icon

Čo vás skutočne odrádza na mužoch povahovo?

4. mar 2025

Teraz nemyslim vyzorovo ale povahove vlastnosti, kedy spoznate niekoho lepsie a poviete si ze s tymto nema vyznam stracat cas?

Strana
z2
barka1
4. mar 2025

Arogantny, agresivny, sebecky, co si stále nieco dokazuje, riesi blbosti, povrchny, nespolahlivy.

viestta
4. mar 2025

Uplakany zufalec, ktory hlada nahradnu matku.

zmrzlinka2021
4. mar 2025

Keď takmer 40 ročný chlap sa správa ako 15 ročný puberťák a ešte si myslí, aký je vtipný.

elviku11
4. mar 2025

ked mi skáče do reči a zas ide rozprávať len o sebe

janinah
4. mar 2025

Ukecanost,lenivosť,držgrožstvo

kiwi3
4. mar 2025

ak ide o partnerstvo, tak nema vyznam stracat cas tak s 95% ludmi.
agresivny, arogantny, neempaticky, to je taky zaklad, ale s kolkymi ludmi si clovek skutocne sadne, aby z toho mohlo byt nieco dlhodobe a zmysluplne? to je fakt minimum. a je to uplne normalne.
inak, ked zena vyluci tych, co tieto vlastnosti maju, tak sa to riadne preriedi. empaticky chlap, to je ihla v kope sena.

biba_18
4. mar 2025

nesebavedomý, zakomplexovaný, upatý, suchár, premúdrelý, ale aj príliš rozpustilý, správajúci sa bezstarostne, nezaujímajúci sa o svet... klasika agresívny, neempatický, hulvát, dežolát...

marryliese
4. mar 2025

keď je egoista, vyhýbavý a nerozhodný, resp. absolútne žena nevie na čom je. Odpovede typu - šak môžeme, šak niekedy, raz... Mne sa odsvedčilo dať vždy na intuíciu a neignorovať red flag. Ak sa chlap zdá ako blbec, tak ním naozaj je. A koho fakt neviem vystáť sú suchári. S jedným bola vonku kamoška, to sa nedalo počúvať.

luccija
4. mar 2025

Ziarlivec, lakomec, egocentrik lenivec mamickar

iwesska
4. mar 2025

Metrosexual, narcisticka osobnost a potom taky ten opacny typ "sedlaka",co nema ziadne sposoby, grga,prdi na verejnosti, bez problemov si vytiahne sopel az z paty a chriacha kade tade po chodniku a mysli si,ake je to chlapske🤢

michaela329
4. mar 2025

Lakomosť, obmedzenosť, vulgárne a agresívne správanie, zlá hygiena a bigotnosť - toto je u mňa novinka, s tým som sa stretla nedávno a teda v tejto vlastnosti sa i daného chlapa "zlialo" viacero zlý čŕt.

yosi
4. mar 2025

Vidím, že fantázia vám všetkým funguje. A teraz sa priznajte, ktorá z vás má doma toho dokonalého 😁

tiezjedna
4. mar 2025

to by bolo na sloh...

bielasovicka
4. mar 2025

Keď ako 40 ročný ešte býva s matkou 🤭

bielasovicka
4. mar 2025

@yosi nikto. Taky neexistuje

tiezjedna
4. mar 2025

@yosi to nie je fantázia, ale zdravý rozum😉

yosi
4. mar 2025

@tiezjedna Ako keby som napísal podmienky: Štíhla, dlhé čierne vlasy, pevné trojky, milá, usmievavá, empatická, vtipná, aktívna, vzdelaná, zabezpečená... A teraz návrat do reality. Taká žena proste neexistuje, a ak áno, tak už je zadaná.

sandrasstini
4. mar 2025

Vysoke ego, vsade bol vsetko videl, lakomec

mischy00
4. mar 2025

Egocentricky narcis, len jeho názor a slovo je pravdivé, všetci naokolo sú na hlavu😀....ale aj uplakany, prehnane citlivý, samá seba ľútosť a večne negatívne naladený

ivuska027
4. mar 2025

Všetko hore spomenuté viac-menej. Ale čo by mi fakt vadilo, keby bol chlap hlúpy. S hlupákom a primitívom by som nevedela žiť.

tiezjedna
4. mar 2025

@yosi ona sa pýtala na povahové vlastnosti, nie vizáž😉 Takže sme tu nepísali Brad Pitt s vtákom aspoň 30 čísel a výdržou maratónca 😉

zuju2
4. mar 2025

Lakomec, lenivec, neempaticky a nervózny,ktorý zvyšuje hneď hlas.

zuju2
4. mar 2025

Ešte by mi vadil aj žiarlivec a záletník.

zmrzlinka8
4. mar 2025

nespolahlivost, arogancia, ľahostajnosť, lakomstvo, agresivita, závislosti, primitivizmus, premúdrelosť.... je toho viac. chorobná žiarlivosť, sukničkár, sebec...

ina2405
4. mar 2025

Násilník, gambler, sukničkár a ešte lenivec.

viestta
4. mar 2025

@yosi dokonaleho chlapa ma dokonala zena, my vsetky ostane mame takych, ktori sa viac ci menej priblizuju k idealu dokonaleho chlapa. Ale tak to ma byt, pretoze dokonaly chlap potrebuje dokonalu zeny, a my sa len viac ci menej priblizujeme k idealu dokonalej zeny. Na druhej strane mnozina totalne nepouzitelnych. Aj muzov aj zien. Tym sa kazdy rozumny zdaleka vyhne. Atributy mnoziny boli uz predostrete, staci ak chlap naplni len niektore z tych atributov, nemusi vsetky naraz. To iste plati aj o zenach.

lucia13022023
4. mar 2025

Arogantný chlap co sa nevie správať na verejnosti, ktory chce mať doma slúžka, pije, dieťa si urobil na to aby mal, nie aby sa staral, ved od toho sú ženy predsa.
Žiarlivý, agresívny, hlúpy jedinec ktorý si myslí že je Boh a nad neho nie je 🙂

1sally12
4. mar 2025

Vulgárny a alkohol

macik166
4. mar 2025

No ženy a teraz vy? Priznajte si, aké ste dokonalé, super, múdre, šikovné a všetko zvládate s prehľadom. Lebo keď čtam komentáre v diskusiách, tak sa mi rozum zastavuje.

timea301196
4. mar 2025

Ťuťkovia ktorí nevideli vŕtačku a podobne náradie.. :D

Strana
z2