Čo si myslíte o zvláštnej dovolenke v trojici?
Môj známy má manželku a tá má milenca. No ten milenec ju berie na dovolenku. A môj známy ide s nimi. No to bude trio. Ja si myslím, že mu preskočilo. Povedala som mu svoj názor a on sa dosť urazil. Čo si o tom myslíte?
Je mi to jedno a tebe by malo byť tiež . Či chces ísť snimi ? Tak mu rovno povec
@anonym_autor že nápis keď ti povie aká bola trio dovolenka.
To bude super čítanie
@anonym_autor že nápis keď ti povie aká bola trio dovolenka.
To bude super čítanie
@anonym_d9803e no ja si myslím, že po trio dovolenke bude rozvod. Že ho skúša čo urobí.
@anonym_d9803e no ja si myslím, že po trio dovolenke bude rozvod. Že ho skúša čo urobí.
@anonym_autor ale veď tebe to môže byť jedno
@anonym_autor ale veď tebe to môže byť jedno
@parvinka0001 no je to človek z mojej rodiny. A dúfam, že potom nebude chcieť aby som ho zavhraňovala keď ho vyhodí na ulicu.
Ďakujem za oznam
@parvinka0001 no je to človek z mojej rodiny. A dúfam, že potom nebude chcieť aby som ho zavhraňovala keď ho vyhodí na ulicu.
@anonym_autor šak si písala,že je to známy
@anonym_autor šak si písala,že je to známy
@rozculena nechcem byť príliš konkrétna. Je to dosť citlivá téma v rodine a nechcem aby ten človek spoznal kto to tu píše. On sa spozná, ale nebude vedieť kto z jeho rodiny to tu píše.
@anonym_autor neuveríš aj môj známy má manželku. Manželka má milenca. Jeho kolegu, pracujú spolu na jednom pracovisku a milenec je jemu nadriadený. Milenec chodí k nim domov a vtedy známy ide umývať autá na dvore. Na dovolenku chodí známy s manželkou a deťmi, na druhú dovolenku ide manželka známeho s milencom. Na tretiu dovolenku ide milenec so svojou manželkou. Keď stretneš v meste milenca s manželkou, pekne pod pazuchu z kostola, musíš sa v duchu smiať. Niet lepšej rodiny na korze 😀 Ľudia rôzne žijú.
@anonym_autor neuveríš aj môj známy má manželku. Manželka má milenca. Jeho kolegu, pracujú spolu na jednom pracovisku a milenec je jemu nadriadený. Milenec chodí k nim domov a vtedy známy ide umývať autá na dvore. Na dovolenku chodí známy s manželkou a deťmi, na druhú dovolenku ide manželka známeho s milencom. Na tretiu dovolenku ide milenec so svojou manželkou. Keď stretneš v meste milenca s manželkou, pekne pod pazuchu z kostola, musíš sa v duchu smiať. Niet lepšej rodiny na korze 😀 Ľudia rôzne žijú.
@anonym_eee4fb no áno viem. Ale je to divné. Jemu je jedno s kým jeho manželka chrápe, ale hlavne, že má peniaze a ide na dovolenku. To akoby bol jej pasák. Nech ide s hockým, nič nevadí keď sú z toho peniaze...
to je podobná téma ako pani čo píše že nepracuje lebo jej manžel nedovolí. Možno to píšeš jedna a tá istá osoba.
Možno idú do trojky
Alebo ten známy ma neriešiteľný problém tam dole,tak to vyriesili takto.
Neviem
Každý je iný
Ľudia majú rôzne hodnoty, rôznu moralku atď
Zjavne mu to vyhovuje pre niečo
Myslím, že keby muži obrabali svoje ženy, ako majú tak by nebehali za nikym a takisto aj opačne. Jemu najskôr nefunguje vercajg, tak ide vyvetrať ženskej chamajdu s niekým, komu verí. A teba je do toho prd.
@anonym_autor Ak nejdes s nimi, tak ti je do toho velky prd.
@anonym_autor Moja salka kavy to nie je, ale nie je to ani nemozne. Sama poznam takuto dovolenkovu trojku, u mna je to zena+manzel+milenka. Takisto poznam dovolenkovu zostavu zena+muz+muzove deti+jeho ex. U mna je hlavne, ze nie som v tej zostave ja, ostatni nech chodia na dovolenku, ako uznaju za vhodne 🙂
Ja si stale myslim, ze polygamia je nam aj tak prirodzenejsia😁
Tak je to trochu divne, oni o sebe vedia? Teda ze zena spava s oboma? Alebo su akoze iba kamarati a o nicom ten manzel nevie?
Ja idem na dovcu s exom a jeho frajerkou. Berieme aj nase deti (uz dospele- starsie ako jeho frajerka), vsetci sme s tym v pohode. Tiez to nikto z okolia nechape, ale mne to neprekaza. Mam vsetkych uplne na haku. My dobre vychadzame sme kamarati, ex s frajerkou k nam obcas aj pridu na navstevu, aj u nas spali uz (ex byva daleko).
@anonym_eee4fb tak v tomto som sa uz stratila,dobry mix.
Ze ked im to vyhovuje, tak nevidim problem. Su traja, ak su traja spokojny, co sa do toho starat

Ze sa tu dnes opäť niekto pokúša o príbeh, ale trápny.