Čo vás trápi vo vzťahu s rozvedeným partnerom?
Prosim o prispevky iba od tych, ktorych sa to tyka. Take sme spravili sice rozhodnutie ale tiez mame pravo mat vlastnu predstavu ako ma taky zivot vyzerat a nieco nam moze vadit.
Tak baby piste, co vam v takom vztahu, kde vas partner/manzel, je/bol rozvedeny, ma deti z predosleho vztahu a nejaku ex.
@anonym_autor sice nie je to moj pripad, ale mam znamu a ta si nasla partnera, ktorej vadi, ze ma uz deti a aj tak si s nim aj ona spravila dieta, lebo jej tikali biologicke hodinky. 🤷♀️
tak moj rozvedeny byvaly si dohanal zameskany cas s detmi- boli na prvom mieste vzdy a vsade a do toho jeho ex nonstop s dakoou p.vinou na telefone.... nastastie som na to prisla hned na zaciataku a ukoncila to ...
@anonym_e5be35 a co to znamena, ze dobiehal zameskany cas s detmi, ze bol snimi denne, ci kolko?
mna neznasala jeho dcera, lebo som podla nej im rozbila rodinu ( stretla som ho ako rozvedeneho), aj ked boli rozvedeni stale dufala, ze sa daju dokopy s mamou...Nakoniec veru ma po rokoch opustil ze to skusi predsa s exmanzelkou, ked maju spolu deti
mna neznasala jeho dcera, lebo som podla nej im rozbila rodinu ( stretla som ho ako rozvedeneho), aj ked boli rozvedeni stale dufala, ze sa daju dokopy s mamou...Nakoniec veru ma po rokoch opustil ze to skusi predsa s exmanzelkou, ked maju spolu deti
@anonym_6bcb02
Fúha. Divný chlap! A pre mňa, decko rozvedenychcrodicov bola nočná mora aj doteraz je, žeby sa dali znova dohromady 🤯 Pár krát sa o Tom zmienili a oznámila som, že ich naďalej budem stretávať oddelené alebo vôbec 🫣
@anonym_e5be35 a co to znamena, ze dobiehal zameskany cas s detmi, ze bol snimi denne, ci kolko?
@anonym_autor v normalnom zivote nie je nic zvlastne, ze otec ci matka su s detmi denne, ci uz rozvedeni alebo nie... 😶
@anonym_autor môj manžel bol rozvedený so synom v puberte. Našťastie ma prijal dobre, dokonca sme v trojici chodievali na dovolenky.
Sme spolu už 15 rokov, máme spoločné deti.
Manželov syn je dospely, v pohode spolu vychadzame, som skôr jeho kamoška...
Ja som s manželovou ex nikdy nestretla 🤷♀️
Môj muž mal rozvod spracovaný, chcel novú rodinu a aj jeho syn už bol relatívne veľký, skoro dospelý.
tak moj rozvedeny byvaly si dohanal zameskany cas s detmi- boli na prvom mieste vzdy a vsade a do toho jeho ex nonstop s dakoou p.vinou na telefone.... nastastie som na to prisla hned na zaciataku a ukoncila to ...
@anonym_e5be35 a kto ma byt na prvom mieste ak nie deti, ktore su tu niekolko rokov? Snad nie nova frajerka, ktora si mysli, ze doterajsi zivot pre noveho partnera prestava existovat? Viem si predstavit tie picoviny na telefone, naprikald vyzivne, choroby deti, bezne debaty o detoch. Este dobre ze si to ukoncila, chudak deti pri tejto novej sebeckej tete.
To, že sa so mnou nikdy nedohadoval na tom, kedy má deti. Proste som prišla domov a boli tu. Alebo sa zrazu zdvihol, že ide pre ne. Nechcela som mu do toho moc kecať, keďže každý týždeň ich má inak kvôli tomu že aj on a aj jeho ex pracujú na smeny, čiže už len pre deti je to zložité hore dole behať.
