icon

Čo si mám myslieť o mužovi, ktorý neupratuje?

4. jún 2025
Strana
z2
autor
4. jún 2025

Včera som po 2 mesiacoch písania a 5 rande vonku bola pozvaná k jednému chlapcovi domov býva sám..baby všade bol neporiadok veci kade tade...som mala chuť sa otočiť na päte a ísť domov...pozreli sme si film a keď som sa ho opýtala či neuprtuje keď mu má prísť návšteva tak mi povedal že mu upratuje mama raz za týždeň 🙈
Odišla som a teraz rozmýšľam čo robiť

lukbe
4. jún 2025

Nič, zabudnúť.

taktotedanie
4. jún 2025

Nic
Nabuduce sa naucis otocit na prahu dveri hned a nie sediet na pouzitych trenkach z pondelka a omrviniek z vecere

autor
4. jún 2025
@taktotedanie

Nic
Nabuduce sa naucis otocit na prahu dveri hned a nie sediet na pouzitych trenkach z pondelka a omrviniek z vecere

@taktotedanie gauč ako jediný vyzeral čisto...ale asi len vyzeral

gabu_lienka
4. jún 2025

Upratuje mama raz za tyzden 🤣🤣🤣 prosim ta, kolko ma toto decko rokov? Fakt ma to zaujima.
Ak rozmyslas, co robit, tak si predstav, ze nebude upratovat mama raz za tyzden ale ty. Este by nedajboze deti pribudli a budes mat ako bonus na krku svokrine decko. Strasne volaco takyto neschopaci.

taktotedanie
4. jún 2025

Skusala si sa pozriet aj pod gauc? 😂

autor
4. jún 2025
@gabu_lienka

Upratuje mama raz za tyzden 🤣🤣🤣 prosim ta, kolko ma toto decko rokov? Fakt ma to zaujima.
Ak rozmyslas, co robit, tak si predstav, ze nebude upratovat mama raz za tyzden ale ty. Este by nedajboze deti pribudli a budes mat ako bonus na krku svokrine decko. Strasne volaco takyto neschopaci.

@gabu_lienka 25..no veď práve... neodpisujem mu už ja správy ..ale asi by som mu mala na rovinu napísať že čo sa mi nepáčilo

autor
4. jún 2025
@taktotedanie

Skusala si sa pozriet aj pod gauc? 😂

@taktotedanie to som neriskovala 😂🙏

taktotedanie
4. jún 2025

Neghostuj ho, je to ponizujuce pre teba aj pre neho
Napis mu jednu spravu kde podakujem za film a vecer no bohuzial si nemyslis, ze upratovanie mamkou 1x tyzdenne je v poriadku u chlapa v takom veku, ktory ma zdrave ruky a zdrave nohy a nie je kvadruplegik , hlavne ak ocakava prvykrat navstevu ze y a ty hladas jednoducho nieco ine
Nech sa mu dari a dalej uz neodpisuj

autor
4. jún 2025
@taktotedanie

Neghostuj ho, je to ponizujuce pre teba aj pre neho
Napis mu jednu spravu kde podakujem za film a vecer no bohuzial si nemyslis, ze upratovanie mamkou 1x tyzdenne je v poriadku u chlapa v takom veku, ktory ma zdrave ruky a zdrave nohy a nie je kvadruplegik , hlavne ak ocakava prvykrat navstevu ze y a ty hladas jednoducho nieco ine
Nech sa mu dari a dalej uz neodpisuj

@taktotedanie áno tak nejak to plánujem napísať

Najlepšie že samozrejme chcel sex ale som mu povedala že ešte nie ..

enmery
4. jún 2025

On chce sex. Tak si Ťa váži, že až ma problém upratať a odložiť pár vecí, ale na sex mamku nepotrebuje. A mamka mu chodí upratovať. Dúfam, že Ti to otvorilo oči. Poďakuj mu za čas a úprimne napíš, že medzi vami to fungovať nebude a popraj mu veľa šťastia v živote a viac nerieš ani nediskutuj s ním o tom bordeli a nastavení, že mamka mi príde upratať. Pretože sa iba na serieš a budeš ešte viac sklamaná.

januska12323
4. jún 2025

Napíš mu nech pýta od mamičky alebo inej slúžky.

ika02
4. jún 2025

Ahoj, ukázal Ti, čo Ťa čaká, ak s ním vhupnes do vzťahu. Mala by si lenivé, humusácke decko ešte skôr, ako by si otehotnela. Rýchlo preč, ani kúsok zdravého úsudku ten človek nemá.

