icon

Čo si myslíte o tomto mužovi?

20. okt 2023

Ahojte baby, píšem si už pár týždňov s jedným mužom. Má malú dcérku. Všetko je vlastne super. Ako muž mi sedí aj názorovo aj fyzicky. Háčik je však v tom, že matka toho dievčatka sa ho vzdala ani sa o ňu nezaujíma. Malinká má 3 roky ale keďže nemajú ešte vysporiadane veci právne tak nemôže nastúpiť do škôlky. Tým pádom on je doma nemôže ísť do práce. Presťahoval sa k svojej mame a žijú tam spolu v byte. Myslíte že je teraz vhodné vhupnúť s ním do niečoho vážneho? Akože rosumieme si až príliš dobre viem si to s ním predstaviť ale nie v tejto situácii keď ešte nestojí na vlastných nohách. Ja mám tiež deti som rozvedená. Ako to vnímate vy z nezaujatej strany? Mám v tom pokračovať?

autor
21. okt 2023

@ahhola to som už skúsila ale nedal sa. Posielal mi fotky malej hral mi na city len aby som napísala. Samozrejme som ho našla na zoznamovacej aplikácií. Kde inde. 😀

autor
21. okt 2023

@pallacinka29 je to možné kľudne. Ale teraz už nie keď čítam od vás trošku ste ma uviedli na pravú mieru.

autor
21. okt 2023

@eternity24 áno je to divné totálne. Keď si to otočím do svojej situácie že by som mala dieťa s niekým s kým nežijem a on sa k to dieťa bohvieako nestará. Je to dieťa viac u mňa ako u neho určite by som mu to dieťa nenechala v starostlivosti. On asi síce musel kvôli práci nemohol s malou ostať doma. Ale ktovie ako to celé je.

kittykat22
21. okt 2023

najst normalneho muza nie je lahke 🙂 nikdy nebolo :D s detmi, bez, rozvedena, rozidena ... uprimne - hladat noveho frajera ja vzdy vopruz. Ale nie je urcite nieco, co sa neda zrealizovat. Kto hlada, najde 🙂 Nestracaj cas s takym divnomuzom a najdi si niekoho kto sa vam hodi do rodiny - niekoho normalneho 🙂

autor
21. okt 2023

@kittykat22 áno muži sú rôzni a každý väčšinou si sebou prinesie iné problémy. Ja to síce nepoznám deti mám s mužom ktorého poznám od mala. A takýto divní mi naháňajú strach. Neviem si predstaviť doniesť ho domov deťom. Nikdy nevieš na koho natrafis. 😕

tanyag
21. okt 2023

a dôvod prečo ste sa ešte nestretli?

autor
21. okt 2023

@tanyag váham veľmi. Jedno stretnutie druhé tretie potom by chcel prísť ku mne k deťom atď. Je okolo neho veľa otáznikov.

kittykat22
21. okt 2023

chapem ta. Ale mam v okoli vela zien ktore maju noveho partera a su s nim velmi stastne. Dobre sa spravaju aj k detom. Su to muzi s detmi aj bez deti 🙂

autor
21. okt 2023

@kittykat22 áno poznám také páry aj ja preto viem že niekde tam sú 😊

la_dolce_vita
21. okt 2023

Tvrdíš, ze si rozumiete, ma vela peňazí , fyzicky sa pritahujete a este ste sa nestretli... nie je to naivne?

autor
21. okt 2023

@la_dolce_vita čo má byť naivné? Ešte sme sa nestretli na základe mňa nie jeho. On by doletel sa mnou v momente.

la_dolce_vita
21. okt 2023

Naivne je, ze tvrdis o nom veci, ktore proste este nemas ako vediet. Videla si jeho bankove ucty? Ze ti nieco tvrdi, to neznamena, ze to tak je naozaj. On planuje stretnutie s tvojimi detmi a pritom ste sa este vobec nevideli, nemusite si byt nazivo sympaticki. A dalsie nezrovnalosti tu opisali zeny a je ich privela. Mne to proste pride naivne, je to len cudzi clovek na internete zatial..

autor
21. okt 2023

@la_dolce_vita aha to áno to máš pravdu. Hovorí mi čo kupuje malej a sebe. A je to celkom pálka čo on denne minie to si nedovolím ja.

la_dolce_vita
21. okt 2023

Ale to su len recicky, teda vlastne slova napisane na klavesnici. Asi ta este nikto neoklamal. Na internete proste nemozes verit nikomu. Spoznavajte sa nazivo a potom uvidis, aky je a kde je pravda. Casom... ale co pise, ber zatial s rezervou. Za mna, nie je to atraktivny partner, naozaj zbytocne problemy a je taky hrr, uz planuje velmi dopredu.

jana121212
21. okt 2023

ja by som sa s nim ani nestretla a prerusila by som vsetky kontakty. Z teba je strasne citit, ze sa citis sama a chcela by si nejakeho starostliveho partnera a on by to mohol zneuzit. On na mna posobi velmi divne z toho, co pises a v tych veciach su nezrovnalosti,nehovori ti pravdu a este sa aj lutuje.
inac ak mas cas, tak si vypocuj tento podcast, pocuvala som ho davno, tak si nepamatam uplne o com bol, ale je to o jednej slobodnej mamicke, ktore sa zoznamila s muzom cez internet, "bohatym podnikatelom" a casom z nej zacal tahat peniaze. Popisuje tam aj zaciatky, ako si zacali pisat a ako ju namotal https://profilzlocinu.podbean.com/e/slovensky-t...