Ale najviac ma položilo keď som prišla domov z pôrodnice s mojím prvým dieťaťom, 3x v ten deň kvôli nim odtiaľto odišiel (nakoniec išiel ešte večer do nočnej), priniesol ich sem bez toho aby sa ma spýtal, nemala som tu vôbec súkromie, nikto mi s ničím nepomohol. Pričom v ten deň mohli byť kľudne u svojej mamy.
Nakoniec som z toho ja vyšla zlá, pretože som si dupla, že chcem prvé dni súkromie.
Nemam žiadny problém so svojim mužom ,s jeho ex som si spravila poriadok a potom aj môj muž
Môj bývalý nerobí žiaden problém,vie že sa mu neoplatí do mňa rýpať
Ono zalezi aj od toho, ako je s tym ten muz vysporiadany.
Ja som byvaleho mala kratko po jeho rozvode a bola to katastrofa. Previedla som ho vlastne aj celym procesom rozdelenia majetku, pomahala s papiermi na sudy a podobne, ale to bol vseobecne typ idiota, co si nevedel nic vazit. Spatne to beriem tak, ze co sme si mali navzajom dat, to sme si dali, a kazdy sme potom isli svojou cestou. Som rada, ze som to ukoncila.
Ale uplne v pohode si viem predstavit rozvedeneho partnera, ktory je s tym zrovnany, kludne aj s dietatom/ detmi. Do spolocnej domacnosti by som ale isla len po osamostatneni sa deti. Neplatala by som moje deti, jeho deti dokopy… krok za krokom je sice pekny serial, ale je to len serial a je velmi narocne sklbit to vsetko..
Nevadila by mi ani ex na telefone, ak by to bola normalna osoba, ja som rozvedena 14 rokov a dodnes sme s ex takmer denne v kontakte, a nie len ohladne deti, mame kamaratsky vztah.
@anonym_e5be35 a kto ma byt na prvom mieste ak nie deti, ktore su tu niekolko rokov? Snad nie nova frajerka, ktora si mysli, ze doterajsi zivot pre noveho partnera prestava existovat? Viem si predstavit tie picoviny na telefone, naprikald vyzivne, choroby deti, bezne debaty o detoch. Este dobre ze si to ukoncila, chudak deti pri tejto novej sebeckej tete.
@anonym_f4a983 ale nema im dovolovat kazde prd,,, utekat zakazdym ked si zmyslia, zanechat svoj zivot a mat ich ako svate obrazky .. otec ma byt otec a ma mat aj respekt a nie rozmaznavat len preto,ze citi vinu za rozvod.. aj ja som mataka-ale ked vidim,ze dcera presahuje hranice tak ju viem usmernit .. a nezhadzujem priatela len preto,ze milostiva chce.. maju sa respektovat navzajom vratane mna ...
To, že sa so mnou nikdy nedohadoval na tom, kedy má deti. Proste som prišla domov a boli tu. Alebo sa zrazu zdvihol, že ide pre ne. Nechcela som mu do toho moc kecať, keďže každý týždeň ich má inak kvôli tomu že aj on a aj jeho ex pracujú na smeny, čiže už len pre deti je to zložité hore dole behať.
Ale najviac ma položilo keď som prišla domov z pôrodnice s mojím prvým dieťaťom, 3x v ten deň kvôli nim odtiaľto odišiel (nakoniec išiel ešte večer do nočnej), priniesol ich sem bez toho aby sa ma spýtal, nemala som tu vôbec súkromie, nikto mi s ničím nepomohol. Pričom v ten deň mohli byť kľudne u svojej mamy.
Nakoniec som z toho ja vyšla zlá, pretože som si dupla, že chcem prvé dni súkromie.
@anonym_347ae3 a to este s takym chlapom si?...
@anonym_347ae3
Fúha tak v Tom prípade je to blbec. Nech si myslí kto chce čo chce, keď som porodila tretie dieťa, bola som vďačná za jasle a škôlku. A to svoje deti ľúbim nadovšetko! Druhé sa narodilo cez prázdniny, vecne kojenie, Reflux a do toho trojročný, čo tiež mamu potreboval. Muž v robote.
