Čo vám ako ženám ponúka doma najviac pokoja?
Ahojte.
Co je pre vás ako ženy to naj ak sa vrátite domov?
Co je proste ta rodinná pohoda, čo vás ukludní keď sa vrátite domov? Manžel? Deti? TV? Káva? Relax?
+ ak ste dlhšie doma stáva sa ze už by ste išli naspäť donprace , že sa dostanete do nepohody, ted dajme tomu pre deti, manžela celá prác doma atď?
Ďakujem.
@jozeffezoj pocit,že som doma,a tak dlho som doma ešte nebola ,aby som chcela ísť radšej do práce.Aj ked ja rovnako rada chodím do práce,ako z práce domov😂.
Po12 rokoch prace z domu som pred pol rokom zmenila pracu a 3x do tyzdna dochadzam. Okrem toho ze neznasam to cestovanie (vyse hodiny do roboty, späť tolko isto) tak v praci mi je dobre, totalna zmena po 12 rokoch online zivota teraz stretavam kolegov, vela sa rozpravame ci uz pri obede alebo riesime nejake drobnosti. Ja mozem povedat ze team je super a rada idem do roboty keď je nas viac. Musim ale podotknut ze ked pridem domov, tesim sa ked je uz pes vyvenceny, deti naucene a nenastupujem na "druhu šichtu". Na druhej strane ale rada pracujem aj z domu, vtedy mi pekne ide work/life balance
@jozeffezoj naj pocit po prichode domov,zhodit podprsenku 🤣potesi ma aspon ako tak upratana kuchyna a chvilka ticha len sama so sebou. Ale vacsinou je to podla nalady. Niekedy mam rada zhon,inokedy som zase ako slimak. Moja pohoda sa odvija od mojho nastavenia,nie od okolia. Ked som ja v pohode ani vybuch doma ma nerozhadze.
@jozeffezoj sadnem do kresla s kavou..
Pre mňa by bolo naj prísť domov a bez výčitiek si urobiť relax s mojimi milovanými aspoň tak hodinky. Porozprávať sa v kľude o všetkom a spoločne sa zasmiať. Sem-tam sa to podarí aspoň s deťmi pri jedle. Ale niekedy som rada, že mám čas 5 minút nahádzať večeru a inak sa nezastavím, kým nejdú spať a niekedy ani po tom nie.
A doma by mi bolo dlho, len ak by som stihla všetko mať urobené a mohla sa tešiť na dobrú atmosféru v práci. A to v poslednom období nehrozí.

@misulka22 super odpoveď,👍