icon

Čo si ženy myslia o mužovi na Instagrame?

2. nov 2024

Ženy keď chlap zo 178 účtov ktoré sleduje na instagrame tam má 127 účtov iba ženy (áno počítala som to schválne) a pred vami to hrá na super slobodného otecka ktorý nemal ženu x rokov a myslí to s vami vážne uverili by ste mu? Dali by ste mu šancu?

Strana
z3
pochod
3. nov 2024

@viestta ona nebude dôverovať nikomu ked uz teraz ma v hlave, ze je kurevnik lebo sleduje niekoho na ig 🤣 ak sa dajú dokopy tak ho nechá zrušiť ig, potom ženské priateľstva na fb a ak sa chalan prihovorí nejakej kolegyni tak vytrha vlasy najskôr jemu a potom sebe 😂

pochod
3. nov 2024

@viestta ale mas pravdu uplne zbytočne aby ho riešila. mala by hľadať niekoho bez sociálnych sietí.. Ľudia 60+ ich nezvyknu mat v tých vodách by sa mala poobzerať

viestta
3. nov 2024

@pochod nepoznam ani jeho, nepoznam ani ju. Vo vseobecnosti vztah bez dovery nema zmysel, takze mozno oj je suknickar, mozno nie. Mozno je ona ziarliva a mozno nie. V kazdom pripade tam nie je dovera a este ani nic nezacali, takze nie je o com rozdumovat

klotildabazarik
3. nov 2024

Sancu by som dala podla toho ci mi je sympaticky a nie podla toho co za s prepacenim kktiny sleduje,

jankatralalajka
3. nov 2024

Možno tu zenu fakt dlho nemal ale len preto lebo žiadna mu takzvane nedala

autor
4. nov 2024

@jankatralalajka ale to je jeho problém. Ja tiež keď nájdem niekoho s kým by som chcela tak veľmi byť ako to prezentujem tak neriešim popri ňom ďalších 100 mužov. To má aký význam potom

Strana
z3