Čo si mám myslieť o mužovi, ktorý neupratuje?
Aspoň vidíš, že sa netajil že hľadá slúžku.
Najväčšia hanba je tej mame. Čo to vychovala ? Nehanbí sa chodiť upratovať?
Ja by som chodila za synom, ale skontrolovať a podirigovat čo má ešte urobiť.
Buď rada, že si neprišla po upratovaní mamky.
Aspoň vidíš, že sa netajil že hľadá slúžku.
Najväčšia hanba je tej mame. Čo to vychovala ? Nehanbí sa chodiť upratovať?
Ja by som chodila za synom, ale skontrolovať a podirigovat čo má ešte urobiť.
@mantilka veď toto ja nechápem.. nás mama viedla k poriadku od mala a hanbila by som sa keby mi má chodiť upratovať..ako ja tak isto aj brat vie upratať 🙈
si mu zabrnkala tou správou na citlivú strunu a zahanbil sa, ale nedokáže si to priznať, preto taká odpoveď.... žiadna sebareflexia, typický ješitný chlap. 👎
Takže nenapísal, že bude sa snažiť dobudúcna lepšie si upratať, ale očakáva, že sa k nemu nasťahuje priateľka, ktorá to bude robiť za neho. Ospravedlňuje ho len vek, ale aj tak by to s nim mohlo byť do budúcnosti neľahké, keď je už aj dieťa, je ešte viac treba upratovať.
Aspoň bol sám sebou a úprinmný...😅
ale hej, to že niekto za neho upratuje - rozumej umýva taniere alebo drhne sprchový kút - to je ok, keď nie sám tak si to môže zaplatiť - aký je rozdiel keď príde dievčinka za 10€/hod a mama? čo sa týka špiny a prachu, to má predsa popratané...
ale to že sa neunúval popratať svoje rozhádzané veci a keď vedel - alebo aspoň dúfal - že prídeš - to je už absolutne no go ...
Pekný debil 😳 aspoň si to zistila rýchlo..
@jana_eyre_2 to by chcelo viac jeho odpovedí, tiež to mohol myslieť ako recesiu tú odpoveď - veď čo iné by sa dalo napísať?
ak musis nad tymto rozmyslat tak je s tebou nieco v neporiadku
neviem, ale skôr sa prikláňam k tomu, že ak príde dievčina za 10€/hod tak chlapec chce mať upratané, ale nemá na to čas alebo sa mu síce nechce ale vie že si musí za tieto služby zaplatiť, ak mama chodí stále "bezodplatne" a syn to berie ako samozrejmosť tak už to jedno nie je. Tento exemplár vyzerá na druhý prípad 🙂
Môj syn ma 12 rokov a musí si upratať izbu sam....
Hádam už od 5 rokov...
Teraz už aj prach utiera...vysáva...postel si musí prezliecť...
A inak...riady ...prádlo povešia...šeky dokáže ísť zaplatiť...nákup spraví
..raňajky...desiatu zvládne...rezne na obed spraví sam zemiakovu kašu....chleba vo vajci...parky ...cestoviny....bublaninu...pernik...všetko zvláda....
A chce to robiť...a rad...samozrejme nie vždy s takou chuťou...ale pripravujem ho na život...ze nie všetko bude za neho niekto robiť....vždy môže nastať situácia ze si musí poradiť...aj sam...a aj pomoct....a pevne dúfam...ze si to raz jeho žena ocení...ale v 25 mu radšej budem pestovať vnucence ako chodiť upratovať 😆😆
Narovinu mu povedz co je vo veci, nech sa preberie. Aby 25rocnemu muzovi upratovala mama. 🤦🏽♀️ Ta asi tiez nebude ok. Napis mu, ze s takym chlapom co si nevie ani sam upratat byt si nevies predstavit buducnost. Hotovo, nic viac netreba.
Čo je to za chlapa a len ja sa pýtam čo je to za mamu??? Že ju to baví ženu v rokoch obskakovať 25 ročného syna. Akože ani by ma nehlo. Keď je pohodlný nech si platí upratovačku.