Veď to je nonsens, fakt som bola rada, keď som sa starala len o malú, to bola Kolískova ešte k tomu, kojenie tiež nekonečné. Muž to veru nedomyslel. Veď sa s nimi kľudne mohol stretnúť aj na celý deň aké urobiť im program mimo domu.
@anonym_347ae3
Fúha tak v Tom prípade je to blbec. Nech si myslí kto chce čo chce, keď som porodila tretie dieťa, bola som vďačná za jasle a škôlku. A to svoje deti ľúbim nadovšetko! Druhé sa narodilo cez prázdniny, vecne kojenie, Reflux a do toho trojročný, čo tiež mamu potreboval. Muž v robote.
Veď to je nonsens, fakt som bola rada, keď som sa starala len o malú, to bola Kolískova ešte k tomu, kojenie tiež nekonečné. Muž to veru nedomyslel. Veď sa s nimi kľudne mohol stretnúť aj na celý deň aké urobiť im program mimo domu.
@svetlonos Tam bol u mňa hlavný problém ten, že ani v deň príchodu z pôrodnice sa nebol schopný dohodnúť aj so mnou a vyhradiť si čas čisto na mňa a novorodenca a zabezpečiť mi sukromie. So svojimi deťmi z predošlého vzťahu bol celý čas čo som bola v pôrodnici, čiže nebol problém že s nimi dlho nebol. Mala som extrémne ťažky pôrod, zle som to niesla a doma ma čakal chaos
@svetlonos Tam bol u mňa hlavný problém ten, že ani v deň príchodu z pôrodnice sa nebol schopný dohodnúť aj so mnou a vyhradiť si čas čisto na mňa a novorodenca a zabezpečiť mi sukromie. So svojimi deťmi z predošlého vzťahu bol celý čas čo som bola v pôrodnici, čiže nebol problém že s nimi dlho nebol. Mala som extrémne ťažky pôrod, zle som to niesla a doma ma čakal chaos
@anonym_347ae3
No vravím, blbec. Veď toto by mala pochopiť každá matka, teda aj tá ex. Ja dúfam, že toto v živote nebudem musieť riešiť, bože ochrana, aké keby, tiež žiadnej novej matke nepošlem moje deti. Teda nie hneď po príchode z pôrodnice, keďže deti sú celkovo chodiaci bacilonisiče 🤯🫣 a nech ma každý prvý deň pokoj a tých pár potom. A ešte stále ste spolu?
@anonym_autor my sme sa sice uz rozisli ale mne nevadilo nic. Jeho malicky syn bol uplny zlatusik, super sme vychadzali, mala som ho rada. Dokonca som vychadzala aj s jeho ex a obcas sme zasli na kavu.
@anonym_347ae3 si s takym debilom este stale?
@anonym_autor mam rozvedeneho partnera s uz dospelymi detmi,ktore msju svoj život. Ja budem o chvilu rozvedena. Moje deti su na striedacku aj s nami aj s mojim o chvilu ex. Moje deti maju mojho partnera radi (dokonca mam pocit ze dcera niekedy viac ako svojho bio otca) a aj sa videli s jeho detmi. Jeho ex vidam, nie je s nou ziadny problem ,zije si svoj život. Moj terajši partner sa zoznamil a chlapsky si podal ruku s mojim o chvilu exmanželom 😉 Mediatorka nas nedavno pochvalila ze taky "osvieteny par" dlho nezažila . Lenže ten proces kym sme sa k tomu "osvieteniu" dopracovali trval skoro 2 roky.
@anonym_autor vadilo mi, že pred synom nadával na svoju ex, aj keď právom, ale nedokázal pochopiť, že je to jeho mama a tým ublíži synovi a vlastne aj sebe...a aj tak bolo. Chlapec prestal k nám chodiť, lebo nadával na jeho mamu. Ked manžel pochopil, aj vzťahy sa urovnali a aj jeho ex prestala robiť naprieky.
