Čo vás skutočne odrádza na mužoch povahovo?
Teraz nemyslim vyzorovo ale povahove vlastnosti, kedy spoznate niekoho lepsie a poviete si ze s tymto nema vyznam stracat cas?
Uplakany zufalec, ktory hlada nahradnu matku.
Keď takmer 40 ročný chlap sa správa ako 15 ročný puberťák a ešte si myslí, aký je vtipný.
ked mi skáče do reči a zas ide rozprávať len o sebe
Ukecanost,lenivosť,držgrožstvo
ak ide o partnerstvo, tak nema vyznam stracat cas tak s 95% ludmi.
agresivny, arogantny, neempaticky, to je taky zaklad, ale s kolkymi ludmi si clovek skutocne sadne, aby z toho mohlo byt nieco dlhodobe a zmysluplne? to je fakt minimum. a je to uplne normalne.
inak, ked zena vyluci tych, co tieto vlastnosti maju, tak sa to riadne preriedi. empaticky chlap, to je ihla v kope sena.
nesebavedomý, zakomplexovaný, upatý, suchár, premúdrelý, ale aj príliš rozpustilý, správajúci sa bezstarostne, nezaujímajúci sa o svet... klasika agresívny, neempatický, hulvát, dežolát...
keď je egoista, vyhýbavý a nerozhodný, resp. absolútne žena nevie na čom je. Odpovede typu - šak môžeme, šak niekedy, raz... Mne sa odsvedčilo dať vždy na intuíciu a neignorovať red flag. Ak sa chlap zdá ako blbec, tak ním naozaj je. A koho fakt neviem vystáť sú suchári. S jedným bola vonku kamoška, to sa nedalo počúvať.
Ziarlivec, lakomec, egocentrik lenivec mamickar
Metrosexual, narcisticka osobnost a potom taky ten opacny typ "sedlaka",co nema ziadne sposoby, grga,prdi na verejnosti, bez problemov si vytiahne sopel az z paty a chriacha kade tade po chodniku a mysli si,ake je to chlapske🤢
Lakomosť, obmedzenosť, vulgárne a agresívne správanie, zlá hygiena a bigotnosť - toto je u mňa novinka, s tým som sa stretla nedávno a teda v tejto vlastnosti sa i daného chlapa "zlialo" viacero zlý čŕt.
Vidím, že fantázia vám všetkým funguje. A teraz sa priznajte, ktorá z vás má doma toho dokonalého 😁
to by bolo na sloh...
Keď ako 40 ročný ešte býva s matkou 🤭
@yosi nikto. Taky neexistuje
Vysoke ego, vsade bol vsetko videl, lakomec
Egocentricky narcis, len jeho názor a slovo je pravdivé, všetci naokolo sú na hlavu😀....ale aj uplakany, prehnane citlivý, samá seba ľútosť a večne negatívne naladený
Všetko hore spomenuté viac-menej. Ale čo by mi fakt vadilo, keby bol chlap hlúpy. S hlupákom a primitívom by som nevedela žiť.
Lakomec, lenivec, neempaticky a nervózny,ktorý zvyšuje hneď hlas.
Ešte by mi vadil aj žiarlivec a záletník.
nespolahlivost, arogancia, ľahostajnosť, lakomstvo, agresivita, závislosti, primitivizmus, premúdrelosť.... je toho viac. chorobná žiarlivosť, sukničkár, sebec...
Násilník, gambler, sukničkár a ešte lenivec.
@yosi dokonaleho chlapa ma dokonala zena, my vsetky ostane mame takych, ktori sa viac ci menej priblizuju k idealu dokonaleho chlapa. Ale tak to ma byt, pretoze dokonaly chlap potrebuje dokonalu zeny, a my sa len viac ci menej priblizujeme k idealu dokonalej zeny. Na druhej strane mnozina totalne nepouzitelnych. Aj muzov aj zien. Tym sa kazdy rozumny zdaleka vyhne. Atributy mnoziny boli uz predostrete, staci ak chlap naplni len niektore z tych atributov, nemusi vsetky naraz. To iste plati aj o zenach.
Arogantný chlap co sa nevie správať na verejnosti, ktory chce mať doma slúžka, pije, dieťa si urobil na to aby mal, nie aby sa staral, ved od toho sú ženy predsa.
Žiarlivý, agresívny, hlúpy jedinec ktorý si myslí že je Boh a nad neho nie je 🙂
Vulgárny a alkohol
No ženy a teraz vy? Priznajte si, aké ste dokonalé, super, múdre, šikovné a všetko zvládate s prehľadom. Lebo keď čtam komentáre v diskusiách, tak sa mi rozum zastavuje.
Ťuťkovia ktorí nevideli vŕtačku a podobne náradie.. :D

Arogantny, agresivny, sebecky, co si stále nieco dokazuje, riesi blbosti, povrchny, nespolahlivy.