia sa manipulovat s okolim. Trebars to vidim aj tu na MK. Je zadana nejaka tema,kde autorka viackrat zdorazni, ako sa veci maju, ale niektore ju budu presviedcat o opaku. A temu nakoniec zmanipuluju tak, ze sa uz ubera uplne inym smerom, podla ich scenara, len aby mali oni to hlavne slovo. A este nemam rada zeny 40 a 50+ ktore ponizuju a zosmiešňujú mlade zeny. Napise tu zena, silou mocou sa snazia vysnorit jej vek a potom zacnu na nu utocit, ze je mlada a sprosta. Pride mi smutne, ze miesto rady, ju tu caka taka sprcha, ze ta zena sa podla mna citi este ovela horsie, ako ked tu napisala. Lebo tieto zeny maju pocit, ze ked su tu dlhe roky, ze to je vlastne ich platforma a len oni maju pravo na vyjadrenie nazoru. Chcela som tento prispevok napisat neanonymne, ale po minulych skusenostiach, ked niektore z vas maju tolko casu ze snoria, kto co kde komentoval a napisal v minulosti, som sa rozhodla napisat to ako anonym, pretoze tema je o tom, co sa vam nepaci na inych zenach a chcem si precitat, ako sa my zeny vnimame. A chcem aby sa tato tema uberala tymto smerom a neboli tu zas popisane hluposti a preco anonym a preco toto a tamto. Tak sa, prosim, snazte pisat k veci. Dakujem a prajem prijemny den 🙂
Mne sa nepáči na ženách, rozvedených ženách, že všetku vinu zvaľujú na mužov a chcú z nich vyžmýkať aj gate cez výživné ale keď majú dať dieťa aj mimo určenia súdom, už je PROBLÉM.
A potom neznášam ženy, čo si myslia, ze zjedli všetku múdrosť sveta.
A ktoré tak divne gestikulujú, rukou ako "madam" a špulia pery ako kačenky 😬
Ale vlastne, len s tým prvým sa neviem vyrovnať doteraz. A najviac to neznášam.
@sweet20 ano, to sa ani mne nepaci :D mne sa napríklad nepaci, ked sa zena nevie primerane obliect. Napriklad ide zena s nadvahou k lekarovi a da si nejake biele kvietkovane legíny, ktore jej este podčiarknu tie nedostatky.
Ked je zena vulgarna, hlupa, hlucna... moze byt oblecena od hlavy po paty v znackovom a hrat sa na nieco viac, ale ked otvori usta, hned vidno, ze je sedlana.
@kavasmliekom suhlasim absolutne so vsetkym 😉 aj tu to casto citame, ked zena este len riesi nejsky problem s manželom a uz hned tu ma od odbornicok litanie o tom, ako z rozvodu ma vyzmykat maximum :D
@diewcatqoo toto je presne moja byvala sefova 😁
Mne sa nepaci ze (niektore) zeny nemaju ziadnu sebauctu a neskutocne sa dokazu ponizovat (vid relacie typy Mama ozen ma, Farmar hlada zenu, Nevesta pre milionara, Vezmes si ma).
Mne sa nepáči,keď je niekto vztahovačný ",frfle" a obviňuje celý svet pomaly,keď sa mu nedarí a taktiež sebalutosť. To by už ako vypadal svet,keby sme všetci rovnakí? 😏
A falosnost este ale to sa tyka oboch pohlavi.
@diewcatqoo niečo podobné som chcela aj ja napísať - začala som vyčleňovať zo svojho života ženy, ktoré majú peniaze a vyžadujú 5*, ale vyjadrovanie a správanie na úrovni štvrtej cenovej.
Nepáči sa mi ked ženy mudruju, presviedčaju niekoho o svojej pravde a nevedia pripustiť iný názor, vulgarnosť, a hlavne také tie, ktore by sa ti aj do riti vopchali a za chrbtom ohovárajú
Chvastanie sa, ponižovanie iných, lenivosť, vulgárnosť, bezcitnost, nedostatok pokory, pokrivené hodnoty, intriganstvo, závisť, nenávisť, zákernosť.
neznášam slovník kočiša u ženy, chýbajúcu jemnosť...
Mne všeobecne začala vekom vadit hlúposť ľudí. /Neviem či príčinou môže byt jednoduchosť, negramotnosť, nevšímavost, nevedomosť, povysenectvo?/ Samozrejme pozastavim sa nad oblečením, vizážou všeobecne, aj sama nad sebou🤣🥱🫣 ale nakoniec si poviem, pre všetkých slnko svieti a aj takých berie autobus🥰 každý sme nejaký a onaký.
A ozaj čo mi ešte vadí, ak nešťastný človek okolo seba seje zlo a obviňuje za to všetkých okolo, len nie seba.
Mne sa otvára nožík vo vrecku, keď čítam (počujem) ako ženy zhadzujú ženy celkovo. Všetky tie stupídne kydy, ake príšerne sú ženske kolektívy a ženy zle šefky, soferky, nevedia uvažovať logicky... A tiež všetky tie, ktoré nepochopili myšlienku feminizmu a myslia si, že feminizmus je účet rozdelený na presnú polovicu a keď raz chlap zaplatil kávu, už su zlatokopky, závislé od jeho peňazí.
Všetky ostatné (pre mňa) negatívne nastavenia má rusia rovnako u žien ako u muzov.
Tak ja som asi divná, ale mne nič nevadí 😁.