Autorka dobre si spravila. Už sa s ním nestretnú. Tam by si mala na krku nielen lenivého chlapa čo je zvyknutý sa nechať celý život obskakovať, ale aj divnú svokru
@mimikarol presne toto mi napadne pri každej diskusii o podobne neschopných mužoch - čo to bolo/je za matku, že nevie vychovať poriadneho chlapa.
Môj syn ma 12 rokov a musí si upratať izbu sam....
Hádam už od 5 rokov...
Teraz už aj prach utiera...vysáva...postel si musí prezliecť...
A inak...riady ...prádlo povešia...šeky dokáže ísť zaplatiť...nákup spraví
..raňajky...desiatu zvládne...rezne na obed spraví sam zemiakovu kašu....chleba vo vajci...parky ...cestoviny....bublaninu...pernik...všetko zvláda....
A chce to robiť...a rad...samozrejme nie vždy s takou chuťou...ale pripravujem ho na život...ze nie všetko bude za neho niekto robiť....vždy môže nastať situácia ze si musí poradiť...aj sam...a aj pomoct....a pevne dúfam...ze si to raz jeho žena ocení...ale v 25 mu radšej budem pestovať vnucence ako chodiť upratovať 😆😆
@emuska30 neuč syna chodiť so šekmi na poštu, to bolo aktuálne tak v minulom storočí, založ si bezplatný účet v banke a nastav si trvalé príkazy (máš to bez zbytočných poplatkov a ušetríš čas chodením na poštu a státím v rade)
časom keď bude väčší ho naučíš že platby sa riešia cez internet banking a nie na pošte
poznám mladú ktorá takto utekala na poštu do radu so šekmi, lebo ju tak mamka naučila a ani sa nad tým nezamyslela pritom používala internet, sociálne siete, mala účet v banke
potom sa naučila že existuje internetbanking a nemusí zbytočne utekať na poštu
@emuska30 neuč syna chodiť so šekmi na poštu, to bolo aktuálne tak v minulom storočí, založ si bezplatný účet v banke a nastav si trvalé príkazy (máš to bez zbytočných poplatkov a ušetríš čas chodením na poštu a státím v rade)
časom keď bude väčší ho naučíš že platby sa riešia cez internet banking a nie na pošte
poznám mladú ktorá takto utekala na poštu do radu so šekmi, lebo ju tak mamka naučila a ani sa nad tým nezamyslela pritom používala internet, sociálne siete, mala účet v banke
@maranco dobrá rada
Vedz, že ak v tomto vzťahu budeš pokračovať, staneš sa jeho mamou Ty 😞
Maminka ho aj umyva? Osobna hygiena asi tiez nebude velke terno...
To nemyslíš vážne čo ti odpísal 😂😂😂😂😂😂 ja umrem...
Vedz, že ak v tomto vzťahu budeš pokračovať, staneš sa jeho mamou Ty 😞
@duratlicka nepokračujem 😊
Maminka ho aj umyva? Osobna hygiena asi tiez nebude velke terno...
@bmolko je to možné 😂
Ze by si ho mala upratat 🙂
... že mu mamka stále upratovala a nemá k tomu vzťah. Potrebuje gazdinú, nie ženu, ktorú bude ľúbiť. Alebo len takú bude ľúbiť, ktorá mu zabezpečí full servis 🤷♀️ inak si to neviem vysvetliť
od chlapa ktorému upratuje maminka ruky preč, čakalo by to aj teba. Ja nerozumiem prečo niekomu musí chodiť upratovať mama? On nemá ruky a nevidí ten bordel?
@maranco to samozrejme ma...ma svoju kartu a svoj IB ale samozrejme musí vedieť ze existuje aj posta...a tiež vie vypísať obálku....ale keď vidím dospelých ľudí na poste a nevie kto je adresát a odosielateľ.....a tobôž vypísať sek....tak......a v tom prípade si tou kartou a ib môže skúšať tak prejsť po💩

Mozno sa nad tym aspon zamysli....alebo skor nie 🙄