Čo vedie mužov k nevere?
Muzi, otazka na vas.
Prinutilo by vas niečo podviest manzelku? Teda, nie prinutilo, ale ak mate zasady, co by bol dovod,ze by ste ich porusili? Malo vsimania, malo sexu, nezhody s partnerkou? Stereotyp?
Ako prinutilo, co ta moze prinutit? Prilezitost robi zlodeja. Bud je to malo sexu, alebo je ten vztah uz aj tak pred koncom, tak mu je jedno, ak sa nevera prevali. Vacsina nevier sa skor, ci neskor prevali, najma ak trvaju dlhsie. Len idiot podvedie, prevali sa to a potom chodi s prosikom, ze on to tak "nemyslel" ...
Nezabudaj, ze aj zeny su neverne. Spytaj sa, preco su neverne ony.
V normálnych rodinách sa problémy riešia a neslúžia ako výhovorka pre neveru.
@anonym_0bd83c iné sa pýtam
Ako prinutilo, co ta moze prinutit? Prilezitost robi zlodeja. Bud je to malo sexu, alebo je ten vztah uz aj tak pred koncom, tak mu je jedno, ak sa nevera prevali. Vacsina nevier sa skor, ci neskor prevali, najma ak trvaju dlhsie. Len idiot podvedie, prevali sa to a potom chodi s prosikom, ze on to tak "nemyslel" ...
Nezabudaj, ze aj zeny su neverne. Spytaj sa, preco su neverne ony.
@anonym_45355b myslis,se kazdy,kto ma prilezitost sa nevie kontrolovat a spravi nieco take?
Skúsiť sex so ženou S/M oproti manželke XXL
@anonym_autor a teba by čo "prinútilo" podviesť partnera?
@anonym_autor a teba by čo "prinútilo" podviesť partnera?
@anonym_95f999 mna ako zenu? Keby bol dlhodoby nezaujem o mna, nezáujem o riesenie problemu...aj jed,prv by som to ukoncila a az tak isla o dom dal
Skúsiť sex so ženou S/M oproti manželke XXL
@anonym_ce73c7 och, a fakt ma xxl?
@anonym_45355b myslis,se kazdy,kto ma prilezitost sa nevie kontrolovat a spravi nieco take?
@anonym_autor Vacsina chlapov, ak bude mat dostacne velke pokusenie, tak vyuzije prilezitost a bude sa modlit, aby mu to preslo. To neznamena, ze pojde na pokec, aktivne bude hladat, kludne moze byt 10 rokov verny, ale sa dostane do situacie, ked dostatocne pekna zena prejavi zaujem a uz to ide ...
@anonym_autor a hlavne, je to uuuuplne jedno. Nech, je to z akéhokoľvek dôvodu, je to rozhodnutie jednotlivca, bez možnosti ovplyvnenia zo strany ženy.
@anonym_ce73c7 och, a fakt ma xxl?
@anonym_autor veľkosť XXL má veľa žien, hlavne od pása dolu.
@anonym_autor to ked vedia, ze zena je zufalka a ze sa im to prepecie, ze sa s nimi aj tak nerozide, lebo je narusena a nema svoju hodnotu.
@anonym_autor čo keby si rozmýšľal skôr nad tým, ako dať vzťah s manželkou opäť do zamilovanosti, ako o tom, či ju podviesť. Otoč si to, ako by si sa cítil, keby tá žena podviedla? Presne tak bude jej, ak ju ty podvedies.
@anonym_autor Vacsina chlapov, ak bude mat dostacne velke pokusenie, tak vyuzije prilezitost a bude sa modlit, aby mu to preslo. To neznamena, ze pojde na pokec, aktivne bude hladat, kludne moze byt 10 rokov verny, ale sa dostane do situacie, ked dostatocne pekna zena prejavi zaujem a uz to ide ...
@anonym_45355b a u žien je to podobne.
Ja by som sa skôr pýtala, čo vedie ľudí k predstave, že nevera musí mať nejaký veľký dôvod. Niekedy žiadny nemá. Máš doma peknú ženu, sex funguje, nehádžete po sebe taniere a aj tak jedného utorka zistíš, že kolegyňa má pekný zadok a morálka prehráva 0:1. Ľudia strašne radi hľadajú príčinu, lenže môžeš doma vytvárať celý servisný balík premium plus a stále žiješ s človekom, ktorý má potenciálnu schopnosť urobiť veľmi hlúpe rozhodnutie, keď sa stretne správna osoba v správny moment. A ani slušní ľudia nie sú voči tomu očkovaní. Väčšina z nás si svoju morálku predstavuje ako žulový pomník, kým ju život prvýkrát nepostaví pred niečo, čo naozaj chce.
Skôr ma zaujíma čo sa odohrá v hlave človeka päť minút predtým. Lebo málokto si povie... dnes budem kkt. On si väčšinou povie niečo ako....veď sa vlastne nič také strašné nedeje, flirt sem flirt tam. A odtiaľ už sa dá dôjsť do cudzej postele prekvapivo jednoduchou a pohodlnou cestou 😂
@anonym_autor čo keby si rozmýšľal skôr nad tým, ako dať vzťah s manželkou opäť do zamilovanosti, ako o tom, či ju podviesť. Otoč si to, ako by si sa cítil, keby tá žena podviedla? Presne tak bude jej, ak ju ty podvedies.
