icon

Čo si myslieť o ponuke partnera na otvorený vzťah?

13. feb 2024

Rozoberali sme s priateľom sexuálne témy. Vraveli sme si nejaké zážitky a tak. Spomenula som aj to, že som mala ponuky na trojky, štvorky. Hovorili sme si do čoho by sme išli a do čoho nešli. Ja odkedy som s ním som v tejto téme otvorenejšia. Predtým by som sa s niekým o tom rozprávať nedokázala. Dostali sme sa až k tomu, že povedal, že ak chcem, tak sa môžem vyspať s druhým, že to nejak zvládne. Najskôr som sa zarazila, či je to nejaká úchylka, lebo viem, že v dnešnej dobe už ľudí vzrušuje kadečo. Potom som mu povedala, že či len preto, aby to mohol spraviť aj on. Na čo povedal, že určite nie, že by to nedokazál len tak. Že chce len mňa. Teraz neviem, čo si o tom myslieť. Či sa podceňuje a myslí si, že mi nestačí alebo čo. Radšej som to už potom ďalej nerozoberala, len mám teraz taký zvláštny pocit ako mi to mohol tak povedať, že ak chcem môžem sa vyspať s druhým.

Strana
z2
adrestia
14. feb 2024

Súhlasím s anketárkou. Väčšinu mužov vzrušuje predstava, že majú naraz sex s viacerými ženami. Ale až na malé výnimky sú to len ich fantázie a nikdy by to reálne neskúsili, lebo si uvedomujú, že by malo negatívne následky na vzťah s ich partnerkou. Vidím to tak, že tvoj priateľ patrí k tým mužom, ktorí sú chcú svoje fantázie realizovať. Doteraz však nenašiel ženu, ktorá by mu vyhovela. Keď mu to nevyjde s tebou, bude hľadať ďalšiu. Poznám to z vlastnej skúsenosti.

Strana
z2