autor
21. okt 2023

@la_dolce_vita no a tiez som nepochopila načo má o tom informuje ja mu tiež neoznamujem koľko som minula v hračkárstve a čo som si kúpila 🤷🏻‍♀️ asi chcel dať najavo že tie peniaze má ale už keď som narážala nato že odkiaľ ich má tak zahybal tému. Tiež ma odrádza že je taký hrr.

autor
21. okt 2023

@jana121212 áno chcela by som takého partnera ale asi nemám na takých šťastie. A peniaze by som mu neposlala v živote.

bluka2
21. okt 2023

Úprimnosť z toho nesrší….

jenny224
21. okt 2023

Ak ti hovorí vysoké sumy, ktoré je akože ochotný zaplatiť za tovar, garantujem ti, že nemá ani na slanú vodu. Mala som takého - idem si kúpiť okuliare za 500, bundu za 1000...len som cumela. Nikdy nič samozrejme nekúpil a mal dlhy všade, kde sa len dalo.

tamila45
21. okt 2023

Keď ma peniaze, tak prečo nie žije vo svojom byte?

anjelaa
21. okt 2023

Odporúčala by som sa s ním stretnúť 1x niekde na verejnom mieste, za mna tak max na hodinu. Ja som to takto robila. Že prvé stretko na chvíľu, úplne mi to stačilo, aby som si urobila nazor či s takým človekom budem ďalej v kontakte či nie. Osobne stretnutie je úplne iné ako písanie si. To veľa napovie a budeš mat jasno v mnohých veciach hneď 😉

autor
21. okt 2023

@jenny224 mne včera iba tak oznámil že práve prišiel o 130€. Ja som nechápala načo mi to vôbec oznamuje tiež som si objednala knižku a nenapísala som mu prišla som o 30€ 🤣 prišlo mi to hlúpe a detinské. Nakoniec že on si objednal bundu. No ostala som zaseknutá lebo ma to moc nezaujima pravdupovediac. A dať za bundu 130€ keď nepracujes no neviem akože prezentuje sa celkovo že nemá moc peňazí. Ale potom mi pošle túto bundu a a že rozbil s malou v obchode 200€. Nesedi to ani logicky čo on píše. Asi to bude ten prípad.
Alebo pred nedávnom mi napísal či by som mu pomohla. Kukám s čím? A on že akú mám banku že by si potreboval previesť peniaze aby jeho mama nevidela. Pozerám akože mne cudzej osobe ideš prevádzať neviem aké sumy? Už vtedy som si o ňom pomyslela svoje.

autor
21. okt 2023

@tamila45 že vraj aby mama nebola sama čo je blbosť lebo priateľa má len tam nebýva

autor
21. okt 2023

@anjelaa áno na hodinu by som išla s tým že na kávu niekde do plnej kaviarni a domov každý sám. Inak nie.

la_dolce_vita
22. okt 2023

Jednoznacne sa chvali, toto sa bezne nerobi, aby som pisala, kolko minam. A s tym prevodom, mama ma pristup na jeho ucet? Potrebuje pomoc od teba? Uz pomaly sonduje. Najskor urobi dojem, ako je pri peniazoch a potom zacne skusat na teba. Toto naozaj nepotrebujes. Myslim si, ze len stracas cas. Muzov je vela, sama urcite neostanes, ale toto nebude ten pravy :(

jenny224
22. okt 2023

Och áno, presne, prevádzanie peňazí bol tiež bežný bod programu. On teraz nemá na bežnom účte, ale má tie svoje ťažké tisíce a už som zabudla názov, jedna z elektronických peňaženiek to je. Takže kým ich prevedie, vždy bolo praktickejšie použiť moje peniaze 😉
Plus sú chvíle, keď ozaj vytiahne peniaze, ale je ich minimum na uchlácholenie a vždy sú požičané od niekoho (mama, kamarát, nebankovky).

autor
22. okt 2023

@la_dolce_vita neviem či má prístup na jeho účet trošku to asi nedomyslel. Ale hneď mi to smrdelo a odmietla som. Neviem či vyzerám tak hlúpo alebo podľa čoho usúdil že mu pomôžem týmto smerom. 🤷🏻‍♀️

autor
22. okt 2023

@jenny224 čo som si všimla na FB mi ukazuje čo komentuje a väčšinou sú to veci čo sa týka kryptomien. Takže vieme koľká bije.
On nechcel moje peniaze ale svoje previesť na môj účet. Ale nechcem mať nič spoločné s týmto.

la_dolce_vita
22. okt 2023

Nie si hlupa, len tuzis po vztahu a to oni vedia. Mojej sestre tento tyzden 2 muzi neprisli na stretko a ani sa uz neozvali. Bud opatrna.

nicoll212
22. okt 2023

Moja babka vzdy hovorila, ked si nie si niecim ista, odpoved je nie.. a mala pravdu 🙂