taktotedanie
4. jún 2025

Jeeeezis… aspon si si zachovala kusok hrdosti
Ukoncit, odstrihnut
Nech mu mamka zbiera pouzite kondomy od inej zenskej

mimikarol
4. jún 2025

Čo je to za chlapa a len ja sa pýtam čo je to za mamu??? Že ju to baví ženu v rokoch obskakovať 25 ročného syna. Akože ani by ma nehlo. Keď je pohodlný nech si platí upratovačku.
Autorka dobre si spravila. Už sa s ním nestretnú. Tam by si mala na krku nielen lenivého chlapa čo je zvyknutý sa nechať celý život obskakovať, ale aj divnú svokru

jana_eyre_2
4. jún 2025

No ja si myslím, že ak sa mi niečo nepáči, treba to povedať na rovinu a nie len otočiť sa na päte.. nepomoze to síce tebe, ale nasledujúcej slečne možno hej, keď mu možno po tvojich slovách dopne že už je dospelý a musí veci robiť sám a nie mať mamu ako slúžku.. 🥴

jesenzima
4. jún 2025
@mimikarol

Čo je to za chlapa a len ja sa pýtam čo je to za mamu??? Že ju to baví ženu v rokoch obskakovať 25 ročného syna. Akože ani by ma nehlo. Keď je pohodlný nech si platí upratovačku.
Autorka dobre si spravila. Už sa s ním nestretnú. Tam by si mala na krku nielen lenivého chlapa čo je zvyknutý sa nechať celý život obskakovať, ale aj divnú svokru

@mimikarol poznám ženu, ktorá takto chodí upratovať synovi 40tnikovi, 2x do týždňa,aj mu vari. On sedí doma, pozerá telku a ona ešte aj počas jej pnky s boľavým chrbátom mu chodila prať a upratovať. A keď som sa jej opýtala, tak vraj oni sú tak zvyknutí. 🤦🤦

enmery
4. jún 2025
@jana_eyre_2

No ja si myslím, že ak sa mi niečo nepáči, treba to povedať na rovinu a nie len otočiť sa na päte.. nepomoze to síce tebe, ale nasledujúcej slečne možno hej, keď mu možno po tvojich slovách dopne že už je dospelý a musí veci robiť sám a nie mať mamu ako slúžku.. 🥴

@jana_eyre_2 Takýto sa nezmení nikdy. Inak by tu nebolo xy tém od žien žijúcich s takýmito mužmi. Keďže mu chodí mamka upratovať, má to tak nastavené, mamka tiež nebude normálna, takto vychovať syna a obskakovať ho. Ale sex by chce. Nech si skočí do bordelu, tam aspoň bude musieť za službu zaplatiť.

michaela329
4. jún 2025

Hm... taký akého vychovala tá mama 🤷 Ja sa poznám, odo mňa by to schytal medzi dverami, že mohol trochu upratať.

jana_eyre_2
4. jún 2025
@enmery

@jana_eyre_2 Takýto sa nezmení nikdy. Inak by tu nebolo xy tém od žien žijúcich s takýmito mužmi. Keďže mu chodí mamka upratovať, má to tak nastavené, mamka tiež nebude normálna, takto vychovať syna a obskakovať ho. Ale sex by chce. Nech si skočí do bordelu, tam aspoň bude musieť za službu zaplatiť.

@enmery tak vždy je šanca že mu možno len nedochádza a myslí si že to je bežné že za neho upratuje mama 😅

bu_bu_bubak
4. jún 2025

"baby všade bol neporiadok veci kade"

Tomu sa hovori organizovany chaos 😄.

ismarela
4. jún 2025

Chcel od teba sex a ani sa neunúval upratať 🤣 akože… ser na neho a nič mu nevysvetľuj prosím ta, nestojí ani za to 🙄

simsalabim
4. jún 2025

Nechapem tu zenu, covtakto obsakuje dospekeho zdraveho syna. To vazne??? Jeho zena sa jej pekne podakuje.

anjelicek26
4. jún 2025

Podla mna by si mu mala jasne napisat, ze nehladas syna, ale muza...

zelenina1
4. jún 2025

Myslel by som si o nom, ze mu na tebe vobec nezalezi a primarnym cielom bolo osexovat ta 🙂

Ja som tiez tak trochu bordelar. Ked ale mala ku mne prist baba na ktorej mi zalezalo, mal som komplet vsetko vypucovane a upratane.

autor
Autor odpoveď zmazal
enmery
4. jún 2025
@jana_eyre_2

@enmery tak vždy je šanca že mu možno len nedochádza a myslí si že to je bežné že za neho upratuje mama 😅

@jana_eyre_2 No im to dochádza veľmi dobre. Oni meniť nič nebudú. Ty by si menila z totálneho luxusu a pohodlia nižšie?Čím skôr ženy pochopia, ako takíto muž myslí /len on a jeho pohodlie/, tým menej budú dúfať v zmenu,ktorá nenastane. Zato žena stratí pár rokov života.

autor
4. jún 2025
@jana_eyre_2

@jana_eyre_2
@jana_eyre_2 Tak som mu napísala..že prepáč ale nechcem chlapa čo si nevie doma urobiť poriadok..a ten pako že však časom sa nasťahuješ môžeš upratovať..napísala som mu že určite nie zbohom 🤨🙏🤣 strašne sa smejem

som_realistka
4. jún 2025

😀 toto mi pripomenulo diskusiu o chlapovi co byval u rodicov minul celu vyplatu na seba a auto, neodlozil ani cent a frajerke povedal, ze nech sa neboji, ked sa vezmu budu na tie vydaje dvaja.

jana_eyre_2
4. jún 2025

Pekný debil 😳 aspoň si to zistila rýchlo..

Strana
z2