@anonym_autor mam rozvedeného s 3 deťmi, už teda manžela 😃 a nič mi nevadí, ja som spokojná, mam rada aj jeho deti, este mame spolocne dieta, on ma rad moje dieťa.
Baby (aj chlapi), akoze obdivujem vas, ze dokazete v takych komplikovanych situaciach fungovat. Ja by som nechcela partnera, ktory uz ma deti. Takze klobuk dole
V mojom novom vztahu som ja ta rozvedena a kedze nemam ziadne zavazky s ex tak je to vlastne jedno.
Ono zalezi aj od toho, ako je s tym ten muz vysporiadany.
Ja som byvaleho mala kratko po jeho rozvode a bola to katastrofa. Previedla som ho vlastne aj celym procesom rozdelenia majetku, pomahala s papiermi na sudy a podobne, ale to bol vseobecne typ idiota, co si nevedel nic vazit. Spatne to beriem tak, ze co sme si mali navzajom dat, to sme si dali, a kazdy sme potom isli svojou cestou. Som rada, ze som to ukoncila.
Ale uplne v pohode si viem predstavit rozvedeneho partnera, ktory je s tym zrovnany, kludne aj s dietatom/ detmi. Do spolocnej domacnosti by som ale isla len po osamostatneni sa deti. Neplatala by som moje deti, jeho deti dokopy… krok za krokom je sice pekny serial, ale je to len serial a je velmi narocne sklbit to vsetko..
Nevadila by mi ani ex na telefone, ak by to bola normalna osoba, ja som rozvedena 14 rokov a dodnes sme s ex takmer denne v kontakte, a nie len ohladne deti, mame kamaratsky vztah.
@svetlonos A preco by to bola pre teba nocna mora?
Zienky niektore neurazte sa, ale preco mi sem pisete, ako ste spokojne a nic vam nelezie na nervy? Ved na to som sa nepytala. Denne je tu tolko tem, kde sa da odpovedat presne v tom zmysle, ako to citite vy.
@minenkaa Aky ste mali s ex problem?
@anonym_2702ca Tak toto si neviem predstavit, ze by som sa mojmu partnerovi starala do jeho majetkovych veci s ex. To by ma asi vytacalo.
Zienky niektore neurazte sa, ale preco mi sem pisete, ako ste spokojne a nic vam nelezie na nervy? Ved na to som sa nepytala. Denne je tu tolko tem, kde sa da odpovedat presne v tom zmysle, ako to citite vy.
@anonym_2702ca Tak toto si neviem predstavit, ze by som sa mojmu partnerovi starala do jeho majetkovych veci s ex. To by ma asi vytacalo.
@anonym_autor volala ma kurva,ohovárala,rozprávala,že moj muz neplatí vyzivne ,
@anonym_autor ja som prípad, že som si našla ešte ženatého, už spolu nežili, dozvedela som sa o tom všetkom po 6m🤦🏻♀️. Deti nemali. Urobil zo seba chudáčika ako ho obrala o prachy...... Po čase som zistila,že nie ona bola.na vine,ale on. Už sme však boli svoji, dieťa a postavený dom. Stále robí pre inými,hlavne ženami aký je chudáčik, ako ho oberam o peniaze, o jeho peniaze.
Jeho šibnutá ex. Dieťa mi nevadí, to našťastie nezdedilo povahu a rozum po nej ale podalo sa na otca.
@anonym_autor
Pretože sú diametrálne odlišný názorný na rôzne témy, životným postojom. Oco bol schopný si po čase darca maminky priateľom pivo ale otcove priateľky boli všetko k🌸🌸vy. Viem, že by sa nezhodli znova vo vzťahu. Terascsi hrkutaju ale nedaj Boh aby mali vzťah. Bohu dik majú každý vzťah s niekým iným.