Čo si myslíte o situácii s priateľom?
Ahojte, čo si myslite o tejto situácii? Napíšem do komentára 😊.
Koľko máš rokov, prosím ťa? Keď si nechcela aby ju mal nemala si mu ju dať a nie silou mocou mazať z mne neznámeho dôvodu.
@anonym_autor Ano, prekrocila si hranice akokolvek si to chces ospravedlnit pred sebou.
áno prekročila si hranicu, ale v podstate aj on - keď si ho žiadala aby ju vymazal a nevymazal ju…
No mna by to tiez pekne nahnevalo 🤷♀️ ked by mi muz zobral telefon, odblokoval si ho a vymazal mi cokolvek.
Po A si si mala rozmysliet komu kartu davas, po B on je tiez asi blb, ked ti povedal, ze by si ju nevymazal, ked by ste sa rozisli a ze si ju nechcel vymazat a po C nie nie je v poriadku, co si urobila. Asi si velmi nemate co vycitat 😅😬
@anonym_autor Toto, čo píšeš, mi nedáva zmysel. Veď kedykoľvek môžeš nahlásiť tú kartu ako stratenú a oni ju zablokujú, presne ako ju zablokujú, keď tam nebudeš pracovať. A teraz k tomu urazeniu: ty si neuvedomuješ, že si mu vlastne povedala, že mu nedôveruješ natoľko, aby mal nejakú mizernú kartu na zľavy? To si mu povedala, že je pre teba vzduch. A ešte infantilne si ju musela hneď zmazať. Ak ti on raz kúpi prsteň, dá ti ho a potom ho bude hneď chcieť späť, a ty ho nebudeš chcieť dať, a on ti ho vytrhne z ruky, tak mu dáš pusu na dobrú noc... jasné, jasné. Myslím, že veľmi zamilovaná nie si a na tvojom štýle správania by sa dalo tiež ešte trocha zapracovať. No, prajem veľa šťastia 🙂
pritom taková blbosť... Ak si nechela, aby mal kartu, tak si mu ju nemala dať a tak isto si mu nemala liezť do telefonu a hocičo vymazať, to je jedno čo. Nejaká blbá kartička ti je prednejšia ako priateľ?
Ďakujem vám ste milí
Obaja ako malé deti... obuli sa tu viac do teba, ale ja rozmýšľam aj či jemu bola kartička prednejšia ako ty, keď ju odmietol vymazať? 😅 vyspite sa na to obaja a neriešte kraviny
Ďakujem vám ste milí
@anonym_autor na čo je dobré mazať príspevok, úplne odveci, keďže ďalší vôbec nevedia o čo ide 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Napiste o co ide kedze autorka vymazala
obidvaja ste divní, a to som sa vyjadrila mierne. Ty nevieš, čo chceš, poondenú kartičku dám, potom si rozmyslím, a on pri tebe sedí a tupo prihliada, ako sa ty snažíš uhádnuť heslo do jeho telefónu? A ešte čakáš pusu na dobrú noc... vy ste sa zjavne dlho hľadali...
Vy ste ako malé deti...už len kvôli nejakej kartičke na zľavu by som robila takéto cavyky 🙈😆
Obaja ste ako malé deti, len s tým rozdielom ty si mu tu kartu dala dobrovoľne, a do jeho telefónu si šla hrabať bez jeho suhlasu
@anonym_autor prepáč autorka,s teba spisovateľka nebude,skús hľadať iný koníček😉toto by ani ako scifi nepreslo