Každý sme nejaký, rešpektujem ľudí takých akí sú. Prirodzene s niektorými si rozumiem viac, s inými menej alebo vôbec. Ale že by mi to vyslovene vadilo, to nie.
Nemôžem povedať, že vyslovene vadí, ale vnímam to a bočím od nich...také tie gadžule, čo sú tisíc % presvedčené o svojej pravde a "idem, riešim" a keď už sa nedá pohádať, tak aspoň ponadávajú, poohovarajú a držia v sebe nenávisť desaťročia ako vrany...milión tráum z minulosti, komplexy, nespokojnosť s vlastným životom, tak sa naučili aspoň byť papulnaté a miesto toho aby skočili na terapiu, radšej sú jediné lietadlo medzi bláznami
Všetky tieto páči a nepáči sú povrchne veci. Veľa x mi niekto nie je sympaticky ale časom to nie je také zle. Dokonca ma mnoho žien prekvapilo, že si s nimi rozumiem. ;D A iné zas neprekvapili, i keď som si povedala, že tomu dám šancu, lebo sama dotyčná sa chcela stretávať a byt viac v kontakte ale ozaj, priateľstvo sa nedá vynútiť a ostali sme známe. Kecneme o malichernostiach, keď sa náhodou zocime. ;D
Zvyčajne sa nepáči to, čo máme a nechceme mať my, alebo naopak nemáme a veľmi po tom tuzime až závidíme.. potom sú tu stereotypy a akési ináč zo nejde odpovede.. ale stále sa najde niekto, kto to zažil ináč. ;D Alebo nemáme dostatočne pevne hranice a obávame sa, že druhý nás prevalcuje..
Celkovo nemam rada arogantne zeny (ale ani muzov) a co mi teda zdviha tlak je, ze ked je nejaka zena pekna, tak ju hned povazuju za hlupu 🤨 a teda nikto nevie tak zhodit a pourazat zenu, ako ina zena
Ženy, čo za trochu peňazí a blahobytu zapredajú aj vlastnú hrdosť. A take tie vulgárne, primitívne , jednoduché, agresívne - čo si toto zamieňajú za asertivitu.
asi najviac zeny s nizkym intelektom, ktore dokazu muzom robit otroka, sluhu, byt roky doma a potom vulgarne primitivne zeny, ktore by si dali za 1,5€ prevrtat koleno.
Neznasam attention whores a drama queens, povrchne zeny ktore riesia iba svoj vyzor a nezamyslaju sa nad ziadnymi skutocnymi problemami, nafukane zeny mysliace si ze ich pohlad vzniknuty na zaklade ich subjektivnych domnienok je jediny spravny a velmi extrovertne to vyjadruju, falošné ohovárajúce, cholerické ktoré vytočí akákoľvek banalita
-vizuálne sa mi nepáčia telové legíny a obtiahnutý predok a zadok a koženková bunda k tomu, je to nechutné plus k tomu drdol vyčesaný na čele. Samozrejme mimo fitka.
-čo sa týka správania, neznášam afektované ženy, toto fakt nedávam, nemám na to vnímače.
- neznášam, keď niekto mladší hovorí staršej žene "teta" a to napríklad 20-ročná 40ročnej. Strašné slovo "teta"
Ženy bez názoru...muž, mama povedali a tak to tak musí byť.Take čo každú druhú vetu začínajú môj muz...Zeny, ktoré aj, keby čo bolo ich deti to je jedno či malé či dospelé sú najlepšie, najšikovnejšie, najlepšie sa vydali, oženili, išli na najlepšiu dovolenku.Zeny závistlive, hlúpe, klebetne.Zeny samotrpitelky, keby som to nespravila, neupratala, nevybavila rodina by to neprežila.zeny čo sa k malým deťom správajú ako k opicke ukáž čo vieš, povedz to po anglicky 😆
To ich klebetenie a ohovaranie poza chrbat, intrigy, fajcenie, krcmovy slovnik a nadavky, povrchnost, ked sa hraju na nieco viac, ta hlupost ked kvoli inym, okoliu ci "mode" nicia svoje telo a prirodzenu krasu a vyrobia zo seba kacice a odpudzujuce prerobene zenske karikatury.
Ja nemam nic take co sa mi vylozene nepaci na zenach, ale skor celkovo na ludoch. Hnusia sa mi fajciari. No a lezu mi na nervy aj neuspesni ludia, kt sa snazia svoj marazmus zhodit na niekoho ineho, hladat vinu v niekom inom a o uspesnych ludoch sa vyjadruju ze su vlastne povrchni a im peniaze k stastiu netreba a otras a bla bla a teda pritom maju v sebe kopec zavisti a zaste 🤷🏼♀️
Mam okolo seba viac uspesnych zien, kt su naozaj uzasne a ked mozu pomozu a kazda jedna zazila uz debilne kecy ake su karieristky a chudata deti, ze idu do jasliciek a podobne a aj manzelia chudaci 😂
Takze este pridam, ze nemam rada ludi, kt sa seru druhym do zivota a najlepsie vedia povedat co by ostatni mali/nemali robit a pritom ich zivot je uplna katastrofa.
Takze nech si kazdy uprace najprv svoje sracky a potom riesi, ze kto co nosi, robi, aky je alebo nie je a aky zivot zije.

Uz tu bola taka tema ale budem sa opakovat, napr leginy na verejnosti, zarezane atd.. 😀😀