Čo si myslieť o netradičnom správaní pri bozkávaní?
Keby vam pri bozkavani z celej sily fukol do ust, napil sa vody a z ust do ust vam ju vylial, alebo mu poviete, ze sa vam nepaci, ked vam chodi jazykom po dasnach a zuboch a on to po case znova zopakuje, jeho ospravedlnenia su, ze mu z vas harasi, lebo ste malo spolu a ze by vam neublizil, ze to len neodhadol, a podobne.
@anonym_autor Dúfam, že si troll. Lebo ak nie, tak sa s tým mužom musis ihneď rozísť.
To je nič... ja poznám chlapa, ktorý žene najprv strčí prst tam dole a potom jej ten prst nechá vylízať a strčí jej ho hlboko do úst... humusák...
@chocolatebox Nie je sedlak. Pochadza z mesta. Oblieka sa slusne a pracuje v korporate, ani nechodi po lokaloch a nepije.
@anonym_autor Ťa druhá a tretia veta pasuju úplne na mňa. 🙂 Ale takáto kravina by ma nenapadla ani keď som mal 10 rokov. Opusti takéhoto debila. Ale fakt ihneď.
@anonym_autor takého debila mám v robote a on si nonstop spara v nose 🤮
@anonym_fa28c8 Fuj. To mu len tak tolerujete?
To je nič... ja poznám chlapa, ktorý žene najprv strčí prst tam dole a potom jej ten prst nechá vylízať a strčí jej ho hlboko do úst... humusák...
@morpheuss Ako by som ti to vysvetlil ? No mas sudruzky, ktore ta s radostou dokoncia oralne po predoslom vaginalnom styku. V sexe nie je nic nechutne, co robia obaja s nadsenim.
@chocolatebox Nie je sedlak. Pochadza z mesta. Oblieka sa slusne a pracuje v korporate, ani nechodi po lokaloch a nepije.
@anonym_autor Je to sedlák. Je úplne jedno odkiaľ pochádza, správa sa ako primitív. Ty si to ospravedlňuješ inými vlastnosťami, ale jeho správanie ťa vytáča a on ho nehodlá zmeniť.
@chocolatebox Dakujem za radu. Naozaj hodnotne. Pisu sem stovky zien, tak pribeh moze byt podobny a posielat ma k odbornikovi, co mu poviem? Ze sa citim pri partnerovi niekedy ako jeho kamarat, lebo sa sprava detinsky? Ved ma vysmeje. Na co je potom verejne forum, ale ved dobre.
@anonym_autor Ahoj, len ked uz teraz ti vadi na nom taketo cudne nevyzrete spravanie (na 38 rocneho je to fakt odveci chovanie), tak skor ci neskor ostanes taka, ze ti zacne vadit aj to co ti nevadilo, lebo to co ti robi doteraz ti vytvori alergiu na neho ako na osobu. To,ze mas 2 nevydarene vztahy za sebou nie je aby sa svet zrutil. Niektorí maju nevydarenych vztahov ovela viac. Radsej bud sama kym nenajdes normalneho chlapa, a teda hlavne s vyzretym spravanim. Preco tlacis na pilu a silou mocou nutne niekoho potrebujes mat pri sebe za kazdu cenu? - teda, aspon na mna takto posobis, kedze stale znasas taketo otrasne spravanie.

@anonym_autor takého debila mám v robote a on si nonstop spara v nose 🤮