Čo som komu urobila?
Musela som sa vrátiť domov služobným autom, potrebovala sa umyť a prezliecť. Pred našim domom nebolo miesto, tak som zastala trochu ďalej pred susedovým domom, nie pred bránou, aby som nebranila výjazdu. Nestála som ani na chodníku neprekážala som ani premávke. Sused sa vrátil domov, zastal vedľa mňa. Po polhodine som mala sfúknuté koleso, prvé čo ma napadlo bol defekt. Hneď som volala kolegom že budem meškať. V aute bolo dojazdové koleso mäkké ale použiteľné, v pneuservise nenašli vadu ani na sfúknutom kolese. Po nafúkaní bolo všetko OK.
Kvôli ,,dobrému človeku,, som ja aj kolegovia zmešlali pohreb.
Hovorila si to aj tomu susedovi alebo iba staznost na MK bude za celou situaciou?
Chod tam a vecne bez emocii si prehovorte, aky bol problem.
A ci to vobec boli oni, ked si ich "odsudila" skor nez mas istotu.
+ Vzdelaní, inteligentní.
A VS nic neznaci. Vid Blaha a pod.
Čo sa týka tej poslednej vety, myslím, že keď je problém s autom a človek chce stihnúť pohreb, treba si zavolať taxi. Či už ty, alebo kolegovia, ktorí teda neviem prečo meškali, či nemohli ozaj ísť sami s taxi. To ostatné sú dohady, kľudne sa môžeš susedov ísť spýtať
V servise nenašli chybu na sfuknutom kolese ale podľa teba to bol sused? Pred tvojím prečo nebolo miesto?
@colsami Nie, dotyčná rodina tam nebýva, používaju ako chalupu. Aj to iba krátku dobu. Niekedy neprídu ako je mesiac dlhý. Od nás tam nevidno. Nemám žiadne dôkazy. Len podozrenie inej susedy.
@januska12323 lebo ďalší sused zatepluje, stáli tam auta stavebnej firmy
Tak chod za susedom, povedz co sa Ti stalo a opytaj sa ci nahodou niekoho nevidel, kto sa motal okolo auta a sfukol Ti pneumatiku.
@euka210 ako som už písala nebývajú tu, prídu raz za mesiac zriedkakedy skorej , zašijú sa a nemajú ani zvonček. Čo tým získam ak sa o mesiac opýtam či nevideli niečo pred mesiacom, ani neviem či tu bol on či ona.
a teraz co cakas? ako to bolo sa nedozvies ..kludne moze byt chybna preumatika a v service sa zmylili, mohol to byt sused-ale aj nemusel kedze nevies ci tam bol... stavebnici alebo zvedava suseda? kolegovia mali brat taxik .. a ci pridete na pohreb neskor alebo vobec mrtveho nevzkriesi
@syslik81 tak nebohého už nevkriesim to je pravda, ale prešli sme autom tam a späť nie 1km tlak v pneu je dobrý, keby tam bola dierka už by sa to ukázalo.
No urcite sused co je tam raz za mesiac na chalupe ti bude vyfukovat vzduch z kolesa lebo cely mesiac mu tam moze hocikto parkovat . .. trochu paranoidne . Ved si sa ho mala dnes hnet opytat ked je to aktualne. Tu ti uz nikto nijak neppmoze, len sa chces utvrdit ze to bol ten sused. “ zašiju sa” a co maju robit street party ?
Modrý koník ozaj nesklame, keď nemôžem v noci spať a potrebujem sa zabaviť.
Vieš čo a ja ti poviem, že verím tomu, že niekoho dráždila blavácka značka pred jeho chalupou. Zo dva roky dozadu som riešila s kamarátom, meškal do práce, lebo vraj má defekt. Večer som ho viezla domov, auto mal zaparkované pred inou bytovkou, lebo večer predtým nenašiel miesto pred svojou a pozeráme, chýbala mu tá krytka na ráfiku. Tak dofukal koleso a zistil, že žiadny defekt, len nejakému debilovi vadilo, kde parkuje. Ešte sme aj tú krytku našli pohodenú neďaleko. Ľudia sú všelijakí.
To mas tak ked dotiahnes auto s blavacku znacku na vychod...
Ked pridu opytaj sa ci niekoho nevideli, lebo ze sa ti stalo to a to, neziskas s tym nic, ale do buducna sa mozno umudria.
Mohli to byť aj unudene decká na prázdninách, koleso je v poriadku tak ďalej kašli na to a parkuj kde treba.
@akinomel sme 300km od BA ale to je BB kraj, stredne sk.
@judar ad1 sme 300km od BA ale to je BB kraj, stredne sk.
ad2, auto bolo prepisované pred pol rokom, čiže ak si kúpite auto v pohode si môžete nechať pôvodne značky
Ono je vseobecne jedno ci je to celkovo vychod sk alebo BB kraj...je dost ludi co to ma v zuboch ked vidia blavakov smer na vychod lebo zial rozdelena spolocnost...ine platy zazemie atd v Ba ine smer na vychod...a este aby niekto takyto videl auto stat s Ba znacku na vychode kde su este ktomu ine ceny aj nehnutelnosti...no asi tak
"Čo tým získam ak sa o mesiac opýtam či nevideli niečo pred mesiacom, ani neviem či tu bol on či ona."
A čo akože získaš touto diskusiou????
Stalo sa, aj horšie veci sa stávajú. Doma si nalejem deci vína, ponadávam si a toť vsjo.

Je to tichá ulica, služobé auto má Bratislavskú špz , ale parkovalo 300km od Bratislavy. Bolo mi naznačené že to mohol byť sused. Ťažko sa mi tomu verí, keď obaja sused aj jeho žena sú vysokoškolsky vzdelaný inteligentný ľudia.