@margotka17 prepana, ja som zena. Zaujim ma,co k tomu vedie muzov. Ja sa nechystam nikoho podvadzat 🙂
Ja by som sa skôr pýtala, čo vedie ľudí k predstave, že nevera musí mať nejaký veľký dôvod. Niekedy žiadny nemá. Máš doma peknú ženu, sex funguje, nehádžete po sebe taniere a aj tak jedného utorka zistíš, že kolegyňa má pekný zadok a morálka prehráva 0:1. Ľudia strašne radi hľadajú príčinu, lenže môžeš doma vytvárať celý servisný balík premium plus a stále žiješ s človekom, ktorý má potenciálnu schopnosť urobiť veľmi hlúpe rozhodnutie, keď sa stretne správna osoba v správny moment. A ani slušní ľudia nie sú voči tomu očkovaní. Väčšina z nás si svoju morálku predstavuje ako žulový pomník, kým ju život prvýkrát nepostaví pred niečo, čo naozaj chce.
Skôr ma zaujíma čo sa odohrá v hlave človeka päť minút predtým. Lebo málokto si povie... dnes budem kkt. On si väčšinou povie niečo ako....veď sa vlastne nič také strašné nedeje, flirt sem flirt tam. A odtiaľ už sa dá dôjsť do cudzej postele prekvapivo jednoduchou a pohodlnou cestou 😂
@anonym_35693d bingoooo. Toto je po dlhej dobre jediný rozumný názor, ktorý tu čítam. Triezvy, pravdivý. Žiadne tie kecy o dôvere, ružových jednorožcoch a apelovaní charakterom. Skrátka, príležitosť robí zlodeja. A niektorí ľudia nepodvedú len preto, že ich skrátka nikto nechce.
Neveru neuznávam aj keby bol vzťah na konci. nieaky čas sme spolu prežili takze férovosť. Rozchod a ide sa ďalej. Možno keby ozaj viem že je neverná tak to by bolo jedno ale zas to by som vzťah ukončil.
@anonym_autor mňa prinútila chémia. Ale ľúbila som a ľúbim oboch. 10 rokov som takto žila intenzívne ďalších 15 menej intenzívne vzhľadom na pribúdajúce deti. Už to ani neberiem ako neveru. Je to môj svet, svedomie sa v tomto smere každým rokom viac a viac otupilo, výčitky už nemám žiadne. všetci šťastní spokojní.
@anonym_autor to už je dno, problemy v rodine sa majú riešiť, ale nie neverou
@anonym_autor mňa prinútila chémia. Ale ľúbila som a ľúbim oboch. 10 rokov som takto žila intenzívne ďalších 15 menej intenzívne vzhľadom na pribúdajúce deti. Už to ani neberiem ako neveru. Je to môj svet, svedomie sa v tomto smere každým rokom viac a viac otupilo, výčitky už nemám žiadne. všetci šťastní spokojní.
@anonym_eb7c74 preboha. To uz tahas 25rokov? Nikto vas nenacapal?
Hľadáte externé ospravedlnenie pre niečo, čo vo vnútri už pravdepodobne prebieha. Otázka „čo by mužov prinútilo porušiť zásady“ totiž často nevzniká z čistej teoretickej zvedavosti, ale z potreby preniesť zodpovednosť za hroziace alebo už existujúce zlyhanie na okolnosti, na nedostatok pozornosti, na chlad v spálni či na stereotyp. Tento dynamický vzorec sa volá alibizmus neuspokojených potrieb. Namiesto toho, aby ste priamo pomenovali, čo vám vo vzťahu chýba, a čelili riziku nepríjemného rozhovoru alebo prípadného rozchodu, podvedome hľadáte priepustku. Hľadáte hranicu, za ktorou by bol nevlastný krok v očiach okolitého sveta (alebo vo vašich vlastných) aspoň trochu ospravedlniteľný. Žiadny stereotyp, chlad ani nedostatok sexu nikoho k nevere „neprinútia“. Nevera nie je reťaz neovládateľných udalostí, ale vedomé rozhodnutie zvoliť si únik namiesto konfrontácie s realitou. Ak vo vzťahu dlhodobo nedostávate to, čo potrebujete, máte tri zrelé možnosti, vyložiť karty na stôl a pracovať na zmene, prijať stav taký, aký je alebo zo vzťahu odísť. Zrada vlastných zásad pod zámienkou „partnerka mi nedávala dosť“ je najdrahší spôsob, ako si kúpiť dočasnú úľavu za cenu straty vlastnej integrity. Je dôležité nezamieňať si dôvod, prečo je človek zranený, s dôvodom, prečo poruší vlastné zásady. Nespokojnosť vo vzťahu môže byť veľmi reálna. Nevera je však stále rozhodnutie. JAk Vám vo vzťahu dlhodobo chýba sex, uznanie, dotyk alebo obyčajný záujem, povedzte to partnerke skôr, než si začnete vytvárať paralelný život. A ak sa o tom nedá hovoriť, aj to je dôležitá informácia o stave vzťahu. Niekedy je čestnejšie priznať si „takto už nechcem žiť“ než si nájsť človeka, ktorý dočasne utlmí nespokojnosť. Keby ste vedeli, že vás nikto nikdy nepristihne, čo by ste si dovolili urobiť a čo by vám to povedalo o vašich skutočných hodnotách? Charakter sa neukazuje vtedy, keď nemáme pokušenie, ale ukazuje sa v tom, čo urobíme so svojou nespokojnosťou, keď ju máme.
@anonym_eb7c74 takže nielen muži sú neverníci. Jáááj, chémia to ospravedlňuje.

V normálnych rodinách sa problémy riešia a neslúžia ako výhovorka pre neveru.