Čo vedie ľudí k túžbe po vzťahu?
Chcela by som vedieť vaše pohľady. Síce som vzťah mala a bol v pohode, ale vždy snáď aj od 15stich som vedela, že to pre mňa proste nie je. A po trojročnom vzťahu sa to skončilo a som šťastná.
Vždy ma zaujímalo, čo ľudí na tom láka. Pochopím to u ľudí, ktorí chcú deti. Ale predstavte si, že ich nechcete. Samé diskusie sú tu o tom, ako sa človek trápi s tým druhým, nevery, klamstvá a iné starosti. Stojí toto ľuďom za to? Naozaj nie je nikto, kto chce po práci prísť domov a mať svoj kľud?
@columbovazena no vidno že si riadna hysterka
@sisska96 😅😅😅 Traposka
@sisska96 😅😅😅 Traposka
@columbovazena ježiši ani sa nečudujem že si sama
@anonym_autor velakrat ludia nechcu vztah, chcu konkretneho cloveka. proste sa spustia hormony, vidis niekoho, hovoris s nim a pritahuje ta.
Hlavne v puberte ani nemyslis, ze chces vztah, myslis iba na tu osobu. Otazka, ze ci chce clovek manzelstvo, alebo trebars dozivotne randenie, by mali byt
absolutne oddelena. Ale zial nie je. Ludia si to motaju a mixuju, lebo zial tak sa vyvinuli tradicie a propagandy. Ludia si myslia, ze ked sa do niekoho zamiluju,
tak spravny happy end ma byt manzelstvo.
V skutocnosti ta silna pritazlivost a zamilovanost vobec nemusi byt vyriesena manzelstvom. Moze byt aj vztah kde obaja partneri maju kazdy svoj vlastny byt alebo dom az do smrti.
Druha vec je, ze ludia su spolocenske tvory od prirody. Clovek potrebuje ocenenie a podporu, a hoci dospely a zdravy jedinec by si ju mal vediet dat aj sam, je prirodzene tuzit po tej podpore a oceneni aj od inych.
@anonym_autor áno, ja som single a vôbec mi nikoho netreba 😂 v práci mám ľudí niekedy až po krk a vždy sa teším na to ticho keď prídem domov. Ľudia tu basnia o spriaznenej duši. Veru aj ja by som takú chcela, bohužiaľ je to len hoax 😂 ale darmo, až ju nájdem,tak už ju nepustim

@sisska96 Áno, som 🙂 Dobrovoľne a som spokojná. 🙂 Na rozdiel od teba, čo si len jedovatá hlupana, ktorá kope okolo seba, súdi iných a strapnuje sa 🤗
@columbovazena no vidno že si riadna hysterka