Čo si myslíte o dvoch ľuďoch, ktorí sa rozišli?

2. aug 2022

Čo si myslíte o dvoch ľuďoch ktori sa rozišli. Jeden z nich v deň rozchodu robil drámu, plakala, prosila , a ďalšie dni nevzladala až tak že skončila na psychiatrii lebo sa chcela zabiť. Zrutil sa jej svet.
Druhý zase v deň rozchodu nerobil drámu, vyšla mu jedna slza, kľudne si zobral veci odišiel, na ďalší deň bol na oslave, normálne žije tak ako predtým, nezdá sa aby trpel.
Čo si o Tom myslíte ..

nerya
2. aug 2022

Vždy jeden trpí viac 🤷

pribinak
2. aug 2022

Že niektoré labilnejsie povahy to majú trochu náročnejšie

stella03
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rooskoliv
2. aug 2022

Ten kto odchadza je na tom vzdy lepsie

veronikaszabova
2. aug 2022

Co si myslim? Ze rozchodom svet ani zivot nekonci. Ja som rovnaka ako ten chlap - rozchod ma vzdy dovod. Ide sa dalej.

lindous
2. aug 2022

Myslím si, že je super, že ten druhý sa nenechal vydierať, zdeptať a stiahnuť do tej drámy...jej problém nebude rozchod, to bol len spúšťač, nie je to žiadna hanba a potrebuje liečbu

banderaska29
2. aug 2022

ja som trpela počas vztahu, po rozchode klud.
on počas vztahu netrpel, lebo bol tyran, ale po rozchode je v koncoch.jeho stovky správ na gmaily v spame sú toho dôkaz, inak je všade zablokovany a aj bude,

základ je ako by to bol povedal Harabin: ne-po-la-vit 🙂

kvetinka75
2. aug 2022

myslím si, že každý človek inak prežíva konkrétne životné udalosti a podľa toho aj koná.

sissy27
2. aug 2022

nič. Ľudia sa schádzajú a rozchádzajú za rôznych okolností. A väčšinou to vždy jeden znáša o niečo lepšie. V tomto prípade bolo jednou z príčin podľa mňa to, že ona bola celkovo labilná, nie len po rozchode, a on už mal toho plné zuby a rozchod bol preňho vyslobodením.
Rozchod / rozvod je vždy náročná situácia, ale ak niekto "kvôli tomu" skončí u psychiatra, tak to pravdepodobne nebolo len kvôli tomu, ale celkovo má ten človek nejaký problém už dávno.

haley7897
2. aug 2022

O konkrétnych ľuďoch si nemyslím nič, na to je to primálo informácií a koniec koncov môj názor by bol aj tak bezpredmetný.
Čo si však myslím je, že vzťah s človekom ktorý na niekom lipne do bodu, že sa pokúsi po jeho odchode siahnuť si na život je toxický. Nie vedome a zámerne, ale je. Ak jediným zmyslom môjho života a šťastia je druhá osoba, hoci len podvedome budem vždy potrebovať a dožadovať sa aby mi dotyčný dodal moju dávku šťastia. Ak sa tak neudeje, vid reakcia akou to skončilo. Hoci počas vzťahu to zrejme bežne nešlo až do takého extrému. Človek naozaj musí byť schopný naplniť svoje šťastie a fungovať ako samostatná jednotka kým vojde do vzťahu, inak bude hoci nevedome toxický voči niekomu koho miluje.

lobic
2. aug 2022

bo vidno, kto ten vztah myslel vazne a kto nie. ako vzdy je jeden co tym trpi viac ako ten druhy, proste to tak je a aj bude

romanovic
2. aug 2022

Priznam sa, ze keby moj ex po nasom rozchode skoncil na psychiatrii, utvrdilo by ma v tom, ze je dobre, ze je ex.

zuzinka888
2. aug 2022

Pre jedneho je tento vztah uz ukonceny pre druheho nie. Jeden lubi(alebo nechce byt sam) a druhy nelubi(alebo lubi nuekoho ineho). Ndchaj ho odist zo svojho zivota aby uvolnil miesto pre cloveka ktory ta bude lubit.

sissy27
2. aug 2022

@lobic eeeh? len preto, že niekto robí drámu, tak to znamená, že miloval viac a ten druhý to nemyslel vážne? Ja som napr. svojho ex milovala, a určite viac ako on mňa, pretože na rozdiel od neho som sa nekurvila, neatakovala ho fyzicky, neurážala ho, neponižovala, neobmedzovala ho, naopak, bola som mu oporou, splnila som mu všetko čo som mu na očiach videla, len aby bol šťastný (a že to často boli úplné absurdity) a keď som sa konečne prebrala a ukončila to, tak áno, ja som to zvládla bez jedinej slzy, zato on sa vyhrážal samovraždou, robil scény, prenasledoval ma ešte niekoľko mesiacov... A tu sa dozviem, že ja som to nemyslela dostatočne vážne a on je ešte ten chudáčik milujúci... No to si sa snáď posr@la...

vlastnynazor
2. aug 2022

Ze ten chlap urobil to najlepsie, co mohol. Mat za partnerku psychicky labilnu hysterku, no des.

xena0
2. aug 2022

Myslím si že každý prežíva rozchod inak, niekto viac niekto menej tak to proste je

sella38
2. aug 2022

A ty si ta z psychiatrie alebo bez slzy?

elenka.k
2. aug 2022

ako píše vyššie @xena0
ťažké je tiež, ak jeden alebo druhý príde k Vám a vy neviete ako sa k ním chovať
/ odsudzovať? neodsudzovať? ľutovať? neľutovať? / hlavne ak viete dôvod rozchodu...

elizabet173
2. aug 2022

myslím si, že ma po tom nič nie je

elis248
2. aug 2022

Na čo majú byť dvaja ľudia vo vzťahu, keď jeden z nich tam nechce byť? Zbytočné trápenie.

liljana
2. aug 2022

Ze pocitil pocit oslobodenia, ked sa zbavil labilneho cloveka a neustalej dramy a tragedie doma.

martina1985ba
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
domca1408
3. aug 2022

Bohužial nepoznám vzťah v ktorom by obaja boli na tam po rozchode tak, že super a zostávame kamoši. ako fakt nie. vždy jedna strana trpí. v tvojom prípade bohužial ty. a správanie tvojho ex ti moc nepridáva. nech je to akékoľvek klišé fakt to chce len čas...teda veľa veľa času ...lebo prvé mesiace sú hrozné...to na teba padajú všetky steny v izbe a pripomína ti ho uplne všetko...poznám...

kassandra25
4. aug 2022

Tragedia sveta! Myslim si, ze ten chlap, co vyronil jednu slzu a bol na druhy den na oslave, cize sa dalej zapajal normal do zivota a diania, to bral sportovo, urcite si na vztah este spomenie, snad to nie je ze idem kupit rozky, ale chce to riesit v sebe normalne a myslim si, ze ta zena, co skoncila na psychiatrii, by mala dostat velmi prisny zakaz este niekedy v zivote pomysliet na hockoho a sa o nieco snazit. Mala by iba pracovat a dozit. Snad nebude robit dotycnemu rozidenemu problemy a peklo zo xivota. Jej zivot sa odohrava v inej dimenzii, ktorej rozumeju iba pracovnici na tej psychiatrii. Taketo pripady sa zial z casu na cas stavaju...., a s kymkolvek, by trpeli alebo ti partneri by pri tychto osobach